Společný projekt: Mistři světového filmu

Založil milanv, 05.09.2015, 19:37:19

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 4 Hosté prohlíží toto téma.

Izabella08

Mamut

Citace od: Sanna kdy 22.05.2016, 19:02:31
Konečně hotovo. Doufám,že je  poznat o který film jde.
Pašák, je to pašák  :D!

Chcelo by to ešte pokračovanie, ako Máňa jde zachraňovat velitele :D .
TECHNIC občas CREATOR

Petronel

Sanno velmi povedené! Mám jen jednu výhradu: to torzo nahého klučiny je do očí bijící, určitě to nebyl takový dospělý vypracovaný svalovec :D Dal bych klidně jen žluté bez ničeho, já mám také jen hnědé torzo otočené potiskem dozadu u toho černocha v trenkách. Nebude to vypadat zle. ;)

MÍLA

Citace od: Mamut kdy 22.05.2016, 22:16:29

Já mám Máňu v ldd.

HD

Perfektně vystižená atmosféra, a velmi se mi líbí dělení na interiér a exteriér.
Okolí pumpy bych osobně zasadil více do tmy (dark green alespoň u země a částečně i na pozadí, ale to by potom minifigové přímo zářili. A  to by nebylo úplně ono.
Pokud Vás zajímá přehled mojí tvorby, následujte link na rozcestník:
https://linktr.ee/horcikdesigns

milanv

Sanno, díky. Zajímavě pojaté, to jsem rád - zase bude něco nového. Píšu si tě do tabulky jako "hotovo". Předpokládám, že to dovezeš přímo na Lipno.

Jen koukám, že ti vzadu nahoře chybí modrá tile 1x3, ne?
Pán na Žlutém hradě

Sanna

Citace od: Mamut kdy 22.05.2016, 22:16:29
Citace od: Sanna kdy 22.05.2016, 19:02:31
Konečně hotovo. Doufám,že je  poznat o který film jde.
Pašák, je to pašák  :D!
Díky všem za reakce. Jsem ráda,že se scénka líbí. Ohledně tmy: mylsím, že tam bude tma, protože ve skutečnosti je to tmavší než na fotkách a ještě se tam dostane méně světla až to bude zasazené mezi ostatní scénky.

To jsem měla v plánu původně,ale nakonec jsem to zavrhla kvůli prostoru. Tak třeba příště  ;).
Citace od: Petronel kdy 22.05.2016, 23:13:55
Sanno velmi povedené! Mám jen jednu výhradu: to torzo nahého klučiny je do očí bijící, určitě to nebyl takový dospělý vypracovaný svalovec :D Dal bych klidně jen žluté bez ničeho, já mám také jen hnědé torzo otočené potiskem dozadu u toho černocha v trenkách. Nebude to vypadat zle. ;)

Jojo já vím. Zkusím ještě najít nějaké jiné torzo naháče  :D.
Citace od: milanv kdy 23.05.2016, 11:03:00
Sanno, díky. Zajímavě pojaté, to jsem rád - zase bude něco nového. Píšu si tě do tabulky jako "hotovo". Předpokládám, že to dovezeš přímo na Lipno.

Jen koukám, že ti vzadu nahoře chybí modrá tile 1x3, ne?

Ano dovezu přímo na Lipno. Tu tile ještě doplním, vím o ní, jen nebyla zrovna k mání.

milanv

Zkontrolujte si všichni dopravu a fotky

Díky všem za včasné informace. Tabulka v prvním příspěvku je kompletní: jak doprava, tak kontrolní fotky. Prosím, zkontrolujte si každý své řádky, jestli všechno souhlasí. Hlavně doprava, ale např. také pokud jste dělali důležité změny scénky po poslední fotce, dodejte novou fotku.

Pro jistotu: v tabulce nejsou odkazy na fotky prezentační, jsou to fotky kontrolní - tedy jejich účelem je, abych podle nich byl schopný opravit modul po převozu. Proto ve vlastním zájmu zkontrolujte, že na nich všechno sedí, jak má.

Díky! Díky vám moc - už jen za to, že dodáváte všechno takhle včas.
Pán na Žlutém hradě

Ravenhorn

Tak i já tu na poslední chvíli prezentuji svoji scénku.

Ještě na ni pracuji, zítra mi má přijít pár dílků, které potřebuji. Ale základ by měl zůstat cca tak jak je na fotkách.

Prosím, klidně mi ještě něco doporučte co bych mohl vylepšít. Sám přemýšlím o tom, že bych nechal ještě povyrůst trošku ty zadní bílé kopce a vyřešil připnutí postranních stěn k zadní tak, že bych nechal jen na každé straně jedno a to horní, jelikož to spodnější mi překáží k dotvoření kopců v pozadí.

Jinak můžete hádat, která je to scénka a z čeho.

Díky za případné podněty, ještě je pak zkusím v krátkém čase uskutečnit.  :P
Castle, Pirates a Star Wars.

Foton

Něco mi to připomínalo hned (něco mrazivého), ale chvilinku my trvalo přiřadit ty "strašidla" k názvu "filmu".
Přidal bych nějaké mrtvoly či useklé končetiny a hlavy.
Kdo chce hledá způsoby, kdo nechce hledá důvody.

linhi

Ravenhorn

Foton

Máš pravdu, zkusím zapracovat třeba jednorukého, nebo částečně zkráceného o nějakou končetinu, pak mám objednaného jednoho kostlivce, kterého bych zkusil přepracovat tak, aby se tam hodil. Jo kdyby šlo tak udělat postavu z půlkou hlavy  :o  nebo částečně kosti, častečně normál. Pokud jsi myslel mrtvoly na zemi tj. "nežijící" nemrtví, tak zrovna tato scéna z konce druhé sezóny Hry o trůny, tak to byl pochod k místu nazvaném "Pěst prvních lidí" a u skály Samwell Tarly (z Noční hlídky), který se tam sedící schovává s obrovským strachem.
Jinak fakt super připomínka.

Linhi - máš úplnou pravdu  ;)

milanv

Ravenhorn: tak v první řadě gratulace :) Už to vypadá uceleněji a poznat to evidentně lze, pokud jsi linhiho s Fotonem nenápadně neinstruoval SZ předem >:D :) S pozadím a jeho návazností na boky sis vyhrál, plocha je zaplněná tak akorát. Já osobně mám dva stavitelské detaily, ale ani s jedním si nejsem jistý, když to nemám v ruce a film jsem neviděl. Můžeš zkusit:

Pokud bys chtěl zvyšovat kopce tak na jednom pantu ti ten bok bude držet špatně (vyzkoušeno). Prohodil bych panty (bílé dolů) a před tu jedinou nutnou škvíru v koutě bych postavil malý kopeček na zakrytí. Zároveň bys získal šedé panty nahoru a i nahoře by mohla barva oblohy navazovat na barvu okraje (teď je všude bílý). Ale je otázka, jestli ty kopce zvyšovat. Pokud jsem dobře pochopil, oni nejsou v žádném údolí, naopak. Takže takhle perspektiva sedí mnohem líp.

Druhá věc je s tím průvodem: jestli jsem to pochopil správně, tak v originále ten schovaný za skálou objeven (a sežrán) není. Ale u tebe je jeden nemrtvý vycházející přímo od něho (na fotce vpravo). A teď: šťourat do toho nebo ne? Protože ten minifig vpravo se tam zase velmi hodí kompozičně, aby tam něco bylo a lidi nekoukali na holé napojení zdi na podlahu. To už by se musela posouvat skála víc dopředu... Nevím. Mně osobně přijde, že to za to asi nestojí a nechal bych to takto. Ale píšu to jako tip, třeba tě napadne lepší řešení.
Pán na Žlutém hradě

milanv

Mapa je dokončená

Poslední neznámá je doplněná, mapa je kompletní. Těším se na výstavu! (Hardegon a peki předpokládám dodají přímo na Lipno jako loni, ale fotky by nezaškodily!)

Zkontrolujte si dopravu a fotky - nemám na minulou výzvu žádnou reakci, tak předpokládám, že je vše v pořádku. Rozhodně se ozvěte, pokud ne. Jsem taky jenom člověk, i když rejža :)

Předání na Lipně musí být včas! - prosím všechny, kdož mi to chtějí předat až na Lipně (viz tabulka), aby počítali s tím, že mi to nemohou předat někdy večer. Zasklívá se letos už v osm, ne o půlnoci! A ještě to musím zapracovat do podstavce a nafotit. Pokud někdo počítá s příjezdem pozdě a přesto si nechal do tabulky dopravy napsat "Lipno", tak se ozvěte a domluvíme jiný způsob.
Pán na Žlutém hradě

Ravenhorn

Tak pokusím se to ohledně pantů vylepšít tak nějak jak jsi mi to doporučil.  Máš pravdu, zvyšovat kopce by bylo už zbytečné. Nechám je tak jak jsou, krom té úpravy rohů.

A ohledně nemrtvích a obcházení skály, u které se schovává Sam. Podle videa a fotek nemtrví přícházeli s "White Walkers" ze směru, který pokrýval ohromnou část, takže na 99% obcházeli tu skálu i z druhé strany. Proč ho nikdo nenapadl, jeden z White Walkerů se na něj podíval a uviděl Samův ohromný strach a jelikož oni za sebou rádi nechají aspoň jednoho živého, je v tom taktika - ten (ti) co je nechají na živu, pak u ostatních lidí vyprávějí co se událo a tím mezi lidi zasévají strach. Takže je ten důvod proč Sama nechali a nevšímali si ho, chtěli svědka, který to pak bude roznášet do světa živých lidí.

milanv

Zase o krok blíž k Lipnu

Jde se natírat...
Pán na Žlutém hradě

HD

No, tak to hodně štěstí, vypadá to perfektně.

PS: Moduly, které jsou "už" na místě budeš také natírat?  >:D  (Jo, to se mi to povídá, když tam nevidím svůj... :D )
Pokud Vás zajímá přehled mojí tvorby, následujte link na rozcestník:
https://linktr.ee/horcikdesigns

hawran

Milane, to je nádhera! Jseš šikula!!!
Bricks Forever!

davroman

Milan překvapuje ve všech směrech!   ;)
Náš BL shop TDH Bricks: https://store.bricklink.com/TDH_Bricks

milanv

:)

Hlásím, že už je i zbroušeno a natřeno. Fotografické pozadí koupeno cestou, nová karta do foťáku a polarizační filtr taky "ready".
Titulky vysázené, předávám do tisku.

A dnes večer musím "do školy". Jinak mě Igorus uškrtí :)

P.S.: Nemáte někdo černou látku, tak 1x1,5 m? Použili bychom ji na focení a v neporušeném stavu zase vrátím.
Pán na Žlutém hradě

Igorus

Citace od: milanv kdy 30.05.2016, 14:04:35
...
A dnes večer musím "do školy". Jinak mě Igorus uškrtí :)

Neuškrtí, jsi přeci jen o drobet vyšší. Ale je zde spousta jiných možností poškozování  ;) >:D

milanv

Citace od: Igorus kdy 30.05.2016, 14:08:13
Neuškrtí, jsi přeci jen o drobet vyšší. Ale je zde spousta jiných možností poškozování  ;) >:D
Neboj, neboj. Chybí mi už jen kus trávníku a minifigové. To jsem na tom možná líp než ty sám :P
Pán na Žlutém hradě

Ravenhorn

menší upgrade

Přemýšlel jsem, zda v terénu nedát méně šedých nebo ty šedé všechny upevnit a tu volnou část nechat jen některé bílé. Co myslíte?

milanv

Ano, na zasněženou pláň je tam moc těch šedých, souhlasím. No a samozřejmě pamatuj na to, že co je volně ložené, je nejlepší mi předat v zip-sáčku a já to tam nějak přibližně naházím na výstavě. Nejlepší je mít všechno pevné, co jde. Třeba tady na tom terénu už jen kombinace všeho v bílé: plate, tile, ve dvou výškách (na baseplate a "o plate výš") je schopné udělat tolik efektů, že těch volně ložených a nebo šedých bude potřeba minimum.
Pán na Žlutém hradě

Ravenhorn

Sihaja

EDIT: Beru s sebou asi tak 2x1,5 metru. Na Lipno dorazím v pátek okolo poledne. Nebo mohu vzít zítra.

milanv

Citace od: Sihaja kdy 31.05.2016, 15:41:42
EDIT: Beru s sebou asi tak 2x1,5 metru. Na Lipno dorazím v pátek okolo poledne. Nebo mohu vzít zítra.
Myslíš tu látku? To je super! V pátek v poledne bohatě stačí.
Pán na Žlutém hradě

Ravenhorn

Zde je moje finální podoba s méně šedými pohozenými 1x1 plates.

Kdyžtak prosím o update fotek k mému projektu na první stránce.

díky

milanv

Díky. Těším se večer v hospodě.
Pán na Žlutém hradě