(Vlastní) Dědek Vrbák

Založil Mr. Cube, 18.10.2014, 21:26:14

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 3 Hosté prohlíží toto téma.

Mr. Cube

Zdravím všechny kostkaře! Toto měl být původně příspěvek do soutěže s tématikou Středozemě na EuroBricks, ale jelikož bych to nenapasoval podle pravidel do žádné ze tří kategorií (do kategorie C tam prostě chybí pojítko s Bilbem, v kategorii B to být nemůže a na A je to málo setové a více MOCové), tak jsem se rozhodl to zveřejnit jen tak, než to rozeberu. Do soutěže přispěju něčím jiným.

Jedná se o scénu, která ve filmovém Pánu prstenů nebyla (respektive jí byla vzdána pocta zjednodušeným způsobem ve Dvou věžích), a to o cestu hobitů Starým hvozdem a jejich uvěznění Dědkem Vrbákem, kdy hobity nakonec zachránil Tom Bombadil. Malé dílko, ale snad se bude líbit.

Izmael10

Pekný nápad a slušné prevedenie.
Konečne nejaký LotR MOC na kostkách.  8)

Aki

Také se mi to líbí. Zajímavé zpodobnění vrby.
Co se soutěží týče, mohl jsi počkat ještě 14 dní a pak jí přihlásit do CCC. Takhle jsi ale porušil pravidlo o datu zveřejnění. Škoda.

Mr. Cube

Díky za pochvalu. No jo, na CCC jsem zapomněl...

germik

Souhlasím, konečně LOTR MOC a myslím že povedený :D :)
(jen prosímtě - co myslíš tou zmínkou ve Dvou věžích? ???)
,,Dont underestimate the power od Melon!"
Moje Brickshelf galerie - http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?msearch=germik

DarkDrago

Citace od: germik kdy 20.10.2014, 14:10:59
Souhlasím, konečně LOTR MOC a myslím že povedený :D :)
(jen prosímtě - co myslíš tou zmínkou ve Dvou věžích? ???)

Řekl bych, že se upsal a myslel Společenstvo prstenu. Určitě vím, že to byla chvíle kdy hobiti byli sami na cestě (všichni čtyři), ale od rozdělení Společenstva na konci filmu se potkali zase až na konci knížky Návrat krále.
Dračí páni s mocí ohně...

Mr. Cube

Ne ne, mám na mysli opravdu filmové Dvě věže, kde ve Fangornu zajme Pipina a Smíška ent, nebo spíš huorn (tak jako v knize Dědek Vrbák) a úplně je pohltí pod svými kořeny, nakonec je vysvobodí Stromovous. Ale nejsem si jistý, jestli to nebylo jen v rozšířené verzi. Já doma koukám jen na rozšířené, takže už nevím, co bylo a co nebylo v kinoverzi.  :)

danyboy

Citace od: Mr. Cube kdy 20.10.2014, 16:48:58
Ne ne, mám na mysli opravdu filmové Dvě věže, kde ve Fangornu zajme Pipina a Smíška ent, nebo spíš huorn (tak jako v knize Dědek Vrbák) a úplně je pohltí pod svými kořeny, nakonec je vysvobodí Stromovous. Ale nejsem si jistý, jestli to nebylo jen v rozšířené verzi. Já doma koukám jen na rozšířené, takže už nevím, co bylo a co nebylo v kinoverzi.  :)

Jen v rozšířené. ;)

germik

To abych kouknul na rozšířenou verzi, v normální je Stromovous vysvobodí přímo před tím vředem ...éééé skřetem. :o
,,Dont underestimate the power od Melon!"
Moje Brickshelf galerie - http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?msearch=germik

Mr. Cube

No to v rozšířené verzi samozřejmě taky. Ale dál nebudu spoilerovat, určitě na to koukni. Ono to vypadá, že to je delší (je), ale paradoxně tou lepší propojeností ty rozšířené verze tak nějak rychleji utíkají (alespoň mně).

blackjoe

Pěkně provedená scénka. Škoda, že jí nepoužili ve filmu a tu rozšířenou verzi si musím sehnat.