(Vlastní) kolotoč Snail Trail

Založil Chairudo, 31.03.2016, 16:16:54

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Chairudo

Hledal jsem způsob jak kabinky mých původních labutí nějak zmenšit aby měřítko modelu lépe odpovídalo skutečnosti, když jsem narazil na tento dílek  :D
Tak vznikl barevně dívčí labutí kolotoč Snail Trail, neboli šnečí stopa ;)

je to pouhých 270 dílků, původně jsem to chtěl usadit do hlávkového zelí ale ještě uvidím, malinko si s tím ve volné chvíli pohraju a hodím to na ideas aby to nechybělo v žádné domácnosti. >:D
YouTube LEGO videa, Fotky z výstav na Flickr

peki

To nemá chybu.
1) vůbec netuším že takový dílek existuje
2) nenapadá mne žádné jiné smysluplnější využití než na kolotoč.

Oceňuji i malé použití dílků (rozumnou velikost) . Tvoje předchozí kolotoče jsou parádní ale počet dílků stavbu hodně prodražuje.   

milanv

Tak to je dobré, to jsi mě fakt pobavil. Už několik let přemýšlím, na co bych toho šneka využil, ale koupit 7 dalších a postavit kolotoč, to mě fakt nenapadlo :D

Jen tě musím zklamat s Ideas: ten díl byl vydávaný pouze v roce 2003, takže celý ten nápad ti na tom hapruje. Sice ti na základě toho projekt asi neodmítnou, ale jelikož je to hlavní díl celého projektu, tak to v této podobě nemůže projít. Při nejlepším (kdybys sehnal těch 10000 podporovatelů a prošlo to i v TLG) by ti to TLG designér předělal na úplně jiné kabinky. V horším případě by ti to kvůli tomu neprošlo na review v TLG.
Pán na Žlutém hradě

Chairudo

S tím, že by udělali nové kabinky které by se k tomu účelu i lépe hodily samozřejmě počítám, to by pro ně neměl být vůbec žádný problém.

Izabella08

Bomba!
Chairudo, už vidím ty děti, jak budou prosit rodiče, ať jim ten kolotoč koupí:)
Na kluka super!!!!

znouzectnost

Když v těch kabinkách vidím toho "hároše" tak chápu v jakém stavu jsi to stavěl.
Tohle nikdo střízlivej postavit nemohl  ;D
Moc pěkné použití "nepoužitelného" dílu.
Palec nahoru

otaznik

Ten dílek jsem také neznal.
Ale upevnění "kabinek" je dost chabé, kabinky se nedrží ve vzpřímené poloze, když se s nimi hýbe nahoru a dolů, což je pro pořádnou hratelnost u tohoto typu kolotoče zásadní.

Chairudo

Citace od: otaznik kdy 03.04.2016, 19:37:54
Ten dílek jsem také neznal.
Ale upevnění "kabinek" je dost chabé, kabinky se nedrží ve vzpřímené poloze, když se s nimi hýbe nahoru a dolů, což je pro pořádnou hratelnost u tohoto typu kolotoče zásadní.

Tyhle kabinky jsou naštěstí napevno. Verzi kde by jezdily nahoru dolů taky ještě vymýšlím a tam bych naklánění vyřešil, ale zase tam asi násobky poroste náročnost na díly i složení a už to nebude tak krásné ve své jednoduchosti.