(vlastní) Nemocnice

Založil Tomášek, 24.04.2006, 08:14:24

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Tomášek

Tak jsem si říkal, že když mám 5x 7267 ( ;D) , 1249-ku a 7890, že si postavím menší (nebo spíš větší  ;) ) nemocnici. Výsledek posuďte sami....jediné co mě na ní štve je baseplate střecha, i když ono to stejně nešlo udělat jinak  :'(  :-\ .
Celkový pohled:
Procházím DARK AGE.

Tomášek

Celkový bez střechy:
Procházím DARK AGE.

Tomášek

Kecálci  ;D :
Procházím DARK AGE.

Tomášek

Recepce a čekárna :
Procházím DARK AGE.

Tomášek

Ordinace (né ta v Růžové zahradě  ;D )
Procházím DARK AGE.

Tomášek

Operační sál :
Procházím DARK AGE.

Tomášek

Pokoj pro ležáky :
Tak to je tak z fotek vše...jestli byste někdo chtěl detailní foto určitého místa nebo koutu, tak mi to napište na mail, a já vám to nafotím a pošlu... ;)
Procházím DARK AGE.

mph1

Pekne. Priznacne je, ze recepce s cekarnou je vetsi nez ordinace nebo pokoje pacientu  ;)

Tomášek

Citace od: mph1 kdy 24.04.2006, 08:30:12
Pekne. Priznacne je, ze recepce s cekarnou je vetsi nez ordinace nebo pokoje pacientu  ;)
Mno, původně jsem tam do toho pokoje chtěl dát tři lůžka, ale to by mi nevycházelo...
BTW: Podívejte se na toho doktora, který má xicht od figa z obří sklápěčky, který sedí v čekárně a povídá si s druhým doktorem-tak to je primář. A proto, že je primář tak fasuje bílý rukavičky narozdíl od ostatních, kteří mají šedý.... ;D (je to tím, že jsem musel jeho torsu odebrat ručičky, abych si z nich a z pušky mohl postavit samopaly, jak to je na Brickshelfu např. u vojenské pevnosti...pak jsem na něho narouboval bílý ručky od vojáků z WESTERNu.
Procházím DARK AGE.

muzzo

Nějak málo oken. Jako by to byla vězeňská nemocnice :D

Tomášek

Citace od: muzzo kdy 24.04.2006, 08:41:23
Nějak málo oken. Jako by to byla vězeňská nemocnice :D
Do každé místnosti jsem chtěl dát jedno okno a do operačního sálu nedávat žádné, protože tam ve skutečnosti také nebývají... ;)
Procházím DARK AGE.

niessnet

Pěkný!  ;) Ten nápad byl dobrej, konečně se někdo rozhodl udělat nemocnici (nevím, že by se o to tady někdo pokoušel).
Akorát bych tam možná přidal garáž pro sanitku, trochu víc nějaký dekorace nebo vůbec předmětů do místností a možná...možná bych to vyhnal o patro vejš - přecejen víc pokojíčků je víc pokojíčků. Jo a co heliport pro vrtulník? Máš ho tam někde?
,,Nepochválím-li se sám, nikdo to za mne neudělá." Jára Cimrman

Tomášek

To niessnet:Přesně nad vším, co tady píšeš jsem přemýšlel, dekorace a detaily okolo budou, až to zasadím do města, na garáž jsem neměl kostky, jelikož mám postavených asi 10 domečků, takže nemám bulky...jo a u toho heliportu by musel být výtah dolů=více místa dole-musel bych udělat ještě jednu místnost a na to, jak jak už tu bylo řečeno nemám kostky. Takže tak  ;) .
Procházím DARK AGE.

niessnet

Citace od: Tomasek kdy 24.04.2006, 10:47:51
To niessnet:Přesně nad vším, co tady píšeš jsem přemýšlel, dekorace a detaily okolo budou, až to zasadím do města, na garáž jsem neměl kostky, jelikož mám postavených asi 10 domečků, takže nemám bulky...jo a u toho heliportu by musel být výtah dolů=více místa dole-musel bych udělat ještě jednu místnost a na to, jak jak už tu bylo řečeno nemám kostky. Takže tak  ;) .
Ahaa. Tak to joo. No ale možná by ten heliport stačil udělat jen nějakej menší před baráčkem - jen vyznačit H a dát kolem toho nějaký světýlka.
Tak až to budeš mít zasazený v městě, tak sem určitě hoď nějakou fotku, zajímalo by mě to.  ;)
,,Nepochválím-li se sám, nikdo to za mne neudělá." Jára Cimrman

Krejna

z venku ta stanice vypada jako hasičska stanice bez těch aut. ale jinak se mi to libi asi taky postavim nemocnici a až ji budu mit hotovou tak sem dam foto.

Tomášek

Dal jsem ji i na Brickshelf, dnes jsem si tam založil účet...http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?m=legista
Procházím DARK AGE.