Ocenenie pre Star Wars Lego

Založil myth, 12.03.2006, 10:36:50

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

myth

Star Wars Lego získalo ocenenie "Hračka roka" v kategórii "Best activity toy" (neviem ako to presne preložiť) za rok 2005. Cenu udeľuje americká Toy Industry Association. Viac podrobností tu.

Nedá mi nepovedať dve veci - gratulujem a len tak ďalej :) .
When the student is ready the master will appear.
An expert is one who knows more and more about less and less.

Llevelyn

Tak to nechápu..vždyť se s tím hrát nedá. Jen postavit..vystavit.. ???
Prodej DUPLA a LEGA http://www.mimibazar.cz/bazar.php?user=9365
Dobří holubi se vracejí :-))

Poco

Citace od: Llevelyn kdy 12.03.2006, 15:32:36
Tak to nechápu..vždyť se s tím hrát nedá. Jen postavit..vystavit.. ???
To si preco myslis? :) Brat mojej priatelky ma 11 a ten by sa s tym hral od rana do vecera. Samozrejme ja ich mam len vo vitrine. To bude tym rozdielom generacii. ;D

J_BOB

nahodou.....ked som dostal X-WING....to som mal vtedy 10 rokov....to som poletoval :)
"You underestimate the power of the dark side. If you will not fight, then you will meet your destiny."
— Luke Skywalker and Darth Vader

Raistlin M

Po tom, co se mi Millenium Falcon rozpadl v rukou při přenášení a X-Wing k tomu neměl při pouhém přenosu do pokoje daleko, si o pevnodti konstrukce SW setů a tím i jejich hratelnosti, myslím své. Bohužel. 8)

Poco

Citace od: Raistlin M kdy 12.03.2006, 15:59:13
Po tom, co se mi Millenium Falcon rozpadl v rukou při přenášení a X-Wing k tomu neměl při pouhém přenosu do pokoje daleko, si o pevnodti konstrukce SW setů a tím i jejich hratelnosti, myslím své. Bohužel. 8)
To potom fakt neviem ako si ten X-wing prenasal, pretoze ho mam aj ja a mne sa rozhodne v rukach nerozpadavalo.

J_BOB

"nemiesajte hrusky a apply" x-wing ako 7140, 4502 alebo 7191 ?
"You underestimate the power of the dark side. If you will not fight, then you will meet your destiny."

Anakin

ako ktoré sety sa rozpadávajú.Napríklad môj Jabba Palace sa nerozpadáva.Samozrejme,neni to stíhačka ale ani o tých si neviem typnúť stabilitu. :-\

STARHAWK

ja mam X-W 7140 a ten sa teda nerozpadava, mohol by som sa s nim hrat a lietat jak cem - je to pevny model
ja ho mam samozrejme iba vystaveny ale skusil som ho chytit a mavat s nim a pohoda

Poco

Ja mam zas 4502, a tiez pohoda. A nepredpokladam, ze sa niekto bude chciet hrat s "vystavnym exponatom" 7191. Alebo sa mylim?

Hansel

Nevím, jak se rozpadá X-wing, ale třeba TIE Fighteru upadnou křídla, jen se zatočí >:(
Mé dílo se rozrostlo o další kus.
I když mírně infantilní :)

J_BOB

to moj TIE-Bomber bol jak skala :) a X-Wing(7140) tiez.

Jindroush

7191 u mě doma dokonce lítal. 2 metry ze skříně  ;D 7181 dtto.

Rozhodně jsou rozpadací všechny větší věci - tj. AT-TE, AT-AT, CTT, nový Falcon. S menšíma není imo žádnej problém, X-Wing je jako skála.
Jindroush. (Moje Brickshelf galerie zde)