Tak do toho jdu
Můžu do toho přihlásit "https://www.kostky.org/forum/index.php?topic=52266.0" na žádné výstavě zatím nebyl. A ještě bych k tomu zkusil udělat i něco dalšího, třeba prasinky, nádraží atd. 
Super, snad to klapne, ale ten tvůj kousek samotný už je malá šílenost

Petroneli nevím z čeho vycházíš že by lidi najednou měli stavět sety, ani náznaky něčeho takového jsem tu nezaregistroval.
Jen pár úžasných staveb a nevidím důvod proč tím směrem nepokračovat.
Super scén co se dají z HP a FB ztvárnit je nevyčerpatelné množství a je to jedno z nepopulárnějších pohádkových témat vůbec.
poMOCníku já tedy projezdím přes tucet akcí ročně a HP tam vidím minimálně, kde si viděl že by to lidi omrzelo? To neregistruji, naopak v mém maličkém kanálu je HP to nejsledovanější video s 2ma miliony shlédnutí za necelý rok. Tak nebojím se že by nad tím někdo udělal ...meh... a šel dál

Ještě si představte, že ten vlak jak má zepředu kamerku a ty scénky co kolem sebe vidí promítá divákům na obrazovku. Když některé scénky budou pohyblivé jako třeba Famfrpál, tak u toho budou lidi učůrávat

Ale je to něco co začneme realizovat třeba až za rok i víc a teď jen nadhazuji nápad který se dá jakkoli upravit.
Ale jestli vás ani to nenadchne, jako alternativu už přes rok nosím v hlavě Moanu
- cca 3-4 velké baseplate široký panel, libovolně dlouhý, kde je převážně moře a scény by ztvárňovaly filmový příběh. Tedy na jednom konci ostrov s vesnicí a postupně scénky jak jimi Moana proplouvá. Ostrůvek s objevením Mauiho, pirátští Kakamora, špičatý ostrov se vstupem do podsvětí a jestli si někdo troufne na krabíka, ...... a ke konci svítící lávová teká v životní velikosti, případně za tím ještě ostrov s ležící Tefiti a za tím řadu plujících lodí....snad jsem nic nezapomněl.
Mám založit další téma?