LOTR bojová dioráma (cudzie)

Založil richchie, 12.09.2017, 15:24:23

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

richchie

náhodou som objavil na Flickr tento album... celkom slušná dioráma, ako áno, je to hlavne o figoch ale sú tam aj náznaky nejakého toho terénu.. inšpirovalo ma to a skúsim raz v budúcnosti prerobiť moje LOTR armády tak aby som ich vedel dať na podobnú diorámu (i ked asi menšiu no zato s prepracovanejsím terénom)

https://www.flickr.com/photos/148289744@N06/albums/72157676932965194

Petronel

Někdy je ale více kvalita než kvantita.
Pokud se nepletu, toto je jen o nashromáždění figů. A přitom terén vypadá děsně a dost uměle, škoda...

To je největší slabina u vás afolů co stavíte velké armády.  ;) To prostředí a okolí je stejně důležité jako figy.

richchie

Citace od: Petronel kdy 12.09.2017, 19:42:07
Někdy je ale více kvalita než kvantita.
Pokud se nepletu, toto je jen o nashromáždění figů. A přitom terén vypadá děsně a dost uměle, škoda...

To je největší slabina u vás afolů co stavíte velké armády.  ;) To prostředí a okolí je stejně důležité jako figy.

suhlasim... preto odporucam pozriet si moju LOTR orcs armadu alebo obranu priesmyku.. neni to len o armade ale snazil som sa aj teren urobit...

Anatyt

Osobne mi tie armády nič nehovoria. Nevidím v tom žiadne umenie.

richchie

Citace od: Anatyt kdy 12.09.2017, 21:59:16
Osobne mi tie armády nič nehovoria. Nevidím v tom žiadne umenie.

mna ako fanusika LOTR nadchlo to mnozstvo a velkost dioramy.. pravda je ze teren je desny, da sa povedat ze skoro ziaden. Rozlozenie armad sa mi ale paci. tu na fore mam fotky mojich armad (aj s terenom). Zatial som ich robil samostatne - orkov, elfov, rohan... tato diorama ma inspirovala k tomu ze by som si v buducnosti chcel urobit jeden velky MOC (ak sa to da tak nazvat), kde by som urobil teren na ploche cca 128 x 128 studov (velkost ako mam rozrobenu dioramu crown kingdom, vid fotky tu na fore), s tym ze by som proti sebe postavil moje armady.
moje armady su tu: http://www.kostky.org/forum/index.php?topic=46919.0
az na tych jazdcov na vrkoch mam teren vsade. ako bolo tu spomenute, neni umenie vyskladat 300 figov ked ma clovek peniaze, umenie je urobit dioramu tak aby aj teren vynikol, to sa ja snazim. ci mi to ide alebo nie,  to uz necham na posudenie inym. tuto dioramu som sem dal preto aby som v buducnosti ked raz budem davat moje armady dokopy nemusel znova hladat na nete tie fotky (nie kvôli terenu ale kvôli rozlozeniu armad).

Daniel

Při pohledu na takovéto (nebo i ta Tvoje) "diorama" mám vždy smíšené pocity... Na jednu stranu trošku závist nad minifigama (kteří jsou právě kvůli takovým sběratelům za šílené ceny na BL). Na druhou stranu tam prostě vidím jen naskládané stovky figů na pár plates a k tomu jedna, dvě skály, aby se neřeklo. A to je úplně škoda nevyužitého potenciálu takových parádních armád...