(vlastní) bitva pěti armád

Založil danyboy, 30.11.2014, 22:38:22

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

danyboy

Ahoj. Tohle měl být příspěvek do kategorie A) Middle Earth Contestu na EuroBricks. Bohužel jsem se s postnutím do soutěže zpozdil. Jedná se stavbu rozšiřující stavebnici ze série Hobbit č. 79017. MOC bych přirovnal k figurkovým setům jako 9471 Uruk-Hai army nebo Mirkwood elf army 79012.

Velké díky patří Hacislavovi, který mi ochotně MOC nafotil!
Děkuji Ti!;)

richchie

super dielo, keby toto bol set tak nevaham (mozno este by som dal skretom pokryvky hlavy), v kazdom pripade urcite lepsie ako sety z hobbit co boli vydane v poslednej vlne.
no a este tomu elfovi by som dal ine headgear, nie cierne, to mi vôbec nepasuje...inac ale super set ktory by som hned kupoval aj viac krat

Hacislav

Citace od: danyboy kdy 30.11.2014, 22:38:22

Jakejch "pěti armád"? Já napočítal jen čtyři armády, chybí ti zástupce páté.  >:D
moje fotky Rajče a Flickr - pinterest

danyboy

Citace od: Hacislav kdy 01.12.2014, 16:21:24
Citace od: danyboy kdy 30.11.2014, 22:38:22

Jakejch "pěti armád"? Já napočítal jen čtyři armády, chybí ti zástupce páté.  >:D

Název jsem doteď nevymyslel. Ale jelikož to s BPA souvisí, tak jsem to nazval takhle.

Izmael10

Ja by som tiež uvítal vlasy pre orcov.  ;) Ale inač to je pekné.
P.S.: Ako som ti už vravel, daj to na IDEAS!

danyboy

Citace od: Izmael10 kdy 01.12.2014, 16:49:22
Ja by som tiež uvítal vlasy pre orcov.  ;) Ale inač to je pekné.
P.S.: Ako som ti už vravel, daj to na IDEAS!

Ty znáš důvod absence vlasů pro orcy  8)
Viz. diskuze na jiném fóru " Pochop, že ten set je o trpaslíkovi a elfovi.  Skřetům helmy? Néé! V tom mém MOCu je to lákadlo na koupi elf a trpaslík. Orca s vlasama bych hledal v dražším setu."  :D

danyboy

79017+ můj MOC=

germik

K armádám - do čísla 5 se krom elfů, trpaslíků, lidí a skřetů počítali i Vrrrci, takže v tomhle ohledu to je ok ;)
,,Dont underestimate the power od Melon!"
Moje Brickshelf galerie - http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?msearch=germik

richchie

Citace od: germik kdy 01.12.2014, 22:11:58
K armádám - do čísla 5 se krom elfů, trpaslíků, lidí a skřetů počítali i Vrrrci, takže v tomhle ohledu to je ok ;)
som bol v tom ze piata su orli  :-X

danyboy

Citace od: richchie kdy 01.12.2014, 22:23:49

Moje řeč!  :-X Vypadá to, že mám menší trhliny. Zítra vlítnu do knihovny. Ještě před závěrečným dílem si to celé musím osvěžit.  ::)

germik

Jejda, tak tady jsem se možná přepočítal já, taky už jsem ho nějakou dobu nečetl :-[ :-X :-[ :-X (holt beru Vrrky coby relativně inteligentní taky za rasu...) Každopádně Hobita mám doma takže to nezjistím...
Moje Brickshelf galerie - http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?msearch=germik

Mr. Cube

Přesně takovéto sety (až na 2 výjimky) chyběly ve všech vlnách sérií LotR a Hobbit. Kdyby byly zahrnuty, troufnu si říct, že by LEGO mělo větší prodeje, došlo by na 3. vlnu LotRa a všichni by byli spokojení. Dobrá práce, Danny! Pěkná prezentace - já bych to na EB dal, i když už jen mimo soutěž.

Chairudo

Pátá armáda byli orli. Skřeti a Vrci se počítají jakojeden, stejné jako jezdec na koni.

Mimochodem byl jsem včera v kině na premiéře, za první 2 hodiny bych dal 7/10, ale v poslední půlhodince kde si trpaslíci stopli kamzičí taxi a po dalších 50 komických prvcích kde půlka kina vybuchla smíchy to bohužel spadlo na 4.
Doufám, že se PJ při natáčení Silmarillionu polepší a přestane s Legolasovými a jinými Chaplinovkami.
YouTube LEGO videa, Fotky z výstav na Flickr

Mr. Cube

S tím Silmarillionem to je snad kachna, ne?

Izmael10

Citace od: Mr. Cube kdy 13.12.2014, 09:26:41

Pokiaľ viem, tak nemajú licenciu.

germik

Citace od: Chairudo kdy 12.12.2014, 23:21:37

Pátá armáda byli orli. Skřeti a Vrci se počítají jakojeden, stejné jako jezdec na koni.

Mimochodem byl jsem včera v kině na premiéře, za první 2 hodiny bych dal 7/10, ale v poslední půlhodince kde si trpaslíci stopli kamzičí taxi a po dalších 50 komických prvcích kde půlka kina vybuchla smíchy to bohužel spadlo na 4.
Doufám, že se PJ při natáčení Silmarillionu polepší a přestane s Legolasovými a jinými Chaplinovkami.

Musím bohužel souhlasit - celý Hobit mi přišel jako film z úplně jiného univerza. Na druhou stranu mi to stylem na Silmarillion sedělo mnohem víc - ty megalomanský bitvy, krev... Já mám pocit že PJ se (podobně jako Thorin zlatou nemocí) nakazil filmovým megalomanstvím :-\
Doufám že Legolase už v jiném filmu neuvidíme, i když kdoví? (po tom co ho Thranduil posílal za Aragornem který se ještě ani nenarodil...)

Chairudo

Citace od: Izmael10 kdy 13.12.2014, 11:07:20
Citace od: Mr. Cube kdy 13.12.2014, 09:26:41

Pokiaľ viem, tak nemajú licenciu.

zatím ;D

Citace od: germik kdy 13.12.2014, 11:47:51
Doufám že Legolase už v jiném filmu neuvidíme, i když kdoví? (po tom co ho Thranduil posílal za Aragornem který se ještě ani nenarodil...)
Narodil, ve společenstvu mu bylo 84(86) - je Dúnadán z linie Númenóreans = žijou sakra dlouho :)
Bilbovi bylo 111 a v Hobitovi mu bylo 50. - 61 = Aragorn byl asi 24 letý junák co se toulal divočinou, rozkopával krtčince, čůral na kytičky a sekal mečem kde to jen šlo ;D
YouTube LEGO videa, Fotky z výstav na Flickr

germik

Že je Númenorejec vím, ale z nějakého důvodu jsem si myslel že mu bylo 60... Já si to musím vážně znovu přečíst, mám nějaké mezery :(
A už asi opravdu naposled pro upřesnění - dle oficiálního kalendáře se Aragorn narodil r. 2931, události popsané v Hobitovi se pak udály r. 2941 - Aragornovi tedy bylo 10 ;D (Nutno si uvědomit že mezi 111 narozeninami a samotnou válkou o prsten uběhlo ve skutečnosti docela dost let)

danyboy

Tak jsem přišel z kina. Co říct? Jáá chci další, aspoň jednu hobbití vlnu.

P.S
Dainovo prase je prostě úžasné.  >:D