Zdechl tady pes - volné pokračování po 3 letech

Založil Ondrej, 06.07.2017, 19:37:49

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Ondrej

Nějak jsem si vybavil situaci z roku 2014.
Vím, že je léto a všichni jsou někde pryč, ale chtělo by to taky nějaký MOCy a ne tady číst pořád příspěvky úplně o ničem. Pořád bych chtěl mít kolonku MOC měsíce, kde by to bylo pěkně vidět kdo staví a kolik toho je za ten měsíc, kde by se dalo hlasovat jak to mají kolegové poláci, bylo by to i přehledné vyhledávaní nových staveb.

Já za letošek mám sám jen 3 MOCy a po roce jsem zase přispěl pár fotek do sbírky, takže za mě taky žádná sláva. Přes léto mám v plánu udělat repas a vylepšení Tatrovek a v plánu mám jeden střední MOC do října tak snad toho bude nakonec víc. Měl jsem v plánu stavět jeden MOC za měsíc loňský rok a nějak to nedopadlo. Taky na mě padá nějaká demotivace něco stavět a zveřejňovat...

Do sbírky přidávám skoro každý měsíc něco, nové věci nemá cenu zveřejňovat, tak začnu fotit aspoň ty staré z 80. let co mám. Naposledy jsem přidal sérii Hobby sets, kde mi jeden chybí zveřejnit a jeden ještě nemám do kompletnosti.

Uživatelů je tu dost, ale vidím stavby pořád jen od pár lidí a to by chtělo změnit, začíná tu být dost nepříjemná atmosféra i mezi dlouholetými členy tak snad se to zlepší, nějak se vytrácí ta soudržnost a zápal z minulých let.

milanv

Moje první reakce byla: "Ty bláho, už tři roky?!" Letí to strašně...

Ale k tématu: Pes žije!

Jen je ospalé uveřejňování pokroků - třeba co všechno lidi plánují do Olomouce (první výstava po prázdninách), několik nových exponátů do Butovic, dokončená soutěž alternativních modelů...

Ale taky jsem měl ten pocit, a myslím že už vím, co nám chybí: společné projekty! Tam se vždycky diskutovaly pokroky, každý ukazoval svůj příspěvek, povzbuzovali jsme se přes nečekané problémy... To mi taky chybí. Však už přemýšlím, jaký nový společný projekt začít - ale až po Olomouci, do té doby mám spíš vítr z toho, abych to do ní stihnul :)

No a kdybyste někdo zorganizoval svůj společný projekt, abych mohl parafrázovat Soptíka: "Budu účastníkem!", tak to bych se vůbec nezlobil!
Pán na Žlutém hradě