(Vlastní) modulární dům – Večerka u Bohouše

Založil klubo, 29.09.2014, 12:17:10

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

klubo

V pořadí druhý můj modulár, tentokrát i s vnitřním vybavením  :P

klubo

a ještě foto

Ethan

Pěkná práce! Líbí se mi, že se neváháš pustit i do interiéru.

Luky1987

Stavíš hezky, já se nikdy do interiérů nikdy nepustil.
Jsem rád, že někdo začal stavět baráčky.

klubo

díky už mám v plánu další, tentokrát 32 studů na šířku a s kavárnou, zase budu mít nějaký nový dílky tak i ten interiér bude o něco lepší, furt je to kompromis  :)

Luky1987

Věř mi, že jako kompromis se to bude v očích každého stavitele v případě jeho vlastních staveb zdát vždy  ;D
Tedy dokud nebudeš mít doma tunu platu.

milanv

Ten interiér je skvělý, perfektně logický, všechno zapadá. A celkově je dům moc pěkný, klobouk dolů.
Pán na Žlutém hradě

Izmael10

Interiér je na vysokej úrovni. Len tak ďalej.  :)

Bard

Pro modulární domy mám slabost, takže jsi potěšil mé oko. A interiér na to, že zabírá malou plochu je pěkně vyřešený, působí mile - ale to už vlatně jen opakuju předchozí reakce.

Foton

Líbí se mi to. Moc! Hlavně ty různé sklenice a pixly :-)
Kdo chce hledá způsoby, kdo nechce hledá důvody.

Bruno

Vypadá to fakt úžasně, lahoda pro oko, díky.

Petronel

Dobrá práce. Vypadá pěkně. Interiéry povedené, včetně toalety.  ;D

To že máš v plánu další modulár, tim myslíš tento zase zbořit a postavit jiný, či přistavit k němu další a udělat třeba celou řadu modulárů?

Dovolím si ale malou radu z jiného soudku:
prezentuješ tu hodně fotografií této stavby, měl bys uvažovat již spíše o nějaké externí galerii (např. flickr nebo brickshelf) a zde uložit jen jeden obrázek, či odkazovat na všechny. Několikrát už byl na kostkách problém s kapacitou a pak nám vše zkolabovalo. Nevím jaká je situace teď, každopádně vždy je lepší takové množství fotek vkládat jinak a jinam. Lépe se pak i prohlíží.  ;)

PS: rád vidím pěkné stavbičky od dalšího Liberečáka!!

klubo

Všem děkuji za hodnocení, potěší to.

Tendle domek budu muset zbourat abych postavil další protože tolik lega prostě nemám :-( ale nevadí, ten další bude zas o něco lepší (snad)  ;) Jinak mám 3 koupené moduláry (pet shop, parisian rest. a grand emp.) takže k nim vždycky svůj výtvor přidám abych měl uličku...

s tou galerií mimo mě to taky napadlo, příště to tak udělám

LLLuky

Máš krásné stavby, jsem tvůj velký fanda, třeba se mi jednou povede něco podobného...