IDEAS

Založil MLT, 16.01.2025, 16:24:18

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

MLT

Na shopu byl právě nahozen první kousek pro letošní rok, a to ze ságy Stmívání: Dům Cullenových

https://www.lego.com/cs-cz/product/twilight-the-cullen-house-21354?icmp=HP-SHCC-Standard-NO_CC_Block_21354_Preorder_HP-PR-NO-7WF8OWWRHL

Tomik

Citace od: MLT kdy 16.01.2025, 16:24:18Na shopu byl právě nahozen první kousek pro letošní rok, a to ze ságy Stmívání: Dům Cullenových

https://www.lego.com/cs-cz/product/twilight-the-cullen-house-21354?icmp=HP-SHCC-Standard-NO_CC_Block_21354_Preorder_HP-PR-NO-7WF8OWWRHL
Nejsem fanouškem ani seriálu Stmívání, ani domečků z Lega, ale ten vlček vypadá dobře.

www.buildinst.cz - můj web s návody na stavbu alternativních modelů,
můj flickr

Anatyt

otaznik

Pěkné, ale drahé.

Daniel

Co je to za "1x1 round plate" s očkem?

milanv

Prostě round tile 1x1 s očkem, doslova :)
Pán na Žlutém hradě

Daniel

Koukám, že v setech od 2022... Tak to jsem asi objevil nový kontinent  ;D  ;D

milanv

Citace od: Daniel kdy 03.03.2025, 08:25:31Koukám, že v setech od 2022... Tak to jsem asi objevil nový kontinent  ;D  ;D
Já myslím, že nějakou dobu byla jen v té Friends modré, proto to bylo asi na jiném kontinentě :)

Mě zaujalo, že jimi prochází světle šedé provázky - a pak taky ty lampy z krystalů v barvě "Satin trans-clear":

Pán na Žlutém hradě

milanv

Citace od: milanv kdy 03.03.2025, 08:30:10Mě zaujalo, že jimi prochází světle šedé provázky
Vypadá to opravdu jako LBG nebo podobná barva. Po tolika desítkách let jen s černými provázky najednou máme Dark Tan (Leonardův létající stroj) a LBG (tento parník). To je podle mě pro MOCy dost zajímavé.
Pán na Žlutém hradě

peter

LBG, nebo DBG - těžko se to posuzuje, provázky jsou i v jiných setech ;)
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

otaznik

Citace od: milanv kdy 03.03.2025, 08:30:10Mě zaujalo, že jimi prochází světle šedé provázky - a pak taky ty lampy z krystalů v barvě "Satin trans-clear"
Ale ty "obrácené" stoly nejsou hezké. Osobně viditelné stavění "na hlavu" nemám rád.