(cudzie)Lietadlo na lade

Založil J_BOB, 29.03.2006, 18:12:14

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

J_BOB

"You underestimate the power of the dark side. If you will not fight, then you will meet your destiny."
— Luke Skywalker and Darth Vader

Tomášek

Jj, souhlasím.Zajímalo by mě akorát, z čeho udělal ty madla na křídlech.Tyto díly vůbec neznám... ???
Procházím DARK AGE.

Jindroush

Jindroush. (Moje Brickshelf galerie zde)

Tomášek

Dikes...Už vím, proč to neznám-bývalo to jenom u Scaly...
Procházím DARK AGE.

tHomas

Všimli jste si uchyceni křídel? Jsou to nohy od figu to by mě fakt nenapadlo  :)

Tomášek

Citace od: tHomas kdy 30.03.2006, 18:02:31
Všimli jste si uchyceni křídel? Jsou to nohy od figu to by mě fakt nenapadlo  :)
Všimli, a mě by to taky nenapadlo  ;D .
Procházím DARK AGE.

Dansson

Mi se zase líbí jednoduše vyřešená vlajka na směrovce. V jedoduchosti je krása.....

Tomášek

Nebo kluzáky udělaný ze surfů... :D
Takovýto set by mohl klidně být origo ARCTIC... 8)
Procházím DARK AGE.

J_BOB

a nikdo zatial nevenoval pozornost, tje imhodost vydarene urobenej vode s ladom :)
"You underestimate the power of the dark side. If you will not fight, then you will meet your destiny."
— Luke Skywalker and Darth Vader

Tomášek

Citace od: J_BOB kdy 30.03.2006, 18:55:08
a nikdo zatial nevenoval pozornost, tje imhodost vydarene urobenej vode s ladom :)
Jo, věnoval.Toho jsem si všiml jako prvního, když jsem se na ten skvělej obrázek podíval.
Procházím DARK AGE.

Hansel

Mně se to nelíbí, celé je to také přeplácané, na druhou stranu tvarově nezajímavé. Nehledě na to, že takto provedená křídla se při každém prudším manévru musí utrhnout.
Mé dílo se rozrostlo o další kus.
I když mírně infantilní :)

otaznik

Mě se to hodně líbí, jenom nevím, jak se pak s tím letadlem rozjede, když je takhle na kraji  ;D ;D

Raistlin M

Citace od: otaznik kdy 30.03.2006, 20:06:50
Mě se to hodně líbí, jenom nevím, jak se pak s tím letadlem rozjede, když je takhle na kraji  ;D ;D

Díky těm "nepatrným" lyžím, místo plováků to opravdu asi na vodě nerozjede. ;D

MwK

Waaau :o! to lietadlo je fakt brutal dobre urobene...je to dokonalost sama o sebe...mimochodom ja by som sa zmohol asi iba na tu figurku... ;D
(BOL) Som STAR WARS maňiak a zberateľ !!! >:D
Asi som už poriadny AFOL ... prežívam dark age ...

Jenčula

Citace od: Raistlin M kdy 30.03.2006, 20:08:43
Citace od: otaznik kdy 30.03.2006, 20:06:50

Díky těm "nepatrným" lyžím, místo plováků to opravdu asi na vodě nerozjede. ;D

Pravda, má to špatně umístěné moc na kraji. Leda že tam stál moc dlouho a ledy se hnuly  ;D. Jinak lyžiny jsou správně, plováky jsou na sněhu a ledu k ničemu. Rozlámaly by se...