Čestmír UH - 60 BlackHawk

Založil yoshimaka, 19.03.2026, 14:20:38

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

yoshimaka

Na jednom českém charitatnivním webu, který zasílá dárky do cizích zemí, jsem naleznul stavebnici z originálních Lego kostek, která se věnuje tématu bojového vrtulníku Black Hawk.
Není žádnou novinkou, že se některé firmy specializují na dárkové stavebnice pro firmy. Mě jen zajímá, jestli někdo pozná logo z krabice? Google mi firmu nenašel...
Lust och fägring stor

Matthes_CS

Myslíš ten dárek s mašlí/zápalnou šňůrou? To je dárek pro Putina. Nebo je víc obrázků krabice?

yoshimaka

Citace od: Matthes_CS kdy 20.03.2026, 11:09:55Myslíš ten dárek s mašlí/zápalnou šňůrou? To je dárek pro Putina. Nebo je víc obrázků krabice?
Aha, tak ten jsem měl na mysli. Myslel jsem, že je to ještě i přímo logo někoho, kdo to pro ně dělá.
Lust och fägring stor

otaznik

Citace od: Matthes_CS kdy 20.03.2026, 11:09:55Myslíš ten dárek s mašlí/zápalnou šňůrou? To je dárek pro Putina. Nebo je víc obrázků krabice?
To je pěkné, to by mohla být moje jediná letošní LEGO investice.

Hardegon

Taky mě to zaujalo, ale mají tam uvedeno "Obrázky modelu a krabice jsou ilustrační a vycházejí z předvýrobních 3D modelů. Model vznikl jako spolupráce Dárku pro Putina a pražské reklamní agentury Valxon. Finální podoba se může mírně lišit."

Ten (asi AI) obrázek vypadá dobře. Ale realita by mohla nemile překvapit.

otaznik

Citace od: Hardegon kdy 20.03.2026, 13:23:31Taky mě to zaujalo, ale mají tam uvedeno "Obrázky modelu a krabice jsou ilustrační a vycházejí z předvýrobních 3D modelů. Model vznikl jako spolupráce Dárku pro Putina a pražské reklamní agentury Valxon. Finální podoba se může mírně lišit."

Ten (asi AI) obrázek vypadá dobře. Ale realita by mohla nemile překvapit.
To máš samozřejmě pravdu, ale tak nějak si říkám, že i kdyby dorazil jen pytlík kostek, že většina peněz půjde na dobrou věc.

yoshimaka

Zaujalo mě tam to, že na AI generovaný LEGO set to docela odpovídá reálné stavbě, narozdíl od jiných, kde nesedí study, jsou tam očividné různé patvary atp... Ten popisek s firmou jsem musel někde přehlédnout, díky. A také si říkám, že by to mohla být zajímavá investice.
Lust och fägring stor

Petronel

To je skvělý nápad. A vypadá luxusně. Hodně povedené. Mohla by to být i dobrá raritka. A třeba by se dalo rozšířit i k afolum za hranice.

JardaL

Opravdu skvělý a zajímavý počin.. 
Jdu zjistit více..
Carpe diem...