Iná verzia 40 tooth gear?

Založil sohibil, 17.12.2016, 18:49:14

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

sohibil

Len tak zo zvedavosti som pozrel Lego Movie a niekde v prvých častiach filmu sa tam objavil 40 tooth gear ale s nejaký iným designom ako poznám. Existuje taký alebo si ho tam len vymysleli?
Nečakajte odo mňa chválu, z toho je len stagnácia.
Čakajte dotazy na techniku stavby a kritiku. Jedine to posúva vpred.

tomaslambo

Bricklink hovoří jasně: žádné jině 40-ti zubové kolo než toto za 40-ti letou historii nevzniklo.

peter

Také o žádném jiném nevím, takže určitě sem dej obrázek ať se podíváme co jsi měl na mysli ;)
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

Tomik

A nemohlo to být spíše ozubené kolo se 24 zuby místo se 40? Těch je několik verzí...
www.buildinst.cz - můj web s návody na stavbu alternativních modelů,
můj flickr

sohibil

Vravím (vlastne píšem), bolo to vo filme, naviac v príšernej rýchlosti. Asi som to zle videl alebo mali filmári príliš bujnú fantáziu. Kašlime na to.

MeNadruhou

Tady je to 40 ti zubé kolo. ale je bohužel jen vymyšlené grafiky, a ve filmu má 40ti zub cca 60 zubů ;D
Nekouřím a nepiju - bez kostiček nežiju!   //  http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?m=MeNadruhou

sohibil

Na jednu stranu neviem, čo tým tvorcovia filmu sledovali, že zavádzali fanúšikov Lega. Na druhú stranu, také koleso by som fakt chcel mať :) Aj viac. A určite nie som jediný.

Hacislav

"Chtěli by jsme jiný design  Lego 40zubého kola!"
A ze sluchátka se ozvalo:
"Ale samozřejmě, není problém..."

Muhehehe  >:D >:D >:D
moje fotky Rajče a Flickr - pinterest

sohibil

Mach a Šebestová sa asi zbláznili :)

To si vytvoril ty sám alebo sa taký design skutočne pripravuje? To koleso by síce bolo pevnejšie (aspoň mylím) ale inak sa mi ten design príliš nepozdáva. Tie "drážky" mu uberajú na robusnosti. A má málo dierok :)

Hacislav

Citace od: sohibil kdy 08.01.2017, 17:27:13
To si vytvoril ty sám alebo sa taký design skutočne pripravuje?

Ne, je to pure originál Lego Technic 40zubé kolo.
Ale zároveň je to takový vtípek.  ;)
V popisu chybí jedno, ne zrovna nepodstatné, slovo.  >:D

Cavelon

milanv

;D ;D ;D
Boduješ, Hačislave!

Jinak to je jeden z mých bláznivých snů, postavit modul do kuličkodráhy z těchto součástek.
Pán na Žlutém hradě

Hacislav

JJ, "Duplo" je to klíčové slovo, které v mém popisu chybělo.

MeNadruhou

to zmíněné duplo kolo jsem měl v ruce, a vím o někom kdo má  celý ten technic set >:D
Nekouřím a nepiju - bez kostiček nežiju!   //  http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?m=MeNadruhou