CMF 2025

Založil Anatyt, 21.11.2024, 18:44:23

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Anatyt

Toto je za mňa sklamanie. Očakával som licencované figúrky reálnych jazdcov a nie autíčka z Kindervajca.
Takže budúci rok nás čakajú tie isté modely Formúl od najmenších z CMF, cez 6-studové v CITY, 8-studové v Speed Champions, Creator Expert Williams Nigela Mansella a verím, že Technic a Duplo tiež "nesklamú".  :-\

milanv

Tomu nerozumím. To je nějaký ilustrační obrázek a ne fotka CMF z této řady, ne? Přeci by celá řada nebyla místo figurek autíčka, lépe řečeno jedno a to samé autíčko ve 12 barvách. Nebo jo? Bojím se odpovědi...
Pán na Žlutém hradě

Anatyt

No obávam sa, že to tak bude. :D

milanv

Dík, ušetřím a budu mít za tři :)
Pán na Žlutém hradě

Foton

Úplně vidím dlouhou, lehce skloněnou, plochu s "překážkami" a ohrazením a závody s těmito autíčky. Na výstavy ideál.
Kdo chce hledá způsoby, kdo nechce hledá důvody.

Drobuliatko

To si vyskladas z domacich kociek za par centov.  ;D

Tomik

Mně tohle přijde jako mnohem lepší varianta než figurky. Tahle autíčka jsou alespoň poskládaná z normálních kostek a případně se z nich dá postavit i něco dalšího. Přestavět figurku na něco jiného je nemožný úkol. Nicméně souhlasím, že různé barevné variace stejného modelu nejsou tolik atraktivní, jako kdyby bylo každé autíčko úplně jiné.
www.buildinst.cz - můj web s návody na stavbu alternativních modelů,
můj flickr

Anatyt

Tomík, ale toto je Collectable Minifigures Series. :) Potom nech to Lego ponúka v inej rade (4+). Licencovaných formúl vydali ako nakakaných, ale pilotov žiadnych. V CMF si to vyslovene pýtalo figúrky reálnych pilotov!

Tomik

Citace od: Anatyt kdy 22.11.2024, 13:34:38...
V CMF si to vyslovene pýtalo figúrky reálnych pilotov!
Řekl bych, že tohle je asi nereálné očekávání vzhledem k autorským právům. S firmou se domluvíš snáze, než s člověkem...
www.buildinst.cz - můj web s návody na stavbu alternativních modelů,
můj flickr

Anatyt

Nemyslím si. Pri takejto licencii s tak veľkou organizáciou, bola otázka licencie na pilotov možno len vecou príkazu z vedenia F1. 8) Odhliadnúc od toho, že pilotov F1 sme tu už mali kdejakých a zrejme žiadny z nich by nemal problém s tým, že bude mať Lego figurku. Nie Tomiku, toto bol slabý argument. ;)

XPete-1

Hm, opravdu může být černoch otcem blonďáka....?

Anatyt

Citace od: Fricoolinek kdy 24.11.2024, 20:15:18Hm, opravdu může být černoch otcem blonďáka....?

Hm, když může být blondýna matkou černocha... 8)

Jaky

mato

Prosim vas, uz ste niekde videli nove CMF 25 v kamennych obchodoch? 27., nie formule. Je to novinka januar, cely mesiac chodim po hrackarstvach, ale nikde nic.

Anatyt

Tie boli vypredane scalpermi vraj do 3 dni. ;D

Idaho

Protože nikde série 27. není, tak jsem jich 36 objednal přímo u TLC. Bohužel opravdu chodí náhodně (tj. 36 krabiček nasypaných do normální krabice, ne žádný 12/24/36ks box. Výsledek je tento:
Wolfpack Beastmaster 4ks
Hamster Costume Fanb 4ks
Longboarder         1ks
Steampunk Inventor   3ks
Cupid                6ks
Jetpack Racer         3ks
Pirate Quartermaster 4ks
Pterodactyl Costume Fan 2ks
Telescope Kid         2ks
Crazy Cat Lover      0ks
Plush Toy Collector  3ks
Bogeyman             4ks

Takže na jednu stranu relativně štěstí s Wolfpack Beastmaster, Steampunk Inventor a Pirate Quartermaster, ale chybějící Crazy Cat Lover zamrzí. Nezbívá tedy, než dál obrážet hračkářství a doufat v čerství box.

bubutymmy

V lednu jsem jednu vzal v Bambuli na Zličíně. Viselo jich tam dobře 30-40, ovšem vlkouš ani pirátka žádný, aspoň podle skeneru Jay's Bricks.