(Vlastní) Modulární domy by Wynn

Založil wynnova, 30.10.2015, 21:35:45

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

wynnova

Po více než 17-ti letech jsem vytáhla krabice s legem a našla si čas na stavění. To víte, mateřská dovolená :)
Měla jsem z dětství pocit, že toho lega mám hodně...ale zjistila jsem, že pocity se s věkem mění a mám ho žalostně málo. Takže můj první modulární dům je prozatím nepublikovatelný, snad po nějaké úpravě.

ALE díky tomuto fóru jsem se dostala k LDD a předkládám vám mou prvotinu. Přijímám kritiku a nějaké tipy, jak stavbu vylepšit, čeho se případně vyvarovat atd. Hrozně ráda bych si ji postavila v reálu. A třeba i nějaké jiné, další
Modulární domy mě chytly a Town obecně stavím už od cca 6 let - s tou 17-ti letu pauzou samozřejmě.

LLLuky

Není co kritizovat, mě se líbí a jelikož sám nejsem kdoví jak dobrej, možná u vás najdu inspiraci... :)

germik

Ten domek je parádní - není možná tak "vyšperkovaný" jako oficiální modulary, ale je to zkrátka opravdu reálně vyhlížející dům který můžeš potkat v kterémkoliv větším českém městě :) Mně se líbí ty "štítky" (nevím jak to jinak nazvat) nad okny.
,,Dont underestimate the power od Melon!"
Moje Brickshelf galerie - http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?msearch=germik

matka

Také zastávám názor, že pěkný domek neznamená nutně přeplácaný. Tenhle je jednodušší a sluší mu to moc. Dobrá práce.
Paní na Žlutém hradě

MÍLA

Vypadá to báječně, přeplácanost z oficiálů bývá i zbytečná, jednoduchost je lepší ale jak jsem osobně zjistil tak některým lidem vadí když je to zase moc jednoduché nebo dokonce reálné ve všech detailech.

Co se týká reálného stavění tak na to se hodí například www.Bricklink.com kde se dají nakoupit potřebné kostky na postavení domu, občas i za rozumné ceny, zde na fóru se k tomu dají najít i rady jak ušetřit.

Ps. bude i interiér ?

mirek

Tvůj modulár se mi MOC líbí, jen ...čím topí?...postrádám komín.

MÍLA

Citace od: mirek kdy 31.10.2015, 15:48:10
Tvůj modulár se mi MOC líbí, jen ...čím topí?...postrádám komín.

Elektrikou nebo plynem bych si tipnul.
 Obnovení trvalé moderace po vypršení předchozího nastavení.

wynnova

Děkuji moc za pochvaly, fakt mě to potěšilo:)

germik: ty štítky mají své special jméno, ale nedokážu si vzpomenout jaké...

Ohledně reálně vypadající stavby - mám vystudované dějiny umění, takže hodně inspirace na průčelí čerpám ze školy. Pořád říkám, že "dějiny umění jsou dějiny čumění"

MÍLA: Interiér jsem prozatím neřešila, ale asi na to dojde časem.

mirek: týjo, na komín jsem úplně zapomněla, máš pravdu. I když v současnosti topí elektřinou nebo plynem, je to pořád historizující budova, takže komín mít musí, i když nepoužívaný.

Igorus

Vítej na Kostkách ;)

Doufám že nezůstaneš u LDD stavění a převedeš návrh na reálnou stavbu.

V rámci pozitivní kritiky - je to pěkné, jen co mi tam nesedí je výška střechy oproti štítu. Nebál bych se ubrat jednu řadu slopes.