Trička - objednávky ZDE!

Založil Jindroush, 08.05.2006, 21:00:37

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Jindroush

Velikosti, nabídka triček a cena poštovného zde: http://www.kostky.org/trika.php

Osobně doporučuji raději ty polokošile pro pány, mají lepší a pevnější materiál než to bavlněné tričko.

Formát objednávky:
Mailem na adresu tricka@kostky.org, na každém řádku jedna kombinace druh/velikost/barva. Objednací kódy a barvy jsou na odkazu výše, pojmenování barvy na vás vybafne, když necháte šipku chvíli viset na barevným čtverečkem. Dále uveďte uživatelské jméno z Kostek a plnou adresu, kam trička zaslat.

Příklad:

d190,L,pink,1 ks
t155,XXL,olive,2 ks
t155,L,olive,1 ks

Obratem zašlu 'fakturační údaje', platbu převodem očekávám do týdne ode dne odeslání.

Dá se očekávat, že trička nebudou hotová/rozeslaná dříve než první týden v červnu.

Berte prosím na vědomí, že nepodnikám v textilu, proto nejsem schopen provádět nějaké vracení, reklamace a tak podobně - jednáte na vlastní riziko. Já pouze zprostředkovávám.

Slovenské uživatele bych poprosil o to, aby se domluvili a sjednali si kontakt v ČR, který zaplatí a pak trička převezme a dopraví na Slovensko. Převody a poštovné ČR x SR jsou drahý jako pes.

Objednávání ukončím asi koncem tohoto týdne, podle ankety se jedná o 24 lidí, tak by se to mělo zvládnout.
Jindroush. (Moje Brickshelf galerie zde)

Llevelyn

Takže, pokud je zájem, lze vzít všechny trika ke mě, stačí do poznámky dopsat, že je to přese mě, platit to budu já hromadně a s vámi se porovnám.

Lze i pro Slovensko, zařídím převoz via Brno. >:D
Prodej DUPLA a LEGA http://www.mimibazar.cz/bazar.php?user=9365
Dobří holubi se vracejí :-))

Jindroush

15 lidí se ozvalo. Co těch zbylých 9?

Jindroush

Mno, žádná změna, pro případné opozdilce se objednávky uzavírají ve středu v poledne.

Jindroush

Tak uzavřeno. Objednávku odešlu, snad to bude začátkem června.

Jindroush

Tak, oranžový duch říká: Vietnamský trhovec odeslal všem jejich trika!

Jindroush

Jinak je jasné, že trika se musí vyprat a vyžehlit. Také si je zkontrolujte, zda tam není nějaká závažná chyba - viděl jsem je jen z rychlíku, ale na první pohled to vše vypadalo ok. Co se týče velikostí a barev, s tím nic nenadělám, každej dostal to, co si objednal (kromě Matese, kterej dostane jedno z triček ode mě osobně později, protože zatím nepřišlo). Kočičí chlupy jsou přibaleny zdarma  >:D

Dejte taky každej vědět, až balíky dorazí, ať to můžu pustit z hlavy a vyházet podací lístky.