Spolecny nakup na bricklink

Založil Magesan, 26.05.2006, 22:13:24

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Magesan

Kdo by měl zájem o nákup na http://www.bricklink.com/store.asp?p=prof222

Platí se: podíl na poslání peněz, podíl na poštovném.
Penize předem na můj účet v Kč (za kostky). Peníze i kostky poslány s pojištěním.
Předání pouze v Praze, na Karláku nebo na Žižkově. (Výjimku má Aki) Při osobním předání bysme dorovnali i ten podíl na poštovném a převodu.

Tomášek

Citace od: Magesan kdy 26.05.2006, 22:13:24
Jen predbezne zjistuji, kdo by mel zajem o spolecny nakup na

http://www.bricklink.com/store.asp?p=prof222

Neni nejlevnejsi, ale ma napr. 1200 rucicek panacku.

za nasledujicich pravidel:
Plati se podil na poslani penez (pojistene obalkou, pripadne IBANEM).
Plati se podil na postovnem
Penize predem na muj ucet v KC, pripadne osobne (pouze Praha)
Penize i balik by byly poslany s pojistenim
Zpusob predani pouze Praha, pripadne to muzu nekomu predat, at to dale preposle, preda.
Predani prakticky kdykoliv na Karlove namesti/Zizkove..
Idealne srovnano podle [cislo, kategorie, barva, presny nazev (kdyz by byla trebas yellowed varianta), cena, pocet]
A nevim, jestli by se neco uctovalo za lot, ale asi bych nejaky opruz poplatek stanovil. S maximalni hodnotou.. rekneme min 20 a max 50? Co ja vim..

Tak se kdyztak ozvete do posty, kdo by mel zajem..
Jo, je to dost dobrej obchod....mají tam např. jednu unikátní starou baseplate ale za 9.50 USD.....
Procházím DARK AGE.

Petrjr

Citace od: Magesan kdy 26.05.2006, 22:13:24
Jen predbezne zjistuji, kdo by mel zajem o spolecny nakup na ...
Zájem bych měl. Jen pár speciálních dílků - ceny jsou fakt pekelné. Dokdy má být hotová nabídka?

BTW, jsem schopen dodat seznam i ve formátu "wanted" listu. Takže pokud nepoužíváš svůj (smíchají se, pak je problém co bylo čí), tak je možné naimportovat ten můj požadavek, zobrazit si v obchodě jen věci z wanted listu (je tam i počet) a pak stačí jen přepisovat cifry počtu - žádné dohledávání položek. Už jsme to odzkoušeli a funguje to.

Jindroush

Jen upozorňuji, že PROF222 je relativně čuňas a podle mého prakticky akorát bezztrátově třídí kiloware. Měl jsem s ním prakticky při každým nákupu dišputaci, jednou chtěl dokonce ty díly vrátit. Jsem zařeknut už tam nejít.
Jindroush. (Moje Brickshelf galerie zde)

Petrjr

Citace od: Jindroush kdy 27.05.2006, 00:10:24
Jen upozorňuji, že PROF222 je relativně čuňas a podle mého prakticky akorát bezztrátově třídí kiloware. Měl jsem s ním prakticky při každým nákupu dišputaci, jednou chtěl dokonce ty díly vrátit. Jsem zařeknut už tam nejít.
Dík za varování, tak to jsem na vážkách, zda do toho jít. Chtěl jsem koupit žluté 3685, nejsou zrovna běžné (když chci 4 najednou), tak kdoví co by mi nakonec přišlo.

Jindroush

No vzhledem k tomu, že byly jen v jednom setu na začátku osmdesátých let, tak bych se divil, kdyby zrovna tyhle byly někde v opravdu dobrým stavu  ;)

Leguán

Citace od: Petrjr kdy 26.05.2006, 23:44:32
... jsem schopen dodat seznam i ve formátu "wanted" listu. Takže pokud nepoužíváš svůj (smíchají se, pak je problém co bylo čí), tak ...

V rámci jednoho konta můžeš mít klidně i víc want listů, takže se nesmíchají.

Nejlepší je stejně ale si ten want list vést někde externě, třeba v Excelu, a před nákupem vždy uploadovat ten aktuální. Je to praktičtější a rychlejší než dělat úpravy přímo v Bricklinku v prohlížeči.

Petrjr

Citace od: Leguán kdy 27.05.2006, 00:32:42
V rámci jednoho konta můžeš mít klidně i víc want listů, takže se nesmíchají.
Já vím, ale když si dám u obchodu zobrazit "Show All Items this store has on my Wanted List", tak se zobrazí předměty ze všech wanted listů - nedá se to omezit na jeden konkrétní (resp. nenašel jsem). Pak se nepozná, co a kolik je původní wanted(main) a co a kolik ten druhý zakázkový.

Citace od: Leguán kdy 27.05.2006, 00:32:42
Nejlepší je stejně ale si ten want list vést někde externě, třeba v Excelu, ...
Objevil jsem pěkný sw: brickstore, sám BL ho doporučuje pro offline zpracování. Má výhodu oproti excelu, že zobrazuje (downloaduje) i obrázky a price-guide info (EDIT 16.7.07: nutná verze 1.1.10). A ty pak uschová na disk a na další zobrazení už jde na disk, takže rychle.

Magesan

Určitě budu objednávat. Orajt, formát nechám na Vás, hlavně ať se to dobře zadává. Want List už mám.
Kdo by měl tedy zájem?

Sám nebudu dělat žádnou mega objednávku, jen pár kostek..

Magesan

Tak nekolik odvazlivcu se precijen ozvalo :)
Obejdnavat bych zacal asi zitra a doufam, ze objednavku necham alespon tak 14 dni otevrenou.
Jeste bych upozornil, ma nehorazny predvod USD/Euro.

Jindroush

Mno, já myslím, že má normální převod, ale započítává ještě 16% MWS, jako plátce.

Magesan

Citace od: Jindroush kdy 27.05.2006, 19:04:44
Mno, já myslím, že má normální převod, ale započítává ještě 16% MWS, jako plátce.

Jo, to je možný, ale ve výsledku je to 1 : 0,95 :(

Nevím, jestli se nepletu, ale myslím, ze tu nedávno někdo poptával toto

'Windscreen 6 x 6 x 3 Dome with Hinge' (30083)

Prof je má..

Jindroush

Njn, to je prostě 'chyba' Bricklinku, mělo by to automaticky zvyšovat jeho ceny v USD o DPH a popř. přepočítávat na euro, podle tvé země. Takhle se totiž srovnávaj jabka (usd ceny bez dph) a hrušky (usd ceny s dph a pak různý způsob přepočtu kursu).

Magesan

Citace od: Jindroush kdy 27.05.2006, 19:46:17
Njn, to je prostě 'chyba' Bricklinku, mělo by to automaticky zvyšovat jeho ceny v USD o DPH a popř. přepočítávat na euro, podle tvé země. Takhle se totiž srovnávaj jabka (usd ceny bez dph) a hrušky (usd ceny s dph a pak různý způsob přepočtu kursu).
No, prijde mi, ze prof pocita radeji s obojim :) Ceny ma vyssi nez ostatni a navic ma jeste ten nepekny kurz :)

Ale zase si to muze dovolit..

rdk

Citace od: Magesan kdy 27.05.2006, 20:33:32

Počkej na tu hromadu zažloutlýho/ožužlanýho/nesprávně napočítanýho/pozamněňovanýho aušusu...  8) To pak budeš mluvit jinak...

***Banana.com

Citace od: rdk kdy 28.05.2006, 09:15:59

Počkej na tu hromadu zažloutlýho/ožužlanýho/nesprávně napočítanýho/pozamněňovanýho aušusu...  8) To pak budeš mluvit jinak...

Třeba nakoupí hromadu Sava, barev na plasty, pár hodin práce s pilníkem,, a nakonec bude mít přesně to, co chtěl ;D 8)

Magesan

Citace od: rdk kdy 28.05.2006, 09:15:59

Myslel jsem tim, ze ma oproti ostatnim mnohem vetsi nabidku. O forme nic nevim, uvidime..
Nemyslel jsem, ze by to byl top obchod, ktery vladne nemeckemu trhu..

Magesan

Svoje dilky jsem jiz naklikal, takze oficialne:

Pokud ma nekdo dalsi zajem, ozvete se mi.

sam.no

Citace od: Honzik kdy 07.06.2006, 23:05:51
Zdravím, mám velkou prozbu, chtěl bych jen jeden díl a to plate 2x16 barva bíla. Zaplatím cenu dílku, nějakou rozumnou provizi a poštovné. Děkuji Honza.vodak@seznam.cz

Problém bude asi v tom, že ho tam v bílé právě teď nemají. :-\

Magesan

Tak, vsichni zucastneni uz maji naklikano, v pondeli poslu penize..