(vlastní) Domek se zahradou

Založil Peteerdi, 26.09.2016, 16:21:06

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Peteerdi

Zdravím, našel sem staré fotky domku co sem postavil minulý rok. Vím, že není nic moc ale chtěl sem se "pochlubit". Přijmu jakoukoliv kritiku, radu nebo nápad. Domek už je zbouraný takže nemůžu nic vylepšit ale do budoucna plánuji obdobu v moderním stylu. Chodník ne jedním slovem "žalostný" a to proto že sem věnoval pozornost hlavně zahradě a interiéru.
Poroučím se, Peteerdi

hobby

Abych tedy něco řekl, když je zatím ticho: pokud bys chtěl iniciovat diskuzi, musel bys přijít s něčím novým. Ten domek jistě nebyl špatný, ale když si projdeš fórum, zjistíš, že podobných tu již bylo mnoho. Zkus vymyslet něco nového ať už z výtvarného či technického hlediska a uvidíš, jak se diskuze rozproudí.

milanv

Mně se to líbí. A hlavně si dovedu představit (vzpomenout :) ) jaké to je, když člověk poprvé dotáhne nějakou stavbu až do tohoto stadia. Ano, nabral jsi přesný směr k tomu, čemu se říká AFOL. Bacha, je to návykové! :)

Fotky nejsou nic moc, takže některé věci nejsou moc vidět. A k tomu, co píše hobby: tak, ono není vůbec jednoduché dávat všeobecné rady. To poznáš až za tebou přijde někdo další :) Za sebe můžu říct: co mě zaujalo jsou některé vtipné detaily: popelnice na tříděný odpad, pečený krab... Celkově to má koncepci a řád, že by to téměř mohlo být třeba modulem do společného projektu Vesnice. Jestli jsem dekódoval ty fotky správně, tak některé věci venku jdou proti logice reality, např. potůček má vodní hladinu výš než tráva v okolí (a dal bych na něj Tile místo Plate), on i ten chodník je v reálu častější, že trávník okolo je stejně nebo výš než dlaždice.

Samostatnou kapitolou je střecha. S tím bojují všichni - jak ji udělat, aby byla pěkná v ploše i měla hezkou hranu na štítu a ne typickou legovou "zubatici". Ona se ti tady k tomu i celkem hodí, ale je to tip do budoucna, s čím si vyhrát.
Pán na Žlutém hradě