(vlastní) modulární dům Květinářství

Založil Ethan, 15.08.2014, 13:53:41

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Ethan

Nějak jsem si neuvědomil, že nikde na kostky.org není žádná finální fotografie mého Květinářství (kromě asi jedné od Hače přímo z kolejiště na výstavě), tak i když prostředí a tehdejší časová tíseň nedovolili zajistit jednolité pozadí pro fotografování, tady je aspoň vidět dokončená verze.

Bruno

Hardegon

Tenhle baráček se mi ve vláčkodráze hodně zalíbil. Skvělá práce  ;)

Flex

skleník s šachovnicovou podlahou? nemá chybu! za architekturu domu rovněž palec nahoru, zajímal by mě i interiér, pokud nějaký je.

Ethan

Interiér to nemělo, protože na výstavu ani do soutěže nebyl potřeba a i tak jsem to stíhal jen tak tak. A to jsem to ve skutečnosti vlastně nestihl, protože plán byl to ještě stihnout nechat nafotit a místo toho jsem to fotil v kuchyni mobilem. Budoucí moduláry plánuju s interiérem, ale na stavění z Lega všeobecně u mě asi dojde až v lednu, protože právě řešíme hypotéku a stěhování do vlastního (nemodulárního) domu, který také nemá interiér a ten bude třeba zařídit přednostně. Výhoda je, že si konečně splníme se ženou sen mít pokoj jen na Lego.

EDIT: Za kladné hodnocení děkuju a vzpomněl jsem si, že to stěhování má kromě negativního vlivu na stavění taky vliv pozitivní - nebyl čas a prostor tenhle dům rozebrat, takže se možná nad ní ještě smiluju a místo rozebrání mu nějaký interiér časem přidám. Cílem je udělat si někde z modulárů uličku a časem chci všechny ty tovární nahradit vlastními :)

LLLuky

Ten skleníček v zádu, to je paráda...