Sharkabrick - modely

Založil sharkabrick, 10.01.2025, 09:15:56

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

sharkabrick

Ahoj, rády bych Vám představila své MOC které vznikly loni pod mýma rukama.
Nemůžete je vidět na výstavách, proto bych ráda slyšela Vaše názory tady, jen tak se může člověk zlepšovat.

1) Fotbalový stadion - Bohemians Praha (klokani) - 17h práce, 1500dílků
Nelepený model postavený 12/2023 jako test mých stavařských dovedností -  "talentová" zkouška

2) Mimoň - 50h práce, 15 000 dílků, výška cca 70cm
Můj první velký moc -  Mimoň BOB (dutá socha s pár místy kde je kce kostkami vyztužena=rozepřena)

3) Obchodní centrum Varyáda (cca 1x1m) - 100h práce, 35 000kostek
Lepený promo model který ztvárňuje vizualizace OC po rekonstrukci (která skončí letos), model je lepený a procestoval stovky kilometrů v přívěsu po karlovarském kraji - jednalo se o můj první model v micro meřítku

4) HARRY POTTER - 100h práce, 28 000dílků
Zvětšená lego minifigurka HP, má rovnou kci aby byl co nejvíce stabilní, pro transport rozdělitelný na 6 částí, plášť ušitý ze softsheelu - vyzvětšovaný střih lego pláště. Ruce jsou nasouvací. Konstrukce dutá, lze do něj zavřít dítě :D Nyní má Harry kolem krku šálu, která zjemňuje mohutnost hlavy (ale lego minifig mají bohužel hlavy k poměru k tělu také takto široké)

5) Mozaika - portrét Kateřiny Siniakové (80x80cm) - 12h práce, 3000 dílků
Portrét postavený pro TV pořad 7 pádů Honzy dědka - uvidíme zda bude ve střihu, LAST moment model co musel být do týdne na natáčení, nakonec hotovo do 3dnů

6) Vitráž - Harry Potter - Bradavice - 80hodin práce, 15000 dílků, rozměr 90x125cm
Vitráž je stavěná na výšku 1 studu převážně z trans kostek. Rám je dutý, ve tvaru U v kterém je po celém obvodu umístěn LED pásek. Díky tomu vitráž svítí jako klasické vitrážové okno. Výška ona je 120cm a kostky jsou fixovány na plexisklo, které zajišťuje jejich stabilitu proti vysypání.

Snad se i Vám budou líbit
Šárka - Sharkabrick

Foton

Tak tu vitráž bych chtěl vidět naživo. Vypadá luxusně. Třeba bych se něco přiučil pro ty moje.
Kdo chce hledá způsoby, kdo nechce hledá důvody.

Chairudo

Všechno je krásné  ;)

U mozaiky mě napadá experiment s použitím nějakých dílků vlasy přeměnit do 3d
YouTube LEGO videa, Fotky z výstav na Flickr