Podložka s Lego pomůckami

Založil Petronel, 27.04.2025, 16:27:48

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Petronel

Ahoj,
co říkáte na takovouto podložku?
Máte jí někdo? Připadá mi to docela zajímavé, některé věci sice ani nevím k čemu jsou, ale vypadá to na spousty tipů a pomůcek hned po ruce.  ;)

Nebo máte někdo něco podobného?
A stavíte někdy "přímo na tom" nebo spíš jako dekoračka? :D

https://rebrickable.com/blog/834/rebrickmat-its-back/

poMOCník

Pěkně udělané, ale jestli je to podložka, tak pro mě dost nepraktické. Já mám všude po stole dílky, nedokážu to mít při stavění tak uklizené, abych viděl na podložku. Takže jedině na zdi.

otaznik

Jo, já jí mám. Nicméně já stavím zejména digitálně, jen některé malé celky zkouším nejprve postavit v reálu, zda budou držet. Takže za mě podložka OK na menší modely, velké už značnou část podložky zakrývají, takže opět na stavění menších celků, které pak někde mimo podložku spojím.

Borekity

Taky ji mám a je super. Hlavně ta pravá část s pásy, kdy člověk jednoduše zjistí, počet článků pásu co už má secvalké. Některé věci mi tam přijdou zbytečné, třeba tabulka kódu kostek. Nevím jestli je to jen moje podložka, ale tisk není úplně dokonalý a ne vždy jde všechno lehce přečíst.

fulda

Mimochodem - víte, že není tak těžké si nechat udělat Vlastní verzi? Verze 50x120 cm vyjde do 500,-. U větší vrze pak dost 55x120 cm pak cena dost rychle roste (cca 600,-). Tohle je cena s poštovným, při vhodném kombinování hromadné objednávky se dá dostat menší cena. A hlavně by bylo hezké vlastnit podložku kostky.org :)
Za pravopisné chyby v této zprávě může moje učitelka češtiny.