Legend 10041- Main Street

Založil Valentin Dobrotivý, 28.04.2006, 08:42:21

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Valentin Dobrotivý

Přátelé, kolegové, nadšenci,

mám možnost koupit  MISB Main Street z edice Legend (set 10041). Ten chlap za to chce bratru 3300 a nevypadá to, že by se nechal ukecat na nižší cenu. Set jsem měl včera v ruce a je fakt neotevřený. Má význam to za ty prachy vzít?

VD

Cavelon

Majú ich dosť veľa MISB na BL, ceny začínajú na cca 72 USD, takže 3300 CZK sa neoplatí. Lebo keby si kúpil ten za 72 USD, tak nech to je s dopravou okolo 90 USD, čo je cca 2050 CZK. Chlapík to proste preháňa.

jajir

taky se mi to zda jako nesmysl, je to nejak moc. max 1800Kc.

otaznik

Je to moc, já ho koupil normálně v krámě za 2400,- Kč.

Aki

Citace od: otaznik kdy 28.04.2006, 12:57:38
Je to moc, já ho koupil normálně v krámě za 2400,- Kč.
Tuším, že v Litoměřicích u kostela, ho měli na podzim také za tuto cenu. (Počítám, že ho tam budou mít stále.  ;)).

rdk

Main Street je zcela nezbytný set pro každého town nadšence. ;D 8)

Ovšem 3,3k je moc...

peter

Citace od: rdk kdy 28.04.2006, 13:10:47
Main Street je zcela nezbytný set pro každého town nadšence. ;D 8)

Hmm, tak to asi nejsem "town nadšenec". Já se totiž bez toho obcházím úplně bez problému a nějak nepociťuji, že by mi to výrazně chybělo. :-\
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

Jarmila

Jsem nadšenec a nejen town, ale 3300,-- Kč za 10041 je obyčejná lumpárna. Prodávalo se to za 2400,-- Kč a pak byl i doprodej za zhruba 2 tisíce.
A taky ho doma nemám.
Když jsem byla mladá, byla jsem domýšlivá. Ale teď? Teď už nemám chybu!!!

Valentin Dobrotivý

Díky všem za reakce - alspoň mi zbyde víc peněz na Classic Space ;D

VD

rasik8

Set jsem viděl v LEGOLANDU Deutschland za 2500 Kč
Moje Brickshelf galerie http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?m=Legac
Trains,trains,trains,...,ale jen 9v  http://mafiapage.wz.cz - stránky o MAFII - hře na PC

***Banana.com

Citace od: Jarmila kdy 30.04.2006, 09:30:08
Jsem nadšenec a nejen town, ale 3300,-- Kč za 10041 je obyčejná lumpárna. Prodávalo se to za 2400,-- Kč a pak byl i doprodej za zhruba 2 tisíce.
A taky ho doma nemám.

Toto už dávno neplatí. Na Ebayi jde set od 100 Euro výše, právě proto, že už nikde není... příšerně dlouhej link

Jinak 6399 MISB byl ve své době také za cca.8000,- a dnes za 2000 USD.... ;D

otaznik

Citace od: banana.com kdy 06.11.2006, 08:53:28
Jinak 6399 MISB byl ve své době také za cca.8000,- a dnes za 2000 USD.... ;D
Což ale není tržní cena, ten člověk ho má v nabídce za tyhle peníze od té doby, co jsem poprvé kouknul na BrickLink.

Jonas

Citace od: banana.com kdy 06.11.2006, 08:53:28
Toto už dávno neplatí. Na Ebayi jde set od 100 Euro výše, právě proto, že už nikde není... Strašne dlý link...

Nevím, co chceš říct tím, že na Ebayi "jde" od 100 Euro výše. To, že ho někdo zkouší nabízet za 100 Euro Sofort, vůbec neznamená, že ho prodá.
Když se naopak podíváš, za kolik se v posledním týdnu set SKUTEČNĚ prodal, tak najdeš nejvyšší cenu 87 Euro. Ale včera se např. MISB set za 85 Euro vůbec neprodal.

Ale to jistě musíš sám vědět, protože tyto informace si každý na Ebayi lehce najde.

Jonas - Můj Brickshelf

***Banana.com

Citace od: Jonas kdy 06.11.2006, 09:17:40
Nevím, co chceš říct tím, že na Ebayi "jde" od 100 Euro výše. To, že ho někdo zkouší nabízet za 100 Euro Sofort, vůbec neznamená, že ho prodá.
Když se naopak podíváš, za kolik se v posledním týdnu set SKUTEČNĚ prodal, tak najdeš nejvyšší cenu 87 Euro. Ale včera se např. MISB set za 85 Euro vůbec neprodal.

Ale to jistě musíš sám vědět, protože tyto informace si každý na Ebayi lehce najde.

Každý ne, každý neumí německy a na výpis "Beendete Angebote" je nutno být registrován a nastavit to v profilu...Jinak 87 + 17 pojištěné poštovné do ČR je v přepočtu cca.3000,- CZK...Takže i ten, kdo má čas, schopnosti a Paypay či Paypal, to pod 3000 sežene jen ztuha.. ;) Říci jsem tím chtěl to, že argumentace o tom, co kdy kde za kolik bylo, je zcela mimo mísu. Podstatné je, co je dotyčný za kolik schopen sehnat v daný moment. Ostatně nemíním se hádat, prostě má nabídka je daná, a pokud to neprodám, absolutně mně to netrápí. Nechám to pár let doma coby MISB, a zcela jistě neprodělám.

Honzik

Souhlasím s Kanálem, někdy je lepší zaplati víc a nechat riziko na někom jiném. Né každý prodává 100% zboží. Sám vím, že popis zboží je jedna věc a skutečnost druhá. Popis typu: "Chybí jen 2 součástky" znaméná "Chybí asi 15 součástek" atd... (Toto je moje vlastní zkušenost z Ebay). Takže někdy dám raději víc, ať si pálí prsty někdo jinej...ale za tuto pohodlnost taky zaplatím.

***Banana.com

Citace od: Honzik kdy 06.11.2006, 12:35:59
Souhlasím s Kanálem, někdy je lepší zaplati víc a nechat riziko na někom jiném. Né každý prodává 100% zboží. Sám vím, že popis zboží je jedna věc a skutečnost druhá. Popis typu: "Chybí jen 2 součástky" znaméná "Chybí asi 15 součástek" atd... (Toto je moje vlastní zkušenost z Ebay). Takže někdy dám raději víc, ať si pálí prsty někdo jinej...ale za tuto pohodlnost taky zaplatím.

No, tohle byl MISB, tam problém není  ;D ;)