(Vlastní) modulární dům – Bydlení na hlavní třídě

Založil klubo, 01.12.2014, 10:56:06

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

klubo

Na dokončení kavárny u Larryho už sice nedojde, ale pustil sem se do dalšího moduláru, tentokrát bez interiéru s důrazem na venkovní vzhled

Johny650

Domeček se mi moc libí, že uvažuji udělat podobný. Moc povedený :)
Jediné co se mi nelíbí tak barevná kombinace zdí i dveří (ale to jen můj pohled)

Jen tak dál :)

klubo

jak už sem psal, je to vždy kompromis, co mám z toho stavím...ale zlepšuje se to, už se těším na povánoční výprodeje, snad se moje zásoby lega výrazně zvětší  ;)

STARHAWK

Pekne napady, dalekohlady pod strechou, ornameny nad dark tan vchodom, hodiny na streche. Trochu som nepochopil - neviem si predtavit v reale tie skosene vlajky na streche.

A pre mna by to mozno krajsie vyznelo ak by to bolo 2x sirsie - je mi divne ze su fasady oddelene uz tak nahusto - kvazi na sirku okna - mozno len moj nazor.

klubo

tak jasný že tam sou prvky který by v reálu nebyly, ale takový jsou i na ofiko modulárech, hold fantazie ;) , na široký dům bych v tuto chvíli neměl dílky, třeba ty dark bl. gray cihly mi vyšly přesně na kus

Icewalker

Něco takového v těchto rozměrech mám v plánu postavit na rozestavěné náměstí, a nevěděl jsem, jak to pojmout. Díky za inspiraci ;)
Animované Lego snímky a mnoho dalšího naleznete na dallart.net
Brickshelf výběr

klubo

blackrabbit

Vcelku povedený domeček, ale nesedí mi barevné provedení. U levé části bych změnil barvu střechy a u pravé bych se snažil sjednotit dům buď do zelené či modré.

klubo

tak na pravý straně sem světlou zelenou nahradil světlou modrou, střešní díly v jiný barvě nemám ale až budu objednávat něco na BL tak přihodím

klubo

Icewalker

Decentní úprava :) Bude časem nějaké rozšiřování hlavní třídy?
Animované Lego snímky a mnoho dalšího naleznete na dallart.net
Brickshelf výběr

MÍLA

Předtím to vypadalo "každej pes jiná ves" ale teď je to nádherné.

klubo

díky, časem určitě poslavim něco dalšího, chtěl bych si udělat celou ulici, ale chce to čas a taky prostory abych to měl kam dát  ;)

LLLuky

Tenhle domek by mohl jít klidně do výroby, nebylo by nějaké foto ze zadu?

LLLuky

užasné, i když si myslím, že 1. je hezčí...