Nakup na BL

Založil eNTy, 10.04.2006, 15:13:03

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

eNTy

Pravděpodobně dnes večer budu objednávat z tohodle obchodu: http://www.bricklink.com/store.asp?p=bolego
Máte-li někdo na něco chuť, napište mi soukr. zprávu ve formátu:

čísloDílu barva new/used početKusů

Platí jen pro Prahu, nejsem schopen/ochoten něco posílat. Předání osobně za hotové v okolí Florence.

UPDATE: doručení mimo Prahu možné, ale pouze skrz PPL či obdobné dopravce, určitě ne ČP  :)

eNTy

Vsechny, kdo mi napsali jsem vyridil, ne vsechno bylo k dispozici, pocitam tak jeden lot na cloveka v prumeru chybel....
Prosim, priste uz mi ten seznam posilejte tak, jak jsem si o nej rekl. Colonel ma svuj system a asi mu vyhovuje, nicmene, pro mne to bylo umorne.
Diky za pochopeni....

eNTy

Prisla faktura na objednavku, postovne je $13.20. Celkova cena objednavky (bez postovneho) je $173 a kazdy zhruba vite za kolik mate objednano, takze si muzete spocitat svuj podil na postovnem.
Akorat jsem ho pozadal at ji vystavi znovu bez pojisteni, protoze za $18 se mi to zda moc (bezne byva v teto cenove hranici za $5-$8).

Tracking objednávky:
12.4. - Nova faktura obdrzena (tentokrat s pojistenim $8  :)) - zaplaceno paypalem
13.4. - Order shipped

eNTy

Tak dnes objednavka konecne dorazila. Vecer na to juknu, rozpytlikuju po lidech, spocitam a dam vedet co a jak. Do konce tydne mam skoleni na Karlove nam., takze budu moct predavat bud tam (pred 9.00 a po 16.00), pripadne pristi tyden v okoli Florence.

eNTy

Rozpytlikovano, spocteno, vsichni ode mne dostali zpravu o vysledne cene.
Je to ciste prepoctena cena za dily + pomerova cast postovneho.
Pokud chcete k cene pridat nejakou castku pro mne, nebudu se branit  :-)
Penize bud pri predani hotove nebo prevodem.

Veci budu mit zitra s sebou, jsem od 9.00-16.00 na Karlove nam., muzu predat bud pred/po nebo behem obeda. V patek to same.
Cislo na mne 602 372 966.

eNTy

Po zkusenostech s prvnim vetsim hromadnym nakupem mne presly idealy a pro pripadnou pristi objednavku na BL bude platit:

- seznam posilejte v jakemkoliv formatu chcete ale jen jednou, jakekoliv dalsi upravy budou ignorovany
- max. 10 lotu
- min. $20
- naivne jsem si myslel, ze mohu nechat svou "dobrovolnou" odmenu v rukou nakupujicich, protoze vsak zatim vetsina nedala ani korunu nad ciste naklady (cest vyjimkam), propriste automaticky pripocitavam 10% navrch pro mne

Dekuji za pochopeni

eNTy

Abych trochu ujasnil ty loty a ceny, nenapsal jsem to dvakrat stastne:
Prumerna cena za lot je minimalne $2, minimalni cena objednavky $20.
Za tech 10% mate:
- pojisteni zdarma (nepocitam do ceny)
- platba vzdy az pri dodani
- jistotu kvality, veskere reklamace jsou muj problem
- pri nakupu nad $100 doprava kamkoliv po CR zdarma (PPL, doruceni do druheho dne) (IMHO pri nakupu nad $100 si to uz muzete objednat sami  :))

Jarmila

A víš už, ze kterého obchodu budeš nakupovat?
Když jsem byla mladá, byla jsem domýšlivá. Ale teď? Teď už nemám chybu!!!

eNTy