Star Wars Rebel Runner

Založil Lukas, 23.02.2006, 18:40:36

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Lukas

Nevíte jestli se dá u nás někde sehnat tento set 10019 Star Wars Rebel Runner ?
Za rozumnej peníz  ;D

Colonel32

Rebel Blackade Runner?  ;D ;D ;D

No, a kolik je podle tebe rozumna cena? IMHO bude zacinat tak na 6ti tisicich korun, bez postovneho...

Lukas

Právě já nevím kolik to tak stoji nenasel jsem nikde cenu a ty vis kde by se to dalo u nás koupit ?

Colonel32

no u nas ne, samozrejme... ale nakupovat v zahranici prece umi kazdej...

Jarmila

Citace od: Colonel32 kdy 23.02.2006, 19:02:21
... ale nakupovat v zahranici prece umi kazdej...

Jsi někde ztratil kontakt s realitou nebo Ti na konci Tvého příspěvku chybí smajlík?
To, že umíš nakupovat v zahraničí Ty a umíš to dobře, neznamená, že to zákonitě umí každý. A navíc, když je to uživatel fóra mladší než Ty o 5 let, takže nezletilec.
Když jsem byla mladá, byla jsem domýšlivá. Ale teď? Teď už nemám chybu!!!

Colonel32

hele, http://www.kostky.org/forum/index.php?topic=2040.0 - je tam vsechno. Pokud mu jeste neni 18, muze pozadat rodice, at mu s tim pomuzou...

Raistlin M

Citace od: Colonel32 kdy 23.02.2006, 19:59:44
hele, http://www.kostky.org/forum/index.php?topic=2040.0 - je tam vsechno. Pokud mu jeste neni 18, muze pozadat rodice, at mu s tim pomuzou...

Návod není všechno. Ad absurdum: To by pak každý, kdo si koupí skriptum na Kvantovou Mechaniku mohl být aspirant na *Nobelovu cenu za Fyziku*.

Jarmila

Citace od: Colonel32 kdy 23.02.2006, 19:59:44

Si asi hlavu ukroutím. Návod na nákup v zahraničí není všechno. Ani dokonalý návod.
Zkrátím to: Lukasi, doufám, že máš doma šikovné a chytré rodiče, kteří Ti pomůžou radou. Pokud bych byla já Tvou matkou, tak bys měl smůlu, já bych Ti v tomto pomoci nedokázala.  :'(

Colonel32

jasne, navod neni vse... ale dovolil bych si konstatovat, ze pokud uz nekomu 18 bylo, takze moznosti ma, a proste si na to netroufne, tak to ma blby. Pokud mu jeste nebylo 18, a nikdo ho nezasponzoruje, tak si holt bude muset chvili pockat.

Jarmila

Citace od: Colonel32 kdy 23.02.2006, 20:51:08
jasne, navod neni vse... ale dovolil bych si konstatovat, ze pokud uz nekomu 18 bylo, takze moznosti ma, a proste si na to netroufne, tak to ma blby. Pokud mu jeste nebylo 18, a nikdo ho nezasponzoruje, tak si holt bude muset chvili pockat.

Jo, jo. Každý není dokonalý. Někdo musí být nedokonalý, aby vynikla dokonalost dokonalých.  ;D

Znám své chyby! A mám se i s chybami ráda.  ;D

J_BOB

ja som rodicov poziadal a boli tam reakcie ako bla bla bla a co si decko, ze sa este hras s legom? a pod :P
"You underestimate the power of the dark side. If you will not fight, then you will meet your destiny."
— Luke Skywalker and Darth Vader

Lukas

Díky Jarmilo že jsi se mne zastala já fakt s nakupováním v zahraničí zkušenosti nemam,  ale třeba se to změní ;D ;D

Raistlin M

Citace od: Lukas kdy 23.02.2006, 22:02:21
Díky Jarmilo že jsi se mne zastala já fakt s nakupováním v zahraničí zkušenosti nemam,  ale třeba se to změní ;D ;D

V mém případě to bylo jen o prvním nákupu, kdy jsem pořádně nevěděl přesně co a jak po tom, co jsem něco vydražil. Tam mi pomohl po ICQ Colonel (umím německy jen "Das ist unmöglich" ) a taky jsem hodil pár dotazů tady na forum (vše zodpovězeno). Pak už jsem , jak to popsal někde tady na kostkách TomG, řádil jako "černá ruka". ;D
Prohlédni si thready na toto téma  a s chutí do toho. :) Je to jen o "prvotní odvaze" a opatrnosti (ikdyž...blbej kšeft, nebo nalítnutí, má za sebou asi každý ;) )

Colonel32

zacni necim levnejsim nez RBRkem... ;D

lordvader

Martin Samek

Mě je taky jenom 12 a  neumím nakupovat ze zahraničí a když si napíšu o rady,tak se do mě hned každej začne navážet kvůli mému věku :'(
Na světě nejsou jenom AFOLové! >:( (ba právě naopak)
STAR WARS FOREVER !!!

myth

Citace od: Martin Samek kdy 11.02.2007, 12:32:50
Mě je taky jenom 12 a  neumím nakupovat ze zahraničí a když si napíšu o rady,tak se do mě hned každej začne navážet kvůli mému věku :'(
Na světě nejsou jenom AFOLové! >:( (ba právě naopak)

Čo tým chcel básnik povedať? ???
When the student is ready the master will appear.
An expert is one who knows more and more about less and less.

Martin Samek

Nebylo to na tebe,jenom mě navštvalo,že někteří si myslí,že sbírat lego můžou jenom AFOLové(bez urážky),ale zapomínají že některé děti si s legem jenom nehrají,ale i staví a sbírají
STAR WARS FOREVER !!!

TomG

Citace od: Martin Samek kdy 11.02.2007, 14:22:20
Nebylo to na tebe,jenom mě navštvalo,že někteří si myslí,že sbírat lego můžou jenom AFOLové(bez urážky),ale zapomínají že některé děti si s legem jenom nehrají,ale i staví a sbírají
Akorat, ze AFOLove disponuji vetsinou vice penezi na lego nez deti, bez vlastniho prijmu, dokazou ziskat z rodicu a jeste je presvedcit aby jim za to koupili lego.
Takze AFOLove nezapominaji, ale jsou realisti :)
Only the best can survive.