Set 8851-1 sháním pár starých dílů

Založil o.m.p, 28.01.2017, 16:22:21

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

o.m.p

Ahoj, snažím se doma dostat z5 do kondice set 8851-1, který nevím kde se mi vzal (byl jsem ještě malý) a nikdy jsem ho neměl postavenej. Pár věcí mi chybí ty jsem sehnal, ale nemohu sehnat staré pásy 3873(36ks), tuto pneumatickou kostičku 4692, toto Tčko 4697a(5x) popřípadě hadičky. Neměl by prosím někdo tyto díly doma navíc na prodej? Přinejlepším z Prahy, předem dík

ThomasMorta

Citace od: o.m.p kdy 28.01.2017, 16:22:21
Ahoj, snažím se doma dostat z5 do kondice set 8851-1, který nevím kde se mi vzal (byl jsem ještě malý) a nikdy jsem ho neměl postavenej. Pár věcí mi chybí ty jsem sehnal, ale nemohu sehnat staré pásy 3873(36ks), tuto pneumatickou kostičku 4692, toto Tčko 4697a(5x) popřípadě hadičky. Neměl by prosím někdo tyto díly doma navíc na prodej? Přinejlepším z Prahy, předem dík

Co se týče zmiňovaných pásů, tak ty se stále vyrábějí a dají se sehnat i v nových setech. Zbylé součástky, které jsi jmenoval jsou celkem snadno k sehnání na www.bricklink.com, co jsem koukal, tak je mají v nabídce i čeští prodejci.
Jsem AFOL a miluju řadu Nexo Knights!
Diskuse o Nexo Knights: NEXO KNIGHTS :: vlastní tvorba, modifikace, sbírky... :: Galerie mojí tvorby (hostováno na Rajce.cz)