(vlastný) Zkosený dům

Založil eNTy, 17.04.2006, 18:52:53

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

eNTy

Ač to není můj "šálek čaje" a těžko ve svých Technic kostkách hledám správné díly, pokusil jsem se o stavbu domu. Při nedávném blbnutí jsem zkoušel spojovat plates v jiném, než 90 stupňovém úhlu a napadlo mne postavit dům, který nemá pravé úhly v rozích. Abych si to ještě zkomplikoval, použil jsem ještě jednu techniku, která umožní těsné přilehnutí slopes (slopes + slopes vzhůru nohama).

Aby bylo jasné o čem mluvím:

Pohled zhora:

Slopes:

A jediný detail, který za něco stoji - teráska:

A ještě jeden celkový pohled z boku:

Pár dalších fotek najdete v této fotogalerii.

Nemám moc chuť pracovat s detaily, spíš jsem si jen ověřoval provediitelnost stavby, třeba to někdo dotáhne dál...a vyřeší třeba i interiér apod.

Hansel

Zajímavé, ale myslím, že zrovna zde by takto postavené stěny byly spíš na otravu. Ale každou LEGO stavbu s rovnou střechou oceňuji ;)
Když na to koukám, zajímavý nápad je použít technic kostky jako luxfery, i když to asi nebyl záměr a ani to luxfery být nemají :)
Mé dílo se rozrostlo o další kus.
I když mírně infantilní :)

tazzy

Pěkné, líbí se mi to až na to automobilové čelní sklo.. :)

eNTy

Citace od: tazzy kdy 17.04.2006, 20:09:29
Pěkné, líbí se mi to až na to automobilové čelní sklo.. :)

Ano, to vyplývá z mého absolutního nedostatku non-technic dílů  :(
Musím si nakoupit nějakou tu Bonanzu...

Micho

Aj keď to farebné prevedenie ma neoslňuje (boli spomínané obmedzenia), tak je tam pár výborných nápadov, ktoré oceňujem. Je možné, že ako domčekárovi mi nedajú spať a v budúcnosti ich využijem a skúsim niečo vytvoriť.  8)

Shi-So

Pekny ,takovy futuristicky :D
Me se treba to predni sklo z auta  zda docela dobry ;)

J_BOB

tento domcek sa mi fakt paci :) nadherny je ten "zahradny nabytok" :)
"You underestimate the power of the dark side. If you will not fight, then you will meet your destiny."
— Luke Skywalker and Darth Vader

Tomášek

Me to pripadne jako vykrik jine architektury-Vila Tugendhat je taky o dost modernější, než bylo na tu dobu, kdy byla stavěna zvykem...to sklo od auta se mi tam moc líbí  :D . Máš to krásný...
Procházím DARK AGE.

Šejmus

je to pěkný, a zajímavý ale nevim do jakýho prostředí by se to hodilo
Fool of a Took!