lego obchody

Založil Krejna, 23.03.2006, 19:31:00

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Krejna

chci se zeptat kde nakupujute nejvice lega? v jakych obchodech nebo v bazarech nebo na internetu? ja nakupuji nejvice v bili labuti na florenci.

Michal Moučka

Starší sety mám z inzerátů v Annonci, další vydražené na eBay.com a nové věci od Mamuta.

myth

Ja najviac nakupujem u Dráčika, v Tescu a u C32 8) .
When the student is ready the master will appear.
An expert is one who knows more and more about less and less.

Llevelyn

Kdekoliv, kde mají slevu.. tedy kamenné obchody v Praze, internetové obchody../ nejvíc můj oblíbený Beroun/, inzeráty a navíc kw z e-bay..tedy verdikt

KDEKOLIV A OD KOHOKOLIV... rozhoduje stav a cena >:D
Prodej DUPLA a LEGA http://www.mimibazar.cz/bazar.php?user=9365
Dobří holubi se vracejí :-))

chadzi

ja vetsinou naprimo od znamych z nemecka ktery maji 'chutovky' za dobry ceny. nahradni dily z bricklinku. novy sety pak vetsinou ve sparkys nebo tesco letnany.

Petrjr

Dříve hodně u Legáčka (legomarket) už v době jeho kamenného obchodu na Sokolovské. Hodně kupuji na Černém Mostě (tuším Bambule) (příjemné, velké, děti se zabaví) a Tesco (od doby co mají otevřeno v noci) a semtam Klimtel.
   Když přišla hrabošárna (nahrab si svůj pytlík), přestože jsem ji zaznamenal až pozdě, tak jsem prolezl celou Prahu a okolí.  A od doby co jsem se zde zaregistroval (leden 06) a začal fórum sledovat pravidelně, tak i tam, kde jsou v okolí psány slevy (tedy jen pokud mám o ten set zájem, pochopitelně ;D ). A vymetl jsem snad každý hromadný BL nákup  >:D

Po netu kupuji minimálně, když už, tak jen objednávky. A vyzvednu osobně. Až na pár výjimek.

franta

Starší věci jsem sháněl a to v tomto pořadí přes Legulku, pak jsem podlehl e-bay, nové stavebnice kupuji v Litomyšli u pana Bohuňka, který tam má prodejnu spapírem, Legem a plastikovými modely.

Krejna

může se zeptat? ja jsem slyšel že je na žižkově lego bazar tam jak je ta velka věž. pry tam mají hodně lega.

Shi-So

Pokud mas na mysli Legacek ,tak ten se akorat stehuje viz :
http://www.legacek.cz/
,ale to neni bazar ac tam obcas maji nejake sety jako bazarove.
Jine na Zizkove neznam...

Peetrs

Nejvíc nakupuji na eBay a u CL32 samozřejmě!  ;D Jinde se mi nedaří sehnat starší sety, které mě jako jediné zajímají.