Festival Kostek v Brně

Založil Domca95, 30.07.2024, 20:12:05

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Domca95

Ahoj Všem,
v Brně se dlouhou dobu nekonala žádná pěkná Lego akce, tak jsme se rozhodla uspořádat výstavu. Prostor, který jsme zajistili je krásný a prostorný, přesto nemá neomezenou kapacitu. Pokud máte zájem se připojit, stačí mi napsat nebo napsat sem pod příspěvek. Samozřejmě se pokusím zajistit, co nejlepší komfort pro všechny vystavovatele. Jídlo, cestné a ubytování (pokud bude potřeba) je jisté.

kde? tržnice Brno - Zelný trh 250, 602 00 Brno-město (parkovací karty budou pro vystavovatele zařízeny)
kdy? 21.-22.září 2024

budu se těšit.
Domča

Mcmatus

To zní zajímavě, určitě bych se rád zúčastnil.

kladovec

Píšu si do kalendáře, počítejte se mnou.

Mrs.Tygris

No se mnou a s mojí celou rodinkou můžeš počítat (Mrs.Tygris, menadruhou, bob30) Dannyboy naše modely zná - ty se hýbou... A případně ti mohu pomoc i s další organizací pokud budes chtít

Chairudo

Píšu si do kalendáře  ;)
YouTube LEGO videa, Fotky z výstav na Flickr

štěpis

Několik málo fotek z výstavy, za mě jako vždy super akce! :)
-dříve Valouch ;D
Instagram Flickr

Domca95

Ahoj Všem,
za prvé bych chtěla ještě jednou poděkovat všem zúčastněným, byli jste naprosto skvělí. Byli jsme perfektně sehraný tým a výstava se podařila hlavně díky vám. :) Jsem moc ráda, že výstava nabídla interaktivní i hrací části pro děti, díky kterému si to návštěvníci víc užili. Vzhledem k tomu, že se jednalo o první ročník, návštěvnost byla super, tak abychom nepřesáhli kapacitu prostor a nebylo to přeplněné. :)  Za mě to bylo moc hezké setkání Afolů, sobotní společný pokec a hezky strávený víkend s Legem a Vámi. Doufám, že jste si víkend všichni užili naplno a budu se těšit na další akci. Až probereme všechny fotky, hned sem nějaké vložím. Kdyby jste měl někdo z vás také fotky, budu moc ráda, když je sem vložíte. :)  Díky Domča

Afolové z Festivalu Kostek V Brně (aktivní i pasivní vystavovatelé)
Kuba Dvorský
Vojta Dvorský
Skyrider + 1
Hellboy + 1
Kladovec
Chairudo
Thorinex
Mcmatus + 1
Lezáček
Danyboy
Matěj
Valouch