Technic 2006

Založil Mellory, 16.04.2006, 14:21:37

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

Mellory

Zde jsou poměrně kvalitní obrázky Technic setů, které vyjdou ve druhé polovině tohoto roku (doufám). "Nízkých" (pro nás) cen si nevšímejte, protože u nás budou sety o dost dražší, jako vždy... :'(

(Link je v prvním slově, pokud jste jej přehlédli.) Vzhled a fotky z Toy Fair těchto setů jsou všeobecně známé, ale tohle jsou první kvalitnější obrázky než ty z Toy Fair na Brickshelfu.

Za zmínku podle mě stojí obsah setu 8287 - nový studless battery box, přítomnost užitečného universal jointu a diferenciálu, ale dokonce i vzácného technic transmission driving ring, poté počet dílků v 8285 - srovnatelný s 8421, a první kvalitní obrázek jeřábu 8288. Studless fanatici zajásají (př. já ;D), ostatní si nechají zajít chuť...

Našel jsem i obrázek batmobilu bez okolních rušivých elementů - zde.

OFF TOPIC: Zajímavé využití zdánlivě nepoužitelných dílů: http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?f=168015
Nothing is true. Everything is permitted.

mph1

Citace od: MELLORY kdy 16.04.2006, 14:21:37"Nízkých" (pro nás) cen si nevšímejte, protože u nás budou sety o dost dražší, jako vždy...

Hm, zajimave je, ze napr. 8421 tam maji za 90 GBP, tj. cca 4000 Kc, 8418 tam maji za 5 GBP, tj. cca 200 Kc. Za to se u nas prodava taky (na internetu  ;))

otaznik

Citace od: mph1 kdy 18.04.2006, 10:29:40
Za to se u nas prodava taky (na internetu  ;))
Většinou internetové obchody u nás prodávají LEGO zlevněné o 10% z doporučené ceny.