Duplo vláčikya iné

Založil zelva, 04.03.2005, 15:22:11

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

zelva

 aby sme neotravovali"profesionálov" v lego vláčikoch zakladáme si novú tému...

Akinom

Hura. Hura. Doufam, ze tady uvidim nejake super drahy na duplo vlaky. My co máme 6 vyhybek, most i krizovatku, tak uz nam dochazi fantazie a chce to nejake nove napady...

zelva

Už sa na tých nápadoch pracuje,len musím donútiť môjho chlapa aby mi to odfotil a dal na web..A môjho synčeka aby mi na dráhe neparkoval s angličákmi/malé kovové autíčka Matchbox/.

zelva

Duplo tunel 3334 som unás kúpila za 429 Sk, čo by malo byť 336 Čk..Ja mám kartu do dráčika na 12 % zľavy.

Akinom

Prosim prosim legomaniaky co čtou tento prispevek, aby mi dali echo, kdyby nekde zahledli tunel 3334. Diky, diky, diky. Uz jsem ukecala na lego vlak 7 znamych a tunel maji jen jedni, takze beru jakekoli mnozstvi....

V Brne v Pompu maji stale jeste nadrazi za 679,--Kč... kdyby mel nekdo zajem....

zelva

počúvaj, a všetci tvoji známi sú spokojní? Nikomu tá mašinka nehapruje?. Nám išla 4 dni a teraz funguje ale nechce akceptovať kódovací kostky.Inak aj rušnovodičov-vlakvedoucích akceptuje...

Akinom

To jako,ze kdyz najedou na ten kamen tak netroubi? nezastavi? nevrati se? Chapu to dobre....  Nemam s tim problem...a nikdo nic nerikal. Jen jsem neprisla na to, kdy troubi 3x a kdy jen jednou jak stary vlak.Ale to neni dulezite... mam se na to zeptat te legulky?Jezdim tam i osobne, tak se ji klidne zeptam.Jen popis tu zavadu.

zelva

Tú chybu nášho vláčika chápeš správne,skús sa na to spýtať legulky. No a to, čo sa pýtaš ty, kedy sa ako vlak správa s jednotlivými strojvúdci je presne rozpísané na stránke www.legáček.cz,ked sa preklikáš k duplo vláčkúm,tak hnedˇna začiatku je návod k inteligentním vláčkúm, je to tam podrobne vysvetlené asi na 10 stránkach...

Micho

CitaceNo a to, čo sa pýtaš ty, kedy sa ako vlak správa s jednotlivými strojvúdci je presne rozpísané na stránke www.legáček.cz,
Pozor na diakritiku u www - jasné, že nechtiac. Môžeš to opraviť.

zelva

No ano máš pravdu je to www.legacek.cz, ale osoba s ktorou som diskutovala vie ako je to správne a ostatným sa ospravedlňujem..

Akinom

To je v pohode. Legacek a Legulku tady asi opravdu zna kazdy.

zelva

Kto mi poradí ako sa ukladajú fotky sem na túto stránku. Ja ich viem uložiť len z kamery alebo z telefónu do počítaču. Mám nainštalovaný Windows XP.

Akinom

Musis dat odpovedet, potom rozšířené možnosti a tam už můžeš  připojit soubor

zelva

No fajn, vdaka za odpoved. A ty tam tie obrázky kedy dáš?Hlavne by som chcela vidiet ako staváte most na tunely...to musí byť paráda,nespadne ten vlak z toho?

Akinom

Vzdyt to mas na te krabici od 3325... my jsme s kamoskama z tech velkych drah nadsene... jen to da praci vymyslet tak, aby ten vlak jezdil vsude. Obcas se prckove hodne nabehaji pri prehazovani vyhybek.

Akinom

Tak se mi tam ty fotky nevlozily. Zkusim to vkladat po jedne... Aha max 512 KB tak to musim jit zkoumat, jak ty fotky zmensit. Mam je 2x tak velke...

Akinom

Aspon jednu drahu jsem nasla. To mam z kamery focene, tak to projde. Nevim, jak mam zkomprimovat ty velke fotky, abych se vlezla do tech
512kB.

Akinom

Posilam drahu z krabice 3325

zelva

to je paráda, dúfam,že večer sem aj mi dačo pridáme, lebo mne to zatiaľ nejde. To je super,že ten most sa dá dať cez ten tunel.


zelva

Ja mám inú krabicu,na nej to neni... myslím tým ten most na tuneloch.My sme tú sadu de luxe kupovali v Rakúsku...

Akinom

Ta draha je super, ne? Kamoska uz shani druhy most... jezdime to skladat ke zname... maji velky dum... mista je dost

zelva

Ten nový vlak respektive dva vlaky osobný aj nákladný sú super, už sa na ne tešíme. Len som zvedavá na tú cenu

Akinom

Ja mam jeste ten predtim na baterky a vagonku mame celkem dost. Takze uz moc investovat nebudu. Taky koleji uz mame celkem dost. Nastesti.

zelva

Náš vlak je tiež na baterky a tie nové budú asi tiež,lebo pre tých malých je to najbezpečnejšie. Koľko vagónov a akých ti utiahne jedna duplo mašinka?

Micho

Musím Vám uznať, že tie duplo vláčiky majú svoje čaro. Aj ja som si ich popozeral podľa katalógov, ale keď to máte takto postavené aj s doplnkami atď. je to proste pre malé decká verím, že super.

Ja mám 2 chlapcov už väčších (10 a 12) a jeden má 4 roky - takže sa mi zdalo zbytočne investovať do duplo vláčikov. Prvý Lego vlak 9V som kúpil v apríli (duben) minulého roku a zistil som, že aj ten 4 ročný nemá problém sa s tým hrať a ked sa niečo rozpadne tak to proste opravíme.

Keď budete mať nejaké ďalšie obrázky Vašich stavieb rád si ich pozriem a duplo vláčiky som už pár známym, čo majú malé deti doporučil.

Tu by som tiež doporučil vkladať skôr menšie obrázky - v pohode niekde medzi 50 - 100 kB, lebo niekedy je potom problém s načítaním. Keď som na cestách používam not (Orange - edge) a niekedy mám potom problém to naiahnúť a musím zapínať optimalizácie prípadne obrázky úplne potlačiť, čo je škoda. Aj niektorí ďalší to určite privítajú. Vo firme nemám problém - tam mám rýchly net, ale zase menej času.

Akinom

4 vagonky to utahne urcite. Male se libi, kdyz je tahne ta masinka pred sebou a to jich zvladne i vic. Po rovine pohoda, ale jak to jede na ten most... to je problem. Mohl by ten most byt bazarovy? Mam kamosku v Parizi a kupuje mi tam veci na ebay. Tak kdyby tam byl za dobrou cenu... Nafotim odpoledne vagonky, ktere mame. Ale musim je zkompletovat. Mala si je ruzne sklada...

zelva

Nuž mi máme tie vagónky 4, ale zapájame len dva, lebo malý do toho nakladá svoje autíčka - angličáky a tie sú dosť ťažké..Most mi zháňa kamoš odtiaľto KLF. Dúfam,že sa mu to podarí..Ak nie, mali by ho tu mať v internetovom hračkárstve.

zelva

Pozerala som si podrobnejšie tvoje fotky a vidím, že ty máš nový aj starší typ duplo mašinky, je medzi nimi rozdiel v sile?

Akinom

Ve vykonu ani moc ne. Jen je intelegentni rychlejsi... Obcas je davame obe na drahu. Ten most se rozhodne vyplati. Je to super. Uz jsme ho zacali stavet do zatacky, protoze narovnany meri metr. Prijdou mi super ty stare modre vagonky. Nejsou tak tezke jako treba ten k nadrazi. Proto jich to uveze asi vic. Od kamosky kluk si dava minimalne 10 za sebe a jezdi zasadne jen s tou lokomotivou bez baterek. Bavi ho to vic.  Nase mala si k tomu nejradsi sedne a sleduje a prehazuje vyhybky. Je to klidas.