IDEAS

Založil MLT, 16.01.2025, 16:24:18

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

MLT

Na shopu byl právě nahozen první kousek pro letošní rok, a to ze ságy Stmívání: Dům Cullenových

https://www.lego.com/cs-cz/product/twilight-the-cullen-house-21354?icmp=HP-SHCC-Standard-NO_CC_Block_21354_Preorder_HP-PR-NO-7WF8OWWRHL

Tomik

Citace od: MLT kdy 16.01.2025, 16:24:18Na shopu byl právě nahozen první kousek pro letošní rok, a to ze ságy Stmívání: Dům Cullenových

https://www.lego.com/cs-cz/product/twilight-the-cullen-house-21354?icmp=HP-SHCC-Standard-NO_CC_Block_21354_Preorder_HP-PR-NO-7WF8OWWRHL
Nejsem fanouškem ani seriálu Stmívání, ani domečků z Lega, ale ten vlček vypadá dobře.

www.buildinst.cz - můj web s návody na stavbu alternativních modelů,
můj flickr

Anatyt

otaznik

Pěkné, ale drahé.

Daniel

Co je to za "1x1 round plate" s očkem?

milanv

Prostě round tile 1x1 s očkem, doslova :)
Pán na Žlutém hradě

Daniel

Koukám, že v setech od 2022... Tak to jsem asi objevil nový kontinent  ;D  ;D

milanv

Citace od: Daniel kdy 03.03.2025, 08:25:31Koukám, že v setech od 2022... Tak to jsem asi objevil nový kontinent  ;D  ;D
Já myslím, že nějakou dobu byla jen v té Friends modré, proto to bylo asi na jiném kontinentě :)

Mě zaujalo, že jimi prochází světle šedé provázky - a pak taky ty lampy z krystalů v barvě "Satin trans-clear":

Pán na Žlutém hradě

milanv

Citace od: milanv kdy 03.03.2025, 08:30:10Mě zaujalo, že jimi prochází světle šedé provázky
Vypadá to opravdu jako LBG nebo podobná barva. Po tolika desítkách let jen s černými provázky najednou máme Dark Tan (Leonardův létající stroj) a LBG (tento parník). To je podle mě pro MOCy dost zajímavé.
Pán na Žlutém hradě

peter

LBG, nebo DBG - těžko se to posuzuje, provázky jsou i v jiných setech ;)
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

otaznik

Citace od: milanv kdy 03.03.2025, 08:30:10Mě zaujalo, že jimi prochází světle šedé provázky - a pak taky ty lampy z krystalů v barvě "Satin trans-clear"
Ale ty "obrácené" stoly nejsou hezké. Osobně viditelné stavění "na hlavu" nemám rád.

Anatyt

Pixar Luxo Jr. Celkom sa to vydarilo. ;) Ale je to len ďalší poličkový set.

https://brickset.com/article/121294/lego-ideas-pixar-luxo-jr-revealed!

Daniel

Toto určitě nebudu kupovat. Ale to nic nemění na tom, že zpracování je úplně dokonalé - bez bližšího zkoumání nejde poznat, že je to LEGO ;)

otaznik

Mě více než lampička zaujala ta "koule", vypadá skvěle.

Drobuliatko

Tiez som cumela na tu gulu. :D Dokonale!

Hardegon

21358 Automat na minifigurky mi přijde jako velmi originální balení sběratelských figruek.

Hodnotím jako skvělý fan servis a doufám, že budou figurky časem na PaB >:D

milanv

Nádherný nápad. To má vtip, skvělé zpracování a schopnost přitáhnout pozornost. A přitom dokázali vymyslet, jak ten relativně veliký model udělat z máľo kostek, aby byl ještě nějak zaplatitelný. Skvělá práce.

Výběr minifigů to kazí, když se člověk podívá globálně (celá čtvrtina všech figů jsou kosmonauti, navíc dva a dva stejní a pro Fabuland taky nic extra nevymysleli), ale fanoušci Castle na globální počty kašlou, musí vrnět blahem. To je prostě nááááádhera! Navíc se to bude prodávat jako celý set naráz, takže šopoví nájezdníci mají smůlu a nemůžou vykoupit ostatním všechny rytíře.
Pán na Žlutém hradě