Scorpion Megapalace

Založil rdk, 07.05.2006, 22:18:39

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 4 Hosté prohlíží toto téma.

rdk

Trošku sem si pohrál s, ehm, několika 7418 Scorpion Palaces a vznikla z toho celkem zajímavá stavbička. ;D

V budoucnu bych rád toto téma nějak rozvedl ve větším...

Peetrs

První co se mi vybavilo, když jsem tu stavbu viděl, bylo, jak jsem hrál hru Prince of persia.  ;D Je to moc pěkné!

Tomášek

Opravdu SUPER !!! Jen by mě zajímalo, proč je uprostřed ten ostrůvek. (odhad-nedostatek baseplates  ;) )
Procházím DARK AGE.

Jonas

Moc hezké a hlavně stylové

Je vidět, že v každé Lego stavebnici je potenciál  na velice zajímavé stavby. Jen je potřeba mít těch stavebnic více, že.  Řekl bych skoro, že opravdový Legař nikdy nekupuje set pouze jednou.  ;)

Kolik jich bylo třeba zde?
Jonas - Můj Brickshelf

Shi-So

Taky bych jich chtel mit nekolik :D
Jinak je to moc pekny ,opravdu to nejvice pripomina Prince of Persia (jeste tam prihodit nejak ty pily ;).
Doprostred ,jak ti dosly ty cernobile plate bych postavil treba kasnu :)

rdk

Ta baseplate uprostřed tam je z čistě dekorativních důvodů, ne proto, že by mi něco došlo.. ::) ;D Nicméně účel to, zdá se, nesplnilo...

A kolik bylo potřeba těch škorpioních paláců je přeci jasný na první pohled, ne? ;)

Tomášek

Citace od: rdk kdy 08.05.2006, 19:15:12
...A kolik bylo potřeba těch škorpioních paláců je přeci jasný na první pohled, ne? ;)
4 (čtyři) ?
Procházím DARK AGE.

rdk

Citace od: Tomasek kdy 08.05.2006, 21:30:09
4 (čtyři) ?

Jasně, poznáš podle velkejch kupolí (kupolí?). 8)

Jindroush

Zadej si kopule a kupole do google...  8)
(tak dobře je oboje...  :o)
Jindroush. (Moje Brickshelf galerie zde)

chadzi

Citace od: rdk kdy 08.05.2006, 21:52:03
Citace od: Tomasek kdy 08.05.2006, 21:30:09
4 (čtyři) ?

Jasně, poznáš podle velkejch kupolí (kupolí?). 8)

uff tys koupil tenhle suxor 4x??  :o

Jindroush

Hehe, jako vlastník celé Oriental Expedition bych si dovolil nesouhlasit  ;)

IMO je Scorpion Palace výbornej (nic to nemění na tom, že Dragon Fortress je lepšejší)
Jindroush. (Moje Brickshelf galerie zde)

Jarmila

Citace od: rdk kdy 08.05.2006, 19:15:12
Ta baseplate uprostřed tam je z čistě dekorativních důvodů, ne proto, že by mi něco došlo.. ::) ;D Nicméně účel to, zdá se, nesplnilo...

Přidala bych palmičku na ostrůvek a nějaké další "zelí". Jinak fajn.
A kdybych při výprodejích narazila na 4 krabice Scorpion Palace za ty peníze, co jsem zaplatila za toho jednoho, co mám doma, tak je beru taky 4.  ;)
Když jsem byla mladá, byla jsem domýšlivá. Ale teď? Teď už nemám chybu!!!

chadzi

no uplne spatny to neni ale mit to doma 4x?? 4x mam jen old-school castle sety  8)

btw takhle nakombinovany to vypada pekne ale za ty prachy...

Jarmila

Citace od: chadzi kdy 09.05.2006, 13:12:59

Můj kup byl za hubičku, 25% původní ceny. Klidně bych vzala 4 stejné krabice za cenu jedné.  :D

Citace od: chadzi kdy 09.05.2006, 07:53:23
uff tys koupil tenhle suxor 4x??  :o

Ještě mi, prosím, vysvětli, co to znamená ..."suxor"... Tyhle nečeské výrazy mi drásají nervy.
Když jsem byla mladá, byla jsem domýšlivá. Ale teď? Teď už nemám chybu!!!

rdk

Citace od: chadzi kdy 09.05.2006, 13:12:59

Koupil sem je new za 1/3 ceny ;D a jsem s tímto nákupem VELMI spokojený. Ve čtyřech je z toho moc pěkný partspack - pilíře, arche, zábradlí, dark blue, figové...

chadzi

no tak za tu cenu se to da, ale koupil bych tak max 2.

suxor je odvozenina ze slova sux coz je 'internetova' verze slova sucks coz znamena 'stoji za prd'.  :D jeste se na me projevuje vliv online hrani kterymu se pred pare lety holdoval...

rdk

Citace od: chadzi kdy 09.05.2006, 15:46:25
no tak za tu cenu se to da, ale koupil bych tak max 2.

No vidiš, já bych za tuto cenu ještě klidně i přikoupil. ;) 8)

Citacesuxor je odvozenina ze slova sux coz je 'internetova' verze slova sucks coz znamena 'stoji za prd'.  :D jeste se na me projevuje vliv online hrani kterymu se pred pare lety holdoval...

No, moc používaná odvozenina to není. ;D Google našel:

suxor - 89.000x
suxx - 732.000x
sux - 4.400.000x
sucks - 48.800.000x

Marťan

No, není to špatný palace, ale spíš než jen poukládat 4x stavebnici vedle sebe, zkusil bych z toho postavit něco úplně jinýho.... pozměnil jsi vůbec něco na těch origo setech?

rdk

Citace od: Marťan kdy 09.05.2006, 15:56:37
No, není to špatný palace, ale spíš než jen poukládat 4x stavebnici vedle sebe, zkusil bych z toho postavit něco úplně jinýho....

To mám samozřejmě v plánu, ale chtěl sem zkusit i toto.

Citacepozměnil jsi vůbec něco na těch origo setech?

Minimálně - chybí "vrhač koulí" a vyplnil sem mezery mezi jednotlivýma palácema...

Marťan

Ok, tak to jo.... :D
ty mezery to jsem si všiml že je tam něco jinak, ale na ten katapult jsem zapoměl, příště se musím více podívat... ;D
tak jen tak dál, už se těším, až z toho bude něco new.... 8)

ass

Citace od: rdk kdy 09.05.2006, 16:01:52
Minimálně - chybí "vrhač koulí" a vyplnil sem mezery mezi jednotlivýma palácema...

Myslíš ty budníky navíc, co pod nima jsou křoví? Protože ty dva paláce, co jsou k sobě blíž, jsou širší, než ty zbylý dva.

chadzi

rdk

Citace od: ass kdy 09.05.2006, 16:06:58
Myslíš ty budníky navíc, co pod nima jsou křoví? Protože ty dva paláce, co jsou k sobě blíž, jsou širší, než ty zbylý dva.

Jo, přesně ty...