(cizí) Lego DOOM

Založil Kubos.cz, 01.10.2014, 12:32:47

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Kubos.cz

Ahoj, narazil jsem na tento článek a nedá mi to nesdílet, prostě paráda, lego je perfektní na napodobení pixelové grafiky.

http://kotaku.com/nevermind-the-classic-give-me-lego-doom-1640102788

tomaslambo

Tak tady si někdo pěkně pohrál >:D

peter

Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

Kuba

Vyzerá to úplně jako originál   :o

Na půdě mám ještě plně funkční PC 486, uplně jsem dostal chuť si zahrát Doom II, který tam mám nainstalovaný.

Archaon

Myslim ze super adept na Cusoo (nebo jak se to ted jmenuje  ;) )

otaznik

Citace od: Jukuruku-Kuba kdy 01.10.2014, 14:39:11

Na půdě mám ještě plně funkční PC 486, uplně jsem dostal chuť si zahrát Doom II, který tam mám nainstalovaný.
DOOM běhá skoro na všem, rozhodně i na dnešních kompech (tedy nějaká jeho mod verze, ale používající originál wad soubory).

Petronel

Stavba pěkná, i když já jsem o chlup mladší generace a ujížděl jsem spíš na Duke Nukem 3D.

Citace od: otaznik kdy 01.10.2014, 20:55:15
Citace od: Jukuruku-Kuba kdy 01.10.2014, 14:39:11

DOOM běhá skoro na všem, rozhodně i na dnešních kompech (tedy nějaká jeho mod verze, ale používající originál wad soubory).

To už není ono, nejlepší je určitě ten nostalgický pocit u starého PC.
Úplně vidím Kubu jak jeho pani se doma kouká na nějaký romantický film a on se hupky dupky večer potichu vyplíží na půdu a tam PC provizorně sestaví, připojí starý blikací monitor a myš s kuličkou a už to jede  ;D Scéna jak z filmu... :)

Foton

Ten chlap je naprosto skvělý. Hlavně co se týče modelování postav a obličejů.
Kdo chce hledá způsoby, kdo nechce hledá důvody.

Kuba

Citace od: Petronel kdy 02.10.2014, 13:09:20
To už není ono, nejlepší je určitě ten nostalgický pocit u starého PC.
Úplně vidím Kubu jak jeho pani se doma kouká na nějaký romantický film a on se hupky dupky večer potichu vyplíží na půdu a tam PC provizorně sestaví, připojí starý blikací monitor a myš s kuličkou a už to jede  ;D Scéna jak z filmu... :)

Všechno tam je :) halvně hodně zachovalý monitor, PC stačí dát do elektriky a pařím, tedy pokud se za rok co nebyl puštěn nepokazily nějaké části či nespadl systém :) Před pár lety na něm brácha obnovoval z recese celý systém a našli jsme staré CD s instalačkami a zipy na staré hry a loni jsem na něm např. hral několik kol warcraft II za Orky a postavil jsem si v něm obří město v Simcity2. Ale né na půdě, ale byl snesený dole :)

Ať žije Doom a o víkendu to zkusím, na sto pro tam je první i druhý díl  :D

Mr. Cube

Super, co k tomu víc dodat.  :D

Foton

Citace od: Petronel kdy 02.10.2014, 13:09:20
Stavba pěkná, i když já jsem o chlup mladší generace a ujížděl jsem spíš na Duke Nukem 3D.

To by stálo za pokus :-)  A audio s  "Damn, I am looking good!","What are you waiting for, X-mas?" a "Shake it baby".
Kdo chce hledá způsoby, kdo nechce hledá důvody.

Thrawn

History is on the move, Captain. Those who cannot keep up will be left behind, to watch from a distance. And those who stand in our way will not watch at all.

otaznik