Pani, která akci zařizuje, je ve zdravotní neschopnosti, tak se trochu zadrhla komunikace.
Chtělo by to aktualizovat info jak to teda bude ?
Stanoviště:
1)KDO,CO
2)Kartičky (nějaké staré jsem dokonce našel) nenutím je 
3) přesný čas
4) ceny/odměny
5)Způsob rozdělování odměny? Návrh:
1)
Přihlášení jsou:
Hardegon
Ryxe
peki
Lenka pekiová
nikolinek
Blackjoe
Milan
Matka
+ plzeňáci
2) Kartičky má Ryxe, dohodnu s ním detaily
3)
13:30 na místě dostačující. Většina her se jen vysype na stůl.
Aktuálně je plán takový, že...
Každé dítě dostane soutěžní kartičku nejlépe hned na začátku. Logistiku zjišťuju (jestli už tam děti budou nebo teprve se budou dostavovat atd.)
Bude 7 stanovišť
1) stavění poslepu
2) stavění v pytlíku
3) spinery
4) stavění bez návodu
5) hledání rozdílů, hledání dvojic
6) stavění s jednou rukou
7) (milanovo) stavění
Na kažedém alespoň jedna obsluha. Vysvětluje jednoduché úkoly a kontroluje. Jednotlivé hry naklonuju, aby se najednou u každého stolu zabavilo 7 dětí. Jen u spinerů budou muset chvilku čekat.
Každé stanoviště po splnění úkolů odškrtne na kartičce kolonku a úkolem je získat všude značku. Odměnou bude nějaká maličkost, kterou doveze peki. Vydávat bude jedno ze stanovišť.
Nechci dělat pořadí v jakém musí obcházet stoly.
4) a 5)
Aktuálně platí 40 dětí. Rezerva pro vyšší počet by byla skvělá.
Smysl té naší výpravy spíš vidim v tý zábavě pro děti, že si vyzkouší hrát s legem jinak, než podle plánu postavit model a dát ho na poličku. Odměnu si nakonec odnesou všichni a kartičky by je jen měly motivovat a dát jim navíc prvek soutěžení, že nedostávají nic zdarma. Vydávání u jednoho ze stolů, kde bude vládní zmocněnec pro odměny a výhry.
Nápad s tombolou se mi líbí. Asi bych netahal kvůli času 40 výherců, ale nápad se mi líbí a třeba 3 nebo 5 odměn mi přijde fajn.