RC SET LEGO

Založil expertik, 31.03.2006, 13:31:16

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

expertik

Uvodom prijemny den zelam.
Dnes som mal v praci nejak vela casu, tak som sa konecne registrol na tychto strankach a som milo prekvapkany :-)
LEGA zatial nemam tolko, kolko by som si predstavoval, pre svoje zberatelske, ale aj stavitelske predstavy....neskor dam info, ale nejakych 30-40kg to uz bude...hlavne Technic sucasti.
Lego zbieram od svojich asi 5 rokov (vsetky sviatky, velkonocne "prispevky" :-) a podobne som vyzadoval lego alebo paniazky, za ktore som si vo vtedajsom Tuzexe kupoval legostavebnice). Neviem kolko ich mam presne, lebo na mnohe z nich nemam ani navody ano krabice, takze ani cisla setov netusim a doposial som nenabral trpezlivost si na jednej zo stranok, kde su vsetky sety spisane ich pohladat a vypisat...:-))) Preskocim to dlhe obdobie a dostavam sa k roku 2004, kedy som zacal opat intenzivnejsie nakupovat a zhanat rozne sety a diely z Lega. Priznam sa, ze mojim zdrojom je najvacsi neoficialny intenetovy portal BrickLink (www.bricklink.com).
Vzhladom na fakt, ze ani na Slovensku ani v Cechcach neexistuje tak dokonale prepracovany webshop pre Lego musim ho len odporucit.!!!
A teraz k mojmu problemu:
Najnovsie som si "poridil" Lego set nr. 8366 (Supersonic RC car). Je to naozaj zaujimavy set radiovo ovladaneho auta... Z noveho boxu som povyberal vsetky balicky, navody a krabicu, v ktorej bol separatne zabaleny RC set aj so specialnym dielcami na ovladanie prednej napravy. Do vysielacky a prijimaca som vlozil baterie, nastavil na oboch zariadeniach rovnaky kanal a zapol prijimac. Ovladacie packy na vysialaci som skoro odlomil, ale ani tak sa nic nedialo.Vybral som baterie a vymenil za uplne nove. Zase nic. Vysielac som priblizil k prijimacu asi na 10 cm a zacalo to fungovat, ked som ho oddialil o par cm tak to prestalo. Takze mam RC supravu, ktora funguje na vzdialenost "az" 10 cm....:-(
Stretli ste sa niekto, kto mate RC set z lega s niecim podobnym? PODOTYKAM, LEGO JE UPLNE NOVE....

Martin

Colonel32

pokud to nefunguje tak, jak ma, tak reklamuji, + zadam i naklady s reklamaci spojene.

byli lidi, kteri nejakou vec reklamovali 2x za sebou, pac na poprve jim ji vymenili za jinou, ktera, jak se ukazalo, taky nefungovala...

PS a zmenil bych si ikonku, lidi si te budou plest s Mythem

mph1

Citace od: Colonel32 kdy 31.03.2006, 14:04:17

A ja: Kde jsem toho chlapa jenom videl?!  ;D ;D ;D

DaKan

Citace od: expertik kdy 31.03.2006, 13:31:16
Stretli ste sa niekto, kto mate RC set z lega s niecim podobnym?

Já jsem si koupil tak před dvěmi až třemi lety http://www.peeron.com/inv/sets/8475-1 . Taky mi nějak nefungoval. Chvíli fungoval a chvíli zase ne. Jezdil strašně pomalu a vydržel jezdit v kuse tak možná 20 vteřin a pak sebou začal cukat a popojížděl po pár centimetrech a nakonec úplně chcípl. Taky jsem zkoušel nové baterky, přepína kanály a nic nefungovalo. Tak jsem ho reklamoval tam, kde jsem ho koupil a za měsíc jsem si místo něj v tomtéž obchodě koupil 8461, která je na ruční pohon ;D.

A v tom obchodě mi ještě říkali, že můžu být rád, že mi tu reklamaci LEGO uznalo. Teď už radši nic RC od LEGA nekoupím.

expertik

No nic potesujuce ste mi veru nenapisali....pytal som sa to ale preave preto, ci ma vyznam sa nabuduce pchat do RC od Lega...
CO sa tyka mojej chybne funkcnej supravy, samo, ze uz som reklamoval, z holandska mi maju poslat novy prijimac a ten pokazeny mi slubil jeden clovek z Vychodu SK, ze to vie opravit....vraj je to jediny opravar Lega na Slovensku, tak uvidime.....:-)
Zatial dik za info...kludne piste dalsie zaujimave postrehy a skusenosti

myth

Už pár týždňov nemám ikonku Bruca Willisa, ale Luka a Maru Jade Skywalkerových ;) .
When the student is ready the master will appear.
An expert is one who knows more and more about less and less.

expertik

No vidis to, a ja som si ho uz zmenil:-))) ale aj Eminemko je ok...:-))

Dansson

Hmmm.... to celkem čumím jak má to lego rc systémy poruchové, že by to tak bylo i s novými lego vlaky?? už tak jsou nevyvedené a jestli budou ještě navíc blbnout...no potěž!!

Micho

Vlaky snáď nebudú tak blbnúť, dosť sa na nich teším ... ;)

To rc môže byť haklivé na dlhšie skladovanie. Obvody sa trochu rozladia a už to nie je ono ...

Tomášek

Taky me na tech vlacich bude vic vyhovovat Rc system... ::)
Procházím DARK AGE.

expertik

Citace od: Micho kdy 31.03.2006, 17:36:06
Vlaky snáď nebudú tak blbnúť, dosť sa na nich teším ... ;)

To rc môže byť haklivé na dlhšie skladovanie. Obvody sa trochu rozladia a už to nie je ono ...

Nuz problem je v tom, ze ja som to mal take "dodrbane" ako som to otvoril z neotvaranej novej krabice...:-(

otaznik

Citace od: DaKan kdy 31.03.2006, 14:43:33
A v tom obchodě mi ještě říkali, že můžu být rád, že mi tu reklamaci LEGO uznalo. Teď už radši nic RC od LEGA nekoupím.
To je jen názor těch lidí z toho obchodu. IMHO hodně mylný. Já s reklamacemi, které vyřizovalo přímo LEGO, mám ty nejlepší zkušenosti.

expertik

Citace od: otaznik kdy 31.03.2006, 18:00:21
Citace od: DaKan kdy 31.03.2006, 14:43:33
To je jen názor těch lidí z toho obchodu. IMHO hodně mylný. Já s reklamacemi, které vyřizovalo přímo LEGO, mám ty nejlepší zkušenosti.

Prave som "v stadiu" reklamacie toho RC setu via LEGO Dansko, takze som zvedavy a dam potom info.........

Colonel32

Citace od: myth kdy 31.03.2006, 17:06:45

Už pár týždňov nemám ikonku Bruca Willisa, ale Luka a Maru Jade Skywalkerových ;) .

vim, ale sila zvyku... neco jako "jee, myth se vratil k puvodni ikonce"