(vlastny) sv. Vaclav

Založil edward193, 04.03.2006, 13:21:08

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

edward193

Predlohu myslim, ze pozna kazdy... moje spracovanie je take: (viac na http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?f=164623)

Shi-So

Pekny Sv. Vaclav jak vysitej  :D,ale urcite by pomohlo kdybys dodelal trochu okoli.
Treba ty sloupky s retezy a pokud se nemylim jsou za sochou kvetinace a lavicky?Bylo by to trochu zivejsi ,takhle to pusobi az prilis smutne a studene (ja vim ze je to socha ,ale stejne ;))

JOHN

Moc pěkný ! Ještě holubí trus , pár cizinců a je to komplet  ;D ;D ;D

Mates

Citace od: Shi-So kdy 04.03.2006, 16:28:39
Pekny Sv. Vclav jak vysitej  :D,ale urcite by pomohlo kdybys dodelal trochu okoli.
Treba ty sloupky s retezy a pokud se nemylim jsou za sochou kvetinace a lavicky?Bylo by to trochu zivejsi ,takhle to pusobi az prilis smutne a studene (ja vim ze je to socha ,ale stejne ;))
Sloupky s řetězy už tam nejsou.... řetězy byly s velkou slávou odstraněny, bylo to i v TV ... >:D ;D

Shi-So

Citace od: Mates kdy 04.03.2006, 17:31:48
Citace od: Shi-So kdy 04.03.2006, 16:28:39
Pekny Sv. Vclav jak vysitej  :D,ale urcite by pomohlo kdybys dodelal trochu okoli.
Sloupky s řetězy už tam nejsou.... řetězy byly s velkou slávou odstraněny, bylo to i v TV ... >:D ;D

A tak to se omlouvam.Ja TV moc nesleduju a kdyz jdu kolem ,tak jsem si tech detailu v posledni dobe moc nevsimal... ::)

Mates

Citace od: Shi-So kdy 04.03.2006, 17:45:04
A tak to se omlouvam.Ja TV moc nesleduju a kdyz jdu kolem ,tak jsem si tech detailu v posledni dobe moc nevsimal... ::)
V pohodě..., vždyť se nic neděje... ;) ;D

mph1

Hezke, ale na muj vkus trochu moc "polotovarove". Kdyby to tak byl standardni model z kosticek :o! Ale jinak pekne ;).