Výstava kostek Bruntál 2026

Založil Skyrider, 18.08.2025, 22:32:42

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Skyrider

Rádi bychom Vás pozvali na již 3. ročník Výstavy kostek Bruntál, který se uskuteční v termínu 18.–19. 4. 2026, opět v prostorách Společenského domu Bruntál.
Výstava je zaměřena na LEGO® modely všech témat a velikostí – od MOCů přes dioramata až po technické modely. Vítáni jsou jak zkušení vystavovatelé, tak i nováčci.
Pokud byste měli zájem o vystavování, prosíme o vyplnění přihlášky zde:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeEmhOe9uewFLife5MzfDvQ89x6ktFoqy0-yXq84oV9wGN84g/viewform?usp=header
zkuste rosím přihlášky vyplnit do konce února, ať můžeme co nejdříve připravit plán výstavy.

Vystavovatelům samozřejmě zajišťujeme ubytování a stravování, přispíváme na pokrytí cestovních nákladů a počítáme i s menší odměnou 😉
Podrobnější informace (časový harmonogram, instalace modelů, parkování, plán výstavy apod.) budeme průběžně doplňovat v tomto vlákně.
V případě dotazů se na mě neváhejte obrátit v sz, nebo tady ve vlákně.

Potvrzení vystavovatelé:
444martinhanak
juggleman
Vasyk
Borun
Lukek
Lego Town
Kladovec
Vysky
Borekity
MJ25

Vystavovatelé mimo Kostky.org:
Míňa
Matthew_builds_stuff
Ducky Designs
Mr. Note
Dreamweb

mirek

Rád se zúastním. Opět vlaky v plexi 3 x 1m. Novinkou bude legionářský vlak.

Skyrider

Ahoj Mirku, děkujeme za zájem.  ;)
Poprosím tě o vyplnění přihlášky, kterou najdeš zde: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeEmhOe9uewFLife5MzfDvQ89x6ktFoqy0-yXq84oV9wGN84g/viewform?usp=header  (odkaz ještě vložím do úvodního příspěvku)

Během tohoto týdne ještě vložím další informace pro zájemce o vystavování.

juggleman

Ahoj vsem, ted jsem se tedy zaregistroval a tesim se na shledani. To budou zase nervy! :) :) :)
A kdo jeste nevidel muj nejnovejsi stroj, zde:

Skyrider

Citace od: juggleman kdy 15.02.2026, 20:45:45Ahoj vsem, ted jsem se tedy zaregistroval a tesim se na shledani. To budou zase nervy! :) :) :)
A kdo jeste nevidel muj nejnovejsi stroj, zde:

,,Děkuji :D Pokud by se chtěl ještě někdo přidat, stále máme volná místa a přihlášky jsou otevřené do konce února."

Skyrider

Děkujeme všem, kteří jste dorazili. Moc si toho vážíme a doufáme, že jste si víkend užili stejně jako my  :D

Bohužel nám v sobotu odpoledne onemocněl fotograf, takže nestihl nafotit tolik, kolik jsme chtěli. Na nedělní společné focení jsme sice narychlo sehnali náhradu, ale i tak toho moc není.

Chtěl bych vás proto poprosit – pokud jste na výstavě fotili (své nebo i jiné modely, klidně i mobilem), budu moc rád, když mi je pošlete na e-mail: radek.popik@seznam.cz

Lukek

Výstava byla super a úžasné prostory! Moc díky za možnost vystavovat! Pár nejlepších momentek mojí stanice ti pak kdyžtak pošlu na mail.

Hana129

Bezva akce, výstava se moc povedla a bylo super mnohé z Vás zas vidět, ale i poznat nové vystavovatele a taky vidět naživo další nové MOCy. Návštěvníci byli nadšení i Ti neznalí Lego.  ;D

Naše pohádky, i když jsou již některé hodně staré, měly takto všechny pohromadě v Bruntále  premiéru.

Děkuji pořadatelům za možnost vystavovat, že se o nás skvělé starali!

Borun

Velké díky celé rodině Popíků za péči kterou nám po celý víkend věnonovali. Všechno bylo zmaknuté na jedničku. Pohodová akce.

Lagik

Děkuji za možnost se účastnit. Postaráno bylo krásně, rodinná atmosféra, mnoho benefitu, jídla. Byl jsem rád že jsem konečně mohl vice pokecat a poznat dalsi stavitele. Rodině Popiku děkuji za vše. Jste velice obětaví a hodní lidé. Doufám že to nebyl poslední ročník i když věřím, že je to náročné. Kolik lidi tedy dorazilo?

mirek

Mnohé tu bylo řečeno ze strany některých vystavovatelů na adresu všech POPÍKŮ i jejich
příbuzenstva. Já se k jejich komentářům jen připojuji.
Co nejsrdečněji všem děkuji za opravdu rodinnou atmosféru. Budu se těšit na další ročník.
Přidávám zatím pár fotek. Budou následovat další.