(vlastní) Olivový dům

Založil matka, 14.11.2016, 12:25:30

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

matka

Bylo mi líto, že mi leží doma kostky téhle pěkné barvy ladem, tak jsem je zkusila převtělit v modulár. Snad se bude hodit někam do kolejiště.
Paní na Žlutém hradě

šipka

Super barva i kombinace, líbí  ;)

Aki

Mtron

Pěkný a kde jsou ty olivy?  >:D
HOME WORLD MTRON - www.mtron.cz

Hacislav

Měse líbí jak je "defakto plochý" a přesto plný detailně spracovaných a dekorací a částí domu.

Citace od: Mtron kdy 14.11.2016, 14:46:31
Pěkný a kde jsou ty olivy?  >:D
Já, bych si typnul, že v martiny, někde uvnitř.
moje fotky Rajče a Flickr - pinterest

Jonas

Moc hezký MOC.

Navíc je to úžasná ukázka využití LUGBULKu. Troufám si odhadnout, že většina dílků na fasádě prošla rukama třídičů několika posledních ročníků LUGBULKu, že?

Jonas - Můj Brickshelf

mirek

Perfektní, ať je to olivový nebo růžový dům. Dito "válíš".

Pool

Je tedy obrovský, pěkný tří......patrový macek  ;D.  A by mě docela zajímalo, co se skrývá uvnitř, něco tam občas vykukuje.

Bard

Zase něco ke kochání, jako živý. Akorát nejsem z fotky schopný rozeznat, jestli ta střední část je vysunutá dopředu.

milanv

Dům je opět originální, zase jiný než všechny předchozí. Krásný kousek! Je paráda sledovat, jak ti domečky jdou a užíváš si je! Některé detaily jsem navíc doteď nerozluštil, takže mě to baví o to víc, že mám nad čím špekulovat :) Ty škvíry nad okny v bočních křídlech mají výšku 0,5 plate, nepletu se? Tak bych tam zkusil nastrkat bracket tenkou stranou napřed. Jinak všechny detaily, rozluštěné i nerozluštěné, mě moc baví. Dokázala jsi fasádu příjemně "zaplnit" a přitom v celku je dům velmi střídmý. Taky jak se nebojíš jednoduchých řešení, to k tomu dojmu přispívá. Třeba ty sloupy jsou vlastně poměrně jednoduchá technika, ale jaký to dělá pěkný prostorový efekt! A přitom právě nepřezdobený. Opravdu se ti to povedlo. Gratuluju!

Pán na Žlutém hradě

matka

Díky všem  :)

Hacislav: přesně to byl záměr, mám raději střídmější domy než přeplácané.
Bard: dopředu vystupují podpěrné sloupy a balkónek, jinak je prostředek naopak zapuštěný o kus dozadu.
Jonas: není to LB, spíš to býval Pařížský restaurant  :)
Pool: nic vevnitř není, zřejmě prokukují ostatní stěny (seskládané ze zbytků kostek velmi barvitě).
Milan: máš to v oku, zkusím zacpat brackety, díky.
Paní na Žlutém hradě

Robkteryten

Pěkný domeček. Po růžovém zelený. Teď nás čeká fialový ?  ;)

janopr

Citace od: milanv kdy 14.11.2016, 21:05:40
... Ty škvíry nad okny v bočních křídlech mají výšku 0,5 plate, nepletu se? Tak bych tam zkusil nastrkat bracket tenkou stranou napřed. ...

Nebo by šlo odstranit ty 2 plate (na výšku) nad okny a dát tam tile 1x6 snotíkem.
Sám bych si však takového detailu nevšiml, kdyby na to Milan neupozornil.  :)

Moc pěkný domeček, myslím, že se na kolejiště bude hodit  ;D  ;D

milanv

Jinak to prosvítání zadních stěn, odlesky a ne úplně dobře viditelná plasticita není chyba modelu. To je celé jen tím focením s bleskem. Dito, kdybys měla čas vyfotit to na denním světle, tak ještě víc vynikne, jak je to pěkný dům i s tou plasticitou. Zvlášť kdyby to světlo šlo mírně šikmo. Dům nafotit mírně šikmo by bylo ještě lepší, ale předpokládám, že nám nechceš ukázat ty ostatní barevné stěny  >:D
Pán na Žlutém hradě

Martins

Jo, tohle mě baví... "leží mi doma kostky ladem, tak z nich vystřelím modulár"... ty brďo, tohle bych chtěl umět. Na modulár se již několik sezón chystám, kostky mi doma leží ladem a nic... Inu, kdo umí, ten umí... něco jako Vasykovi Tatrovky... prostě pohoda jazz. Skvělá práce!

Izabella08

Dito, parádní kousek...hot dog na fasádě a dveře na balkonku...vtipné a dobré :)