(Vlastní) Doupě pašeráků

Založil Ryxe, 01.10.2016, 21:06:49

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Ryxe

Na výstavu do Prahy jsem do pirátského dioramatu postavil pašerácké dopě. Jedná se o zpustošený ostrovní hrádek, který využívají piráti a pašeráci při svých plavbách jako místo odpočinku a kde doplňují zásoby do svých lodí, aby mohli dál pokračovat ve své nekalé činnosti.

Bard

Tos postavil parádně, hmm, hmm...

richchie


šipka

Pro tu špinavou chásku naprosto luxusní zázemí  ;)

Hardegon

V neděli jsem si to prohlídl pořádně a až tam jsem si všiml, jak členité jsou zdi. Pekelná piplačka. Ta technika skal je taky super  ;)

Foton

Skály jsou parádní, jak... "živé".
Zdivo mi připadá až moc "pestrobarevné". i na ruinu.
Ale sám bych se do něčeho takového ani nepustil.

Já si snad na tu výstavu zajdu, až budu v Praze.
Kdo chce hledá způsoby, kdo nechce hledá důvody.

Aki

#6
Skály jsou skvělé - takhle jsme kdysi chtěl stavět Střekov.
V neděli se jsem si fotil hlavně střechu, na fotkách to tak nevynikne, ale naživo se mi moc líbila.

Ryxe

Díky za komenty, jsem rád, že se to líbí :D
No, popravdě největší piplačka byla najít všechny ty potřebný dílky, pak to poskládat už bylo docela v pohodě.Původně jsem chtěl do dioramatu postavit vojenskou pevnost, kterou jsem začal stavit klasickými technikami, ale nějak mě to moc nebavilo a tak po nějaké době, co to stálo rozdělaný na stole jsem to zboural a zkusil si tuhle techniku "popraskaných" zdí a docela mě to chytlo.

linhi

Je to super,jdu hodit bricky na aukro a končím :-D

Vasyk

Citace od: linhi kdy 05.10.2016, 15:41:03
Je to super,jdu hodit bricky na aukro a končím :-D

To nedělej, vždyť to Michal stejně stavěl stylem co mu přišlo pod ruku  ;D >:D

milanv

Tak jsem to včera konečně viděl naživo. Sice jen na chvilku, protože jsme dělali na kolejišti až do setmění (čti: "než nám ta hodná paní zhasla, aby nás tím vyhnala"). Ale i tam musím říct, že je to hodně hezké a inspirativní, opravdu gratuluju. Já jsem podobný styl stavění viděl dřív na fotkách od Davida Hensela, alias Legonardo Davidy, (např. dům nebo tato skála) a od té doby si říkám, že si to musím určitě zkusit. Vypadá to opravdu zajímavě a dá se tím vytvořit zase úplně jiný dojem hodící se přesně na různé úkryty pirátů, chudých mágů apod. Taky je zajímavé, že tento styl skrývá rozdíl mezi rovnými a kulatými zdmi (viz zde), narozdíl od běžných technik, kde ty superhladké rovné zdi jsou ve velkém kontrastu s "děravými" kulatými.
No - a zatímco já o tom všem jenom píšu, tak ty jsi to prostě a jednoduše postavil  >:D A dost dobře! Už se těším, až se tam zastavím ještě jednou a udělám si víc času, abych si mohl vychutnat všechny ty detaily.
Pán na Žlutém hradě

Daniel

Ahoj,
na fotkách je to takový chaos. Když jsem to ale viděl naživo v Kostkolandu, tak to vypadá úplně jinak - a musím říct, že dost parádně! ;)

Ryxe

Citace od: Daniel kdy 28.07.2017, 22:14:20
Ahoj,
na fotkách je to takový chaos. Když jsem to ale viděl naživo v Kostkolandu, tak to vypadá úplně jinak - a musím říct, že dost parádně! ;)
Díky, jsem rád, že se Ti líbí :). No, fotky jsou moje slabina. Nikdy stavby nedokážu zachytit tak, jak bych chtěl...