(Vlastní) Zapomenutá věž

Založil Parsey, 04.11.2014, 23:56:57

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 3 Hosté prohlíží toto téma.

Parsey

Ahoj Kostky, rád bych zde představil mou stavbu, jedná se o pirátský ostrov.

«Stará opuštěná věž známá pod jménem La Torre Olvidada se nachází kdesi na ostrově v Karibiku. Dlouho sloužila coby strážní věž španělské armády, několik let poté co byla dobyta a opuštěna si zde kapitán Cristóbal a jeho muži vybudovali útočiště. Když zrovna nepopíjejí rum, vyráží odtud na loupežné výpravy a schraňují tam ukořistěné zlato.»

Další fotografie jsou k vidění v albu na mém Flickr profilu.

Aki

No paráda, mně se to líbí moc.  :-*
Má to atmosféru i osobitý design. super.

Kuba

Moc pěkný MOC, hlavně se mi líbí provedení ozelenění ostrova.  ;)

Jonas

Výborné provedení.

Ty palmy působí skutečně hodně realisticky. Můžeš ukázat jejich detail?
Jonas - Můj Brickshelf

richchie

peki

To je ta stavba kterou jsi 28.10.2013 avizoval (pro potěchu oka)? MOC je supr. Tomu říkám antré.

Mtron

Parádní, všechno pěkně sladěné, ty palmy mě dostali. Oko bylo velmi potěšeno. Sedl bych si tam na molo a šel chytat ryby. Parádní dílo.  ;)
HOME WORLD MTRON - www.mtron.cz

šipka

Super,má to atmosféru,jen tak dál, palec hore  :D

Parsey

Mockrát vám všem děkuju za krásná slova, opravdu si toho velice vážím! :-)

Palmy postavené tímto způsobem se mi velice líbí, bohužel nejsem jejich autorem. Postavil jsem je dle návodu na fóru Eurobricks. Přiznávám, že jak jsem je viděl, tak jsem věděl, že nemohu jinak.

Citace od: peki kdy 05.11.2014, 07:30:49
To je ta stavba kterou jsi 28.10.2013 avizoval (pro potěchu oka)? MOC je supr. Tomu říkám antré.

Ano, to je přesně ono. Trvalo mi to, co? :D Jsem pomalý stavitel, když jsem měl čas stavět 3 až 4 hodiny za týden, tak to byl svátek.

peki

Citace od: Parsek79 kdy 05.11.2014, 09:36:25

Ano, to je přesně ono. Trvalo mi to, co? :D Jsem pomalý stavitel, když jsem měl čas stavět 3 až 4 hodiny za týden, tak to byl svátek.

Je vidět že to pěkně zrálo (skály, palmy atd.), výsledek stojí opravdu za to. Navíc na "nováčka" resp 12 příspěvek oceňuji i způsob prezentace, jako je vložení pouze odkazů na fotky atd.

Bard

Krásný moc s atmosférou, která koresponduje s tématem opuštěné věže.

Pomalý stavitel? Já bych spíš tě hodnotil jako stavitele s výdrží.

Mr. Cube

Nádherná stavba, je to velice pěkně propracované a jako živé!

Izmael10

Nádherný a pestrý MOC.  :)
Bude aj nejaké pokračovanie?

Kuba

Nezasloužila by si tato stavba TOP?  ;)

Foton

Parádní palmy, skvělá skála, dobrý námět.
Jan na zábradlí a molo bych použil spíš tile než plate.
Kdo chce hledá způsoby, kdo nechce hledá důvody.

linhi

Take se me to libi,je to barevne,oku lahodici,tu topku nevim,mozna ano,ale spis to necham na ostatnich jak to rozhodnou,ja muzu rict ze je to fajn a jentak dal!

blackjoe

Parádně a do detailu vytvořený MOC, ty palmy jsou úžasné  ;)

Sanna

Vypadá to jako celek velice pěkně. Líbí se mi molo co vybíhá z boku ostrova do vody. Je tam spousta drobností,které se mi líbí. Chvíli jsem přemýšlela co mi to připomíná a zjistila jsem,že nějakým způsobem betlém  ;D.

arnold

Tak tohle je opravdu moc hezké dílo.Palmy vypadají parádně...hned bych se pod jednu z nich natáh a pozoroval ruch života na ostrově  ;)
Krásná stavba!

Parsey

Ještě jednou vám všem mockrát děkuji, vaše chvála mě těší a hlavně mi dodává motivaci do dalšího stavění a vymýšlění!

Citace od: Foton kdy 05.11.2014, 15:22:25
Jan na zábradlí a molo bych použil spíš tile než plate.

Uvažoval jsem nad tím, ale přecijen se mi tam více líbí study. Každopádně ti moc děkuji za tvůj názor, také jsem hlavně v případě zábradlí byl na vážkách.

Citace od: Sanna kdy 05.11.2014, 20:42:02
Chvíli jsem přemýšlela co mi to připomíná a zjistila jsem,že nějakým způsobem betlém  ;D.

:D :D Tak tohle mě rozesmálo, proč - nebo spíš čím - zrovna Betlém? Ten pirát u flašek by mohl být Ježíšek? ;)

Citace od: Izmael10 kdy 05.11.2014, 14:02:09
Bude aj nejaké pokračovanie?

Určitě dříve nebo později bude. Ještě nejsem úplně rozhodnutý, jestli tenhle ostrov považovat za kompletně dokončený. Pokaždé když mám chvilku, tak koukám, co bych ještě upravil či vylepšil. Například bych chtěl nějak oživit vodu, ale moc nevím jak. SNOTová se mi moc nelíbí, a se study mi chybí nápady.

Hooodně do budoucna jsem třeba uvažoval i o rozšíření ostrova - či kdo ví, i kompletní přestavbě, ale bude to na hodně dlouhé lokte. Na tuto stavbu jsem využil tak 95% materiálu co mám, navíc tohle je v současné chvíli můj maximální vymezený prostor, co mi byl «přidělen».

«Celý vodpoledne si nás tu fotí jak v zoo, ještě jednou zablejskne a já se neznám!»

Petronel

Souhlasím s ostatními. Parádní dílo! A ty palmy jsou božské!
Navíc máš to i velmi zdařile nafocené, což dílu taky hodně přidá.

Nechtěl bys to ukázat ostatním naživo na nějaké z plánovaných výstav? Na Lipně 2015 bych to určitě rád viděl.
Peki tě nelanařil?  >:D