(Vlastní) Obléhání města

Založil Hardegon, 05.12.2025, 09:24:37

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Hardegon

Po letech hromadění lvých rytířů jsem dostal chuť na nějaký adekvátní model pro ně. Vize byla taková, že 21325 Středověkou kovárnu do modelu zabuduji taky a budu jí brát jako měřítko pro další stavby.

Měl by to být rozsáhlejší projekt. Zde budu dávat nejaktuálnější fotky celku.

Hardegon

Začal jsem tedy masivní hradbou, která by měla v budoucnu chránit město před útokem jiné zlotřilé frakce. Věž už schytala pár prvních zásahů.

hobby

Vypadá to, že se rodí zajímavý epický příběh. To ty koule nedoletí až na cimbuří? To musí válečníci přidat!  :) 

milanv

Tak na tohle se těším - jsem zvědavý, jak se bude model rozrůstat a co všechno v rámci něj bude.

@hobby: naopak! Jelikož to vypadá, že útočníci jsou v nedohlednu, chybí mi tam parta opravující zdi. Vždyť si to takhle poddaní rozeberou na stavbu svých domečků ve vsi, jak na Rábí! Šup, pár rytířů tam poslat, ať naverbují chlapy ze vsi, že budou pěkně vozit kámen zpátky do hradu, a partu zedníků, kteří hned začnou opravovat věž!  >:D

@Hardegon: jak vidíš, tak nalákat a naznačit příběh umíš perfektně :)
Pán na Žlutém hradě

Hardegon

Citace od: milanv kdy 05.12.2025, 10:13:00Tak na tohle se těším - jsem zvědavý, jak se bude model rozrůstat a co všechno v rámci něj bude.
@hobby: naopak! Jelikož to vypadá, že útočníci jsou v nedohlednu, chybí mi tam parta opravující zdi. Vždyť si to takhle poddaní rozeberou na stavbu svých domečků ve vsi, jak na Rábí! Šup, pár rytířů tam poslat, ať naverbují chlapy ze vsi, že budou pěkně vozit kámen zpátky do hradu, a partu zedníků, kteří hned začnou opravovat věž!  >:D
@Hardegon: jak vidíš, tak nalákat a naznačit příběh umíš perfektně :)

Oni obránci ještě nemají úplně čas opravovat. Ale tak to bude až v další "epizodě".  >:D

Hardegon

První obléhací věž se dostala k hradbám, ale lví rytíři jsou připraveni.

Hacislav

Pěkné, velmi pěkné.

Zaujala mě technika stavby těch úzkých oken na věži.
moje fotky Rajče a Flickr - pinterest

milanv

A jéje, už i pomalejší jako já začínají chápat, proč ještě není čas na zedníky opravující hradby 😀
Pán na Žlutém hradě