legofilmy

Založil johnny, 24.04.2006, 13:59:45

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

johnny

zkouseli jste delat legofilmy ,ja ted zacinam hodila by se mi rada od kazdeho  napriklad jake programy pouzivat a jestli je lepsi fotak nebo kamera
Genorimo!

MwK

Ja z bratrancom sme chceli no nevislo to :'(...no ale mali sme v plane odfotit objekt a ak letel (napr:stihacka lebo to mal byt film o STAR WARS ;D) tak jednoducho v pocitci posuvat(pozadia)a upravovat fotky...ale v akom programe to neviem(to mal na starosti bratranec...) ;)
(BOL) Som STAR WARS maňiak a zberateľ !!! >:D
Asi som už poriadny AFOL ... prežívam dark age ...

johnny

proc to nevyslo
Genorimo!

MwK

Vies,ked je rodina spolu tak sa zvikne pohadat...
(BOL) Som STAR WARS maňiak a zberateľ !!! >:D
Asi som už poriadny AFOL ... prežívam dark age ...

Tomášek

Já jsem dělal animovaný film ve Windows Movie Makeru, ale tam můžou být minimální vzdálenosti mezi přehazováním obrázků 3 vteřiny, takže to moc jako animovaný film nevypadalo  ;D . Pak jsem se na to naštval a vykašlal jsem se na to... ;D
Procházím DARK AGE.

johnny

ja to taky zkousel v makeru a jestli to chces udelat tak si tam dej specialni efekty a zrychlena na polovinu a muzes to dat i vickrat ;D
Genorimo!

J_BOB

tomasek....to som skusal tiez....vydrzal som 2 spadnutia po 1 minute a stahoval som daco ine ;) btw, bolo by fajn keby ste napisali ake programy pouzivate a dake podobne typy, aby sme my, co sme to este nerobili a celi by sme to skusit nestravili najviac casu hladanim vhodnyeho softwaru ;)
"You underestimate the power of the dark side. If you will not fight, then you will meet your destiny."
— Luke Skywalker and Darth Vader

peter

Doporučuju nejprv důkladně prohledat fórum, protože toto téma se tu již několikrát probíralo.
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

johnny

nevite aspon o programu kde se daj menit pozadi
Genorimo!

johnny

nejak to tady nemuzu najit muzes specifikovat
Genorimo!

johnny

jestli ma nekdo zajem tak sem dneska vecer prihodim svuj lego matrix
Genorimo!

peter

Citace od: johnny kdy 24.04.2006, 14:30:09nejak to tady nemuzu najit muzes specifikovat

zde, zde, zde a třeba taky zde atd.

Citace od: johnny kdy 24.04.2006, 14:38:00jestli ma nekdo zajem tak sem dneska vecer prihodim svuj lego matrix

Jasně přihoď, už se těšim.
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

johnny

to tady nikdo jinej nema zkusenosti s lego filmama ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???
Genorimo!

peter

Citace od: johnny kdy 24.04.2006, 15:02:01to tady nikdo jinej nema zkusenosti s lego filmama ???

No rozhodně s nějakými většími asi ne. Myslím, že jsem jediný, kdo se do něčeho takového vůbec pouští 8)

johnny

znas www.brickfilms.com tam jich je dost v dobry kvalite a dokonce jednohodinovej STAR WARS
Genorimo!

johnny

kde sezenu ten adobe premium ???
Genorimo!

Jindroush

Jindroush. (Moje Brickshelf galerie zde)

johnny

Genorimo!

johnny

ten adobe premium je fakt levnej 8)
Genorimo!

peter

Citace od: johnny kdy 24.04.2006, 14:38:00jestli ma nekdo zajem tak sem dneska vecer prihodim svuj lego matrix

Tak máme skoro 19:00, kdepak je ten film?

Jarmila

Citace od: peter kdy 24.04.2006, 18:48:49

Tak máme skoro 19:00, kdepak je ten film?

Nebuď netrpělivý!
My starci máme večer od 18.00 hodiny, mládež začíná ožívat tak kolem 22.00  ;D
Když jsem byla mladá, byla jsem domýšlivá. Ale teď? Teď už nemám chybu!!!

Anakin

Citace od: johnny kdy 24.04.2006, 15:02:01
to tady nikdo jinej nema zkusenosti s lego filmama ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???
ja som spravil päť filmov no neviem ich sem šupnúť.A používam LEGO Studios Moviemaker Software

Marťan

Citace od: Tomasek kdy 24.04.2006, 14:12:05
Já jsem dělal animovaný film ve Windows Movie Makeru, ale tam můžou být minimální vzdálenosti mezi přehazováním obrázků 3 vteřiny, takže to moc jako animovaný film nevypadalo  ;D . Pak jsem se na to naštval a vykašlal jsem se na to... ;D

Já jsem taky dělal filmy ve Windows Movie Makeru. Ta vzdálenost mezi snímky se posunout dá...nejprve si nahraješ obrázky ze kterých chceš poskládat film, pak je přetáhneš dolů na časovou osu a pak klikneš na ty obrázky, které už máš na té časové ose a zmenšíš jejich velikost (klikneš na pravý okraj obrázku a potáhneš ho doleva....musíš to ale udělat pro každý snímek zvlášť, to je na tom ta nevýhoda. Já jsem to teda alespoň tak dělal. Mám z toho ty videa, které jsem ukazoval na netu...        http://www.lego.ic.cz/page5.html             zatím jsem nepřišel na to, jak zadat někde v nastavení, aby se snímky prolínaly třeba po 0,5 sekundovém intervalu.....  ???

mph1

Na vytvoreni filmu ze statickych obrazku staci jakykoliv strihaci program. Napr. ja pouzivam na filmy, fotky apod. (ne na LEGO, zatim  ;)) Pinnacle Studio. Delka zobrazeni obrazku jde nastavit libovolne (min 1 frame, tj. 1/25 sec). Muzete si pridat titulky (vc. rolovacich nebo srawlovacich), prechodove efekty, zvuk, mluveny komentar atd. Nakonec to muzete nahrat na DV kameru nebo na DVD, umi to i DivX a podobne "humusy" (pardon, ale jako zapaleny videoamater to nemuzu nazvat jinak ;D). Cena okolo 1000 Kc (i kdyz aktualni verzi 10 nemohu moc doporucit, ja mam 8.). Dalsi moznosti jsou ULEAD VIDEO STUDIO nebo ADOBE PREMIERE (ELEMENTS - jednodussi, levnejsi verze). Vice napr. na grafice

ass

Na těch stránkách www.brickfilms.com jsem našel jeden fakt povedenej film: Star Wars: The Great Disturbance. Stojí za zhlédnutí  :). Akorát má nevýhodu, je ve formátu RealPlayeru  :(.