Návrat Harry Potter 2018

Založil klubo, 28.08.2017, 08:16:35

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

klubo

uz se objevilo neco na netu, co na to rikate a nevite nekdo nejake info?

papluh

Hovorí sa o CMF figúrkach. Hovoria to aj ľudia čo zatiaľ dávali tipy čo vyšli. V uniklých katalógoch to nieje keďže zatiaľ sú na prvý polrok.

chcelo by to už založiť zložku na témy pre 2018, čo na to moderátori ?

klubo

co jsem četl, tak by to mělo být v druhé polovině roku 2018, doufám že nezůstane jen u CMF

havlik.jakub666

Tak naděje tu je, Příští rok má být druhý díl Fantastických zvířat, tak třeba budou zase souběžně dvě řady jako byl LotR/Hobit.
LEGO forever

Klaj

Pokud to bude i stare HP tak kupuju vse a klidne po tunach. Esi to budou jen nove filmy tak "meeh". CMF bych uvital. Rozhodne budu mit radost z kadeho prspevku do me kazdy den vetsi a vetsi HP sbirky :-)
Ale spis sem cekal neco letos (20 let vyroci) nez pristi rok...
Draco dormiens nunquam titiliandus

Anatyt

Budú to všetko nové filmy - Fantastické zvery...

Ondrej

Na Facebooku jsem zahlídnul toto, ale nějakej fanoušek HP by mohl zhodnotit jak moc to je reálný.

Klaj

Tohle je imho stary propagacni material ke hre.

havlik.jakub666

LEGO forever

papluh

Nemyslím si, že z tých pár hercov z Fantastických zverov dokážu zaplniť CMF radu. A hlavne, ľudia na tie filmy často idú kvôli tomu, že je to "z Harryho Pottera", takže primiešaním klasických postáv si zvýšia odbyt. Tie FB2 sa majú vrátiť do Anglicka, takže je možné že niektoré lokácie budú známe aj keď by boli sety (alias minifigy) k novému filmu. Samozrejme dosť závisí od licencie, ale zakomponovanim týchto klasickych vecí si predajnosť len zvýšia.
Ono to platí aj o filme, v podstate sa moc o ňom nevie, ale aj z tej trochy informácií sa objavuje že tam budú známe postavy (Dumbledore) a aj nejaké lokácie. Asi vedia čo musia komerčne robiť aby nestrácali divákov po FB1 ak to chcú potiahnuť po FB5...

otaznik

Citace od: papluh kdy 28.08.2017, 09:37:20
chcelo by to už založiť zložku na témy pre 2018, čo na to moderátori ?
Již jsem Jindroushe požádal před pár dny...

ramsey1

D2C Bradavice bych bral, každý hrad dobrý :) Celou sérii bych asi ale nekoupil.

ramsey1

No tak D2C exclusive Bradavice jsou na 99% potvrzené, mé tajné přání asi vyjde :) Cena cca 500 EUR...

klubo

možná blbá otázka, ale co je d2c?

papluh

Direct to (2) Consumer - tj sety ktoré LEGO primárne predáva samotné a nedáva do maloobchodu, inak označované aj ako Exklusive na ich stránke.
Oni to potom pustia niektorým obchodom, ale nie sú to veci bežne v katalógu.
Prípadne rôzny menši predajcovia by vedeli povedať ako sa k tomu (ne)dá dostať...

klubo

papluh

3 sety Harry Potter (maličká, stredná - ako Friends stajne, veľká - ako Krennickov Shuttle)
2 sety Fantastic Beasts (menšie, najväčší má krabicu ako požiarny vrtuľník)

Posledné CMF sú ešte nemajú názov ale majú grafiku ako licencované (tj mimo čislovanej série) takže stále ešte môžu byť HP...

Klaj

papluh

Tak sety Harryho Pottera ktorých meno sa pred TLG zatiaľ nevyslovovalo sa už objavujú na regulérnych stránkach
https://kotaku.com/the-new-lego-harry-potter-line-starts-with-hogwarts-gre-1823065663
https://brickset.com/article/34362/lego-harry-potter-returns!
Prvá lastovička či sova je Great Hall čo má byť najväčší retail set

STARHAWK

Je tam kopa dobrych veci a novych moldov a konecne maju normalne prutiky. Neviem ci to ale bude hodne 100e. Dufam ze bude nejaka dobra akcia zrovna na AFOL day

Jezevec

Hádám, že se na mě snese vlna kritiky, ale mně se teda zdají předešlé verze bradavického hradu o dost lepší. Minimálně verze HP 7 je dle mého názoru znatelně lepší než tento nejnovější model. V tom novém je akorát velká Velká síň a jedna věž, to nejsou prostě Bradavice. Předešlé modely nebyly možná na oko tak krásné a detailně propracované (přece jen je to už dost let zpátky), ale nabídly toho víc.

LEGO Harry Potter 4709 (díl první)

LEGO Harry Potter 4757 (díl třetí)

LEGO Harry Potter 5378 (díl pátý)

LEGO Harry Potter 4842 (díl sedmý)

Nejsem si zcela jistý jestli modelů hradu nebylo 5, ale kam mně paměť sahá - vybavuju si výše uvedené 4.
Kde všude můžeš sledovat aktivity naší LEGO komunity Kostky.org?
Mrkni na náš Facebook nebo Instagram a sdílej, lajkuj, komentuj.

klubo

mě se to líbí...jsem rád že se k HP tématu vrátili

Jezevec

Neříkám, že je to špatné/škaredé - je to hezký lego set. Jen mě mrzí to, že ustoupili od modelu "hradu" a přišli s krásným detailním zpracováním "jedné místnosti hradu". Jako jasně, z hlediska detailu to je nejlepší model ze všech, ale ty staré se i když možná neohrabaně snažily více hrát na dojem toho, že je to celý hrad nebo minimálně jeho větší část. Tenhle set je "jenom" Great hall a to hádám spoustu lidí určitě zamrzí - nepochybuji o tom, že by většina fandů radši chtěla hrad. Ale je to jen můj názor.  :D

STARHAWK

Nedbude to kvoli tomu, ze je to modularne a chcu to predavat po castiach ?

Jezevec

Citace od: STARHAWK kdy 16.02.2018, 20:42:03

Hej tak to by byl ale marketingový tah toto! Modulární bradavický hrad rozdělený na více setů a sestav si ho sám! To by byla pecka... Starhawku to je fakt nebo jen tvoje úvaha?  :)

ramsey1

Pecka, má to úroveň dle roku 2018, staré HP sety prostě z dnešního pohledu nejsou ono. I ta barevná kombinace se mi líbí více než se sand green.

Ravenhorn

Za mě je to super, rozhodně pokrok od starých setů.
Castle, Pirates a Star Wars.

Mr. Cube

Vypadá to skvěle a ty dírky na bocích tam nebudou podle mě jen tak pro okrasu  ;)

STARHAWK

Citace od: Jezevec kdy 16.02.2018, 20:44:55
Citace od: STARHAWK kdy 16.02.2018, 20:42:03

Hej tak to by byl ale marketingový tah toto! Modulární bradavický hrad rozdělený na více setů a sestav si ho sám! To by byla pecka... Starhawku to je fakt nebo jen tvoje úvaha?  :)

z toho druheho papluhovho linku:
"Build even bigger adventures and combine with 75953 Whomping Willow."

takze minimalne sa k nemu jeden set bude dat pripojit a su tam aj bricky s dierou prave na to (inak by tam nemali zmysel)

Drobuliatko

Pekne je to, ale trochu male na to co to ma ztvarnovat.