(Vlastní) Domčeky od juniora

Založil Micho, 26.04.2005, 22:34:07

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Micho

Keď chceš ísť z Luky city do Tomi city, niekedy sa aj veľmi načakáš. Dá sa ísť aj vlakom

Micho

Na nádraží sa objavila aj nejaká nová lokomotíva. Netuším, čo to je za typ.

Micho

Keď sa dostanete so šťastím cez priecestie, môžete ísť do spomínaného malého hypermarketu. Majú tam snáď všetko.

Colonel32

no fuj!!!!!!!! oni otrhali z micholinera pantografy....

Micho

Starosta Tomi city nám ukázal aj nové garsónky pre nových obyvateľov mesta. Sú vraj v plnej výbave. Nevidel som ale toaletu a kúpelku ... asi ju nepotrebujú  ;)

C32: Fíha, to som si nevšimol, ale teraz viem s kadiaľ ich ma tá neznáma lokomotíva ... PS: Dovolil som túto menšiu úpravu, ako dočasnú ... ;)

Micho

Nie všetky vláčiky môžu byť v službe, niektoré oddychujú v nástennom depe ...

Micho

Prišla noc, mestečká zaliala tma, len na benzínkach sa svieti. Ale čo to vidím, prepadli ochranku alebo sa potužila !?

Micho

Áááá, už je to v poriadku, ochranka je na mieste. Asi si skúšali nejaký signál - hrať mŕtveho chrobáka.

Takže Luky city a Tomi city, dobrú noc!

Mates

Tedy Micho, to jste si opravdu vyhráli  :o Tedy vlastně synové...  ;D
Velmi hezké!  8) ;)

Micho

Včera mi synátor ukazoval, ako vymyslel posuvné dvere pre nový hypermarket - boli sme z toho s manželkou paf. Keď sa vrátim zajtra do Košíc (z Blavy), dúfam, že to dostaval a nezbúral. Keď to bude stáť za to, tak to nafotím a hodím sem.

Micho

Citace od: Colonel32 kdy 19.05.2005, 22:36:48
no fuj!!!!!!!! oni otrhali z micholinera pantografy....

Neber to tragicky. Ja viem, že máš k tomuto vláčiku taký nostalgický vzťah, veď prešiel Tvojimi rukami. My to dáme potom do poriadku. Ten Metroliner je fakt pekný.  ;)

Mates

Citace od: Micho kdy 20.05.2005, 19:49:11
Včera mi synátor ukazoval, ako vymyslel posuvné dvere pre nový hypermarket - boli sme z toho s manľelkou paf. Keď sa vrátim zajtra do Koąíc (z Blavy), dúfam, ľe to dostaval a nezbúral. Keď to bude stá» za to, tak to nafotím a hodím sem.

Micho, tak to bude s posuvnými dveřmi? nafoť to ...  ;D

Micho

Takže nový Hypermarket s posuvnými dverami do Luky City od architekta Lukyho (10r). Celkový pohľad a vnútro.

Trochu po výstavbe Luky City a Tomi City už dochádzal určitý stavebný materiál tak ho nahrádzali tým, čo bolo po ruke.

Micho

Detaily tých posuvných dverí. Prekvapilo nás, že ho také niečo napadlo. Možno to našiel niekde v návodoch ...

Micho

Dvere sú vlastne zavesené na tomto type kociek Plate 1 x y with Door Rail (4510). Luky ich spravil naklonené a zafixoval ich pohyb spodnými hladkými kockami. Tým sa dostali trochu nad spodnú základnú dosku a pohybujú sa veľmi zľahka. Zhora nie sú istené proti vypadnutiu, ale snáď to je drobnosť.

Micho

Tak Legomládež, napíšte tu niečo synátorovi, normálne bol sklamaný, že nič  ;) >:D

muzzo

Rekni mu ze to ma moc hezky. Kdyby moje deti umeli stavet takhle hezky, tak bych na ne byl pysnej.

Colonel32

Micho

Citace od: muzzo kdy 03.06.2005, 22:29:01
Rekni mu ze to ma moc hezky. Kdyby moje deti umeli stavet takhle hezky, tak bych na ne byl pysnej.

Neboj sa, budeš. A poviem, vďaka.  ;)

muzzo

Bojim bojim, vsichni moji predci umeli jen holcicky ;D

muzzo

Micho

CitaceBojim bojim, vsichni moji predci umeli jen holcicky 

Ver si, Ty sa pochlapíš. A koniec koncov Ty sám si toho dôkazom ...

muzzo

Citace od: Micho kdy 03.06.2005, 22:46:53
CitaceBojim bojim, vsichni moji predci umeli jen holcicky 

Ver si, Ty sa pochlapíš. A koniec koncov Ty sám si toho dôkazom ...

Ja jsem prej vymodlenej  ;D

Micho

Tak to musíš robiť aj Ty. Modlí sa ... a príde to ...

muzzo

Jo Ora et Labora, nebo tak nejak

Micho

Kľudne som mohol vytvoriť novú tému s názvom rýchlosť inšpirácie, alebo niečo podobné. Hodilo sa mi celkom fajn pokračovať v tejto téme, veď ide o ďalší výtvor juniora Lukyho, korý v lete prekročili hranicu 11-ky.

Takže Luky sa po nejakých 3 týždňoch teraz v sobotu vrátil od babky zo Žiaru nad Hronom, kde bol zbavený všetkých technických vymožeností novej doby. Takže žiadne PC ani podobné veci. Včera som mu v podvečer na jeho dotaz, čo bolo zaujímavé a pekné na fóre, urobil mu krátky a rýchly prierez. Narýchlo som mu ukázal aj J. hasičskú stanicu.

Včera som fakt netušil, že tu budem mať, keď prídem z práce, takú rýchlu reakciu. Mňa prekvapuje, že tam dal skoro podobné veci ako je v J. stanici. Je to samozrejme skromnejšie, nie je to brale, ale za pozretie to stojí .... A to Vám tu píšem, že Luky tie obrázky videl pár desiatok sekúnd a dnes už nie.

Micho

Technika nie je taká rozsiahla, máme ale v Lyky City vrtuľník. Fire Car je výsledkom dnešnej voľnej tvorby.

Dosť ma zaujali tie dvere. Nie je to SNOT, ale vyzerá to celkom zaujímavo.

Takže J., máš sa na čo sa tešiť, aj v Košiciach na SVK ti rastie možná budúca konkurencia.   ;D

muzzo

peter

Je to hezké, jen by to chtělo opravdu ještě pár oken. Jinak se mi to opravdu líbí. Nejvíce ale obdivuji, jak to docela dobře zvládl postavit, jen tak po paměti.

PS: To se to staví, když má někdo prázdniny. Také bych si raději stavěl než tvrdnul v práci :'(
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

Micho

Keď sme boli s manželkou v nedeľu poobede na návšteve, tak po návrate po 4 hodinách nás čakalo prekvapenie v podobe "Policajného paláca". Luky priznal inšpiráciu s HillValley2015. U originálneho tvorcu flicker404 sa ešte nachádza podobná stavba HillValley.

Napriek tomu, že mal predlohu, úprimne ma prekvapilo, že to Luky (11 r.) za tie 4 hodinky postavil. Vidno, že tam chýba nejaký interiér a dúfal som, že synátor to ešte dotiahne. Naháňame ho teraz aj dosť výrazne do školy, lebo tam trochu aj zanedbal pár vecí, takže tak skoro (ak vôbec) to asi ale nebude.