Lamborghini Revuelto - HUB problém

Založil bejver, 13.01.2026, 22:27:14

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

bejver

Ahoj.
Prosím, nemáte někdo zkušenost s funkcí nových 3-motorových HUBů (Lego 103479c01 - Lambo/Porsche)?

Syn dostal Lamborghini Revuelto 42214 a nejsme schopni rozchodit ovládání přes CONTROL+ aplikaci. Aplikace stažena bez problémů, připojení k modelu také (na několikátý pokus tedy), dostaneme se až k ovládací obrazovce s volantem atd., HUB trvale svítí, ale nereaguje. Máme nabito, v telefonu Android 11, Bluetooth 5...

Díky moc případně i za odkazy (včetně anglických), nic jsem nenalezl.

Měch

U Audi 42160 se mi stalo, že to taky nešlo. Připojili jsme se, ale buď fungoval jenom jeden motor, nebo vůbec. Nakonec bylo potřeba aktualizovat firmware toho HUBu. Vím, že toto je trochu jiný systém, ale možná to pomůže.
Fotky
Videa Zlobři nejsou jako DORTY !!!

bejver

Díky Měchovi. Pro info: Zaplať pánbůh, auto se rozjelo. Ovšem nevíme proč. Stejně nabito (plná zelená), stejně spárováno, nezaznamenali jsem žádnou další aktualizaci (barevné blikání co proběhlo hned napoprvé)... a po desátém pokusu - úspěch. Nadále funguje, byť sem tam veme párování pár pokusů.

Něco pro pobavení, byť je to především smutné a ostuda. Ze zoufalství jsem dokonce napsal na Lego podporu. No posuďte sami: První odpověď přišla od Anety (česky), následující od Katariny (slovensky), další od Lucie (česky) a poslední odpovídající na otázku zda si píšu s AI (prý ne), od dokonce Noemi (slovensky). Vše s tunami teplých slov a naprosto k ničemu. Říkám si, ok nevím na 100% zda šlo o chatbotky... ovšem když je komunikace úplně stejně blbá, je to vlastně jedno.

Anatyt

Otázka krátkeho času, kedy tam miesto tých 4 dievčat bude 1 AI. ;) A možno to aj bude užitočnejšie.