Výstava v muzeu Žacléř
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.
Účastním se výstavy v Olomouci jen pro upřesnění, název tématu se změnil, tak aby nedošlo k nedorozumění.
Jasně, tak aby to zaznělo: rád půjčím na obě výstavy, samozřejmě. Moc rád!
Ještě jsem to všechno neprostudoval, ale napadé mě koupalistě, letní amfik kino či disco. Pokud jsou moduly 48*48 budu jej teda muset koupit, zatim mam vše jen 32*32. Jinak mužu dodat několik Frinds doplnků: auta, mobilní stánky, motorku.... .
Jo pokud tam bude moře mužu i nějaké doplňky k moři lodku či malou atrakci.
Friends Hotel překopán a tímto ho považuji za schopný dorazit do Ostravy a Olomouce.Rozměry 2x3 48x48 baseplate + silnice 16x48 x 3. Balon je na neLEGO tyčce.
Citace: Vasyk 27.01.2018, 13:42:31Friends Hotel překopán a tímto ho považuji za schopný dorazit do Ostravy a Olomouce.Rozměry 2x3 48x48 baseplate + silnice 16x48 x 3. Balon je na neLEGO tyčce.ups, tak koukam na ty nizsi zdi vpravo... asi uz tam z minizoo krome opic polezou i medvedi
Citace: Vasyk 27.01.2018, 13:42:31Friends Hotel překopán a tímto ho považuji za schopný dorazit do Ostravy a Olomouce.Rozměry 2x3 48x48 baseplate + silnice 16x48 x 3. Balon je na neLEGO tyčce.Super, ty silnice vepředu nebudou, ale vezmi je sebou, myslím že byly mezi koňskou částí a obchody. PS: máš obráceně obraz vpravo!
. Co se týká tématu tak jak jsem psal, Sanna měla letní tábor (před ním cvičení psů, napravo vilová čtvrť, nalevo Petronelův strom), tedy nic z výše uvedeného mi tam nepasuje.Auta, mobilní stánky, motorka klidně.