(vlastní) modulární Chaos City

Založil Radek Hejret, 04.01.2015, 18:30:23

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Radek Hejret

Postavil jsem si pro radost modulární dům na doplnění naší Avenue. Náš Filip (11 let) se postaral o CHAOS CITY ;)

MÍLA

Z čeho je to auto na střeše ?

danyboy

Citace od: MÍLA kdy 04.01.2015, 18:35:08
Z čeho je to auto na střeše ?

Tuším, že z LEGA. >:D
--
Podle mě je to MOC a né nic oficiálně od TLG.

MÍLA

Citace od: danyboy kdy 04.01.2015, 18:47:33
--

No ještě že tak, už jsem se lekl že by to byl megablocks nebo cobi.  ;D

danyboy

Citace od: MÍLA kdy 05.01.2015, 07:53:04
Citace od: danyboy kdy 04.01.2015, 18:47:33
--

No ještě že tak, už jsem se lekl že by to byl megablocks nebo cobi.  ;D

Vždyť to jde poznat, že je to LEGO.   >:D

Radek Hejret

náklaďáček na střeše je MOC postavený na základu setu LEGO Indiana Jones 7625

MÍLA

Citace od: Radek Hejret kdy 06.01.2015, 10:51:38
náklaďáček na střeše je MOC postavený na základu setu LEGO Indiana Jones 7625

Si si jistý ? podle způsobu umístění sedaček, použitého volantu a provedení přední kapoty bych si dovolil tvrdit že je to postavené z vozu  10197, obojživelník ze 7625 má klasický volant a umístění sedaček jako vozy v City.

Radek Hejret

Jsem si naprosto jistý, vždyť jsem to sám stavěl  ;D
A hasičské vozidlo z moduláru jsem nerozebíral - je vidět na fotce Chaos City 4, jak vyjíždí z hasičárny.

MÍLA

umístění sedaček a volantu, podoba kapoty se světly a ta tyč v místě předního nárazníku, to je jasná kopie toho hasičskýho vozu, to nezakecáš, MOC nebo neMOC, s tím sovětským krámem to nemá nic společnýho, znám návody na obě vozidla a z toho 10197 jsem dělal celý město tak vím jak je sestavené.  :D

Mohl by si ho trošku víc samostatně nafotit ? než přiběhne nějaký ? že se tu hádáme.

Ethan

Tohle silně připomíná kritika, který umělci vysvětluje, jak že myslel svůj obraz :D Je přeci jedno, jak to na tebe působí a že to třeba je konstrukčně blíž jinému autu. Když sám autor říká, že z něčeho vyšel, tak se to nezmění jen proto, že to vidíš jinak.

Ale další fotky klidně sem, člověk se rád podívá.

MÍLA

Citace od: Ethan kdy 06.01.2015, 17:41:09
Tohle silně připomíná kritika, který umělci vysvětluje, jak že myslel svůj obraz :D Je přeci jedno, jak to na tebe působí a že to třeba je konstrukčně blíž jinému autu. Když sám autor říká, že z něčeho vyšel, tak se to nezmění jen proto, že to vidíš jinak.

Ale další fotky klidně sem, člověk se rád podívá.

To znám, viděl jsem článek o tom jak si někdo v garáži postavil Porsche carrera a ve skutečnosti to byl vytuněnej trabant.

Tomtombuy

Citace od: MÍLA kdy 06.01.2015, 12:38:37
umístění sedaček a volantu, podoba kapoty se světly a ta tyč v místě předního nárazníku, to je jasná kopie toho hasičskýho vozu, to nezakecáš, MOC nebo neMOC, s tím sovětským krámem to nemá nic společnýho, znám návody na obě vozidla a z toho 10197 jsem dělal celý město tak vím jak je sestavené.  :D

Mohl by si ho trošku víc samostatně nafotit ? než přiběhne nějaký ? že se tu hádáme.

::) příspěvek říkající si o opětovnou moderaci...

Radek Hejret

Pánové, použil jsem díly ze sovětského obojživelníka, abych postavil náklaďáček, který by se hodil co nejvíce do moduláru k originálnímu hasičskému vozu, kapišto? Fotky přikládám  ;)

MÍLA