(vlastní) Vánoční náves - projekt vesnice

Založil matka, 16.09.2016, 10:36:45

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

matka

Vánoční náves

Další kousek společné vesnice, náves se vším, co k vánocům patří.
Musím se jen přiznat, že můj osel mi vycházel pořád tlustý, takže tento je okouknutý z fotky na Mocpages.
A ještě opravím tyče v lampách, aby byly vyšší, jen co budou k mání.
Paní na Žlutém hradě

Igorus

Citace od: matka kdy 16.09.2016, 10:36:45
Vánoční náves

Musím se jen přiznat, že můj osel mi vycházel pořád tlustý, takže tento je okouknutý z fotky na Mocpages.
A ještě opravím tyče v lampách, aby byly vyšší, jen co budou k mání.

Na to můžu říct jediné - žjůůůůůůůůůůůůů ;)

milanv

Jo, tak takhle si tě přesně pamatuju, tento typ tvých modelů mě přivedl k tomu, že stavím na kostkách. Je to nádhera, přesně můj šálek čaje. Kromě všeobecně nádherných detailů všude po celé ploše mě dostal ten chlápek balící stromeček. To snad ještě nikdo nepostavil a přitom je to tak typické (aspoň pro současnou dobu).
Pán na Žlutém hradě

HD

Dokonalé. Pro mě všem (do posledního puntíku dotaženým) detailům vévodí blažený a sváteční výraz hledače z poslední fotky.  Na druhou stranu, saxofonista mi přijde jako pouliční hudebník, kterému bylo opakovaně zakázáno, snad i pod pohrůžkou postihu, hrát v centru velkoměsta a tak teď zkouší štěstí jinde. (krátce - svým zjevem mi na vesnici nesedí)
Pokud Vás zajímá přehled mojí tvorby, následujte link na rozcestník:
https://linktr.ee/horcikdesigns

janopr

Wow tak to je fakt paráda, už se teším na Vánoce!  :)
Nejvíc se mi líbí to balení stromků do sítě, skvělý detail, a vše okolo kádí - váhy, chlapík s paličkou, ty loužičky kolem.

Foton

Parádní kousek. Je tam snad všechno!
Kdo chce hledá způsoby, kdo nechce hledá důvody.

Pool

To je fakt paráda, nestačím koukat  :o

Petronel

Teda Dito, ty jedeš!  :D Ty to sem valíš v takovém množství a přitom v takové kvalitě!  8)
Moc pěkné dílo. Je tam strašně moc pěkných detailů, ty stánky, balení stromků... ale moc se mi líbí ty ovce a rozesmál mě ten osel. I když to není tvůj nápad, tak je také super.  >:D

Moc dobrá práce.

Martins

peki

Citace od: matka kdy 16.09.2016, 10:36:45
Vánoční náves

Boží. Pro vesnici je to škoda, dal bychti vitrinku 90x75  >:D

matka

Děkuju všem  :)
Je to dobře, že se líbí, vždyť bude v naší vesnici.
S tím saxofonistou je to tak - postě mi tam zbylo místo, takže nastal problém, co tam dát. Taky tam mohl být malíř, nic jiného už mě nenapadlo. Nápady uvítám  ;)
Peki, přece bys nepřipravil Kostkov o náves  ;D
Paní na Žlutém hradě

peki

Citace od: matka kdy 16.09.2016, 20:00:45
Peki, přece bys nepřipravil Kostkov o náves  ;D

Pojetím mi to spíš připomíná Beroun + máš ten Mirkuv MD = je to prakticky hotové  ;D

Igorus

Ne že bych chtěl Matce bránit v umístění její povedené tvorby na důstojné samostatné místo ve vitríně, ale s dovolením si jej ponechám do vesnice  ;) >:D

Izabella08

Dito, jsi neskutečná...obdivuji Tvoji všestrannost. Těšila jsem se na Tvůj betlém, musím uznat, že je svatě působící.
Povedené, krásně vánočně naladěné dílo!

Lego town

Velmi nadherne!!
Chcem sa opytat ako si postavila ten vianocny strom?? Chcel by som si ho postavit.
Mohla bys mi odfotit aj vahu stol s rybama??
Dakujem

matka

Ahoj,
omlouvám se za prodlevu, ale už to bylo pobalené do Prahy. Tak tady fotky váhy a postupu jednoho patra stromu. Mezi patra to chce vložit vždy plate round 2x2 pro větší rozestup, celé pak spojit bary pro větší stabilitu. I tak je to lehce vratké.
Paní na Žlutém hradě